עבור לתוכן

ASUS Radeon x1950pro, איזה ספק?

Featured Replies

פורסם

אני תופס טרמפ בשביל לא לפתוח פרד חדש.

הנה עוד שאלת ספק

האם בשביל הכרטיס X800GTO צריך ספק מיוחד או שכל ספק סטנדרטי יתאים?

פורסם

ליברטי 400 יהיה מספיק בהחלט לכרטיס הזה... הX1950PRO צורך 5 אמפר בLOAD שזה לא הרבה מדי, הליברטי יספיק בהחלט

ההמלצה שלהם ל450W היא למערכת מלאה ועמוסה זה אמור להיות כתוב שם אם תסתכל...

לגבי800GTO כל ספק נורמלי יהיה בסדר...

פורסם
  • מחבר

זה כתוב אבל לא כזה ברור למה הם מתכוונים :)

תודה!

זה נכון שהGECUBE מתחממים ממש?

אני יכול להשיג במחיר של האסוס שאני קונה את אותו הכרטיס של ג'יקיוב בגרסת 512 מגה... או ב200 שקל פחות אותה גרסא...

אני לא מצליח להחליט :/

פורסם

קח את של HIS ב 1050 שקל בערך... (לגרסא של ה 256MB)

בא עם קירור מעולה ו 3 שנות אחריות.

יש בפלונטר אני חושב במחיר הזה.

פורסם

האסוס לעומת זאת מגיע עם באנדל לא רע בכלל (כולל המשחק GRAW), והקירור שלו מגיע לרמה קרובה מאוד לזו של ה Acceleo המפורסם.

על GeCube אני לא כ"כ ממליץ, הקירור שלהם מאכזב.

וליברטי 400 יספיק בהחלט, הוא מחזיק גם את הכרטיס שלי בלי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

אז זה או אסוס או HIS, שאת HIS אני לא הכי מכיר וASUS עושים עבודתם נאמנה בכל מה שנקנה מהם..

הבדל של 150 שקל...

יש דברים בHIS שאני לא אמצא באסוס?

פורסם

אני חושב של HIS אין משחקים בבאנדל שלהם (תבדוק באתר), והאסוס יחד עם הכרטיס האגדי של PowerColor (ה 1950PRO אקסטרים) נחשבים לבעלי הביצועים הטובים ביותר (אמנם בהפרש קטן מהביצועים של כרטיסי 1950P אחרים, אבל שניהם מובילים).

ל HIS יש אחלה קירור, ברמה של האסוס לפחות. אבל זה הצד החזק היחיד שלו (וזה לא ממש יתרון יחסית לאסוס).

שורה תחתונה אפשר לומר שההפרש של 150 ש"ח זה מה שאתה משלם בשביל המשחק GRAW שמגיע עם האסוס. בכל מקרה שווה לדעתי.

(למען הדיוק, אני לא בטוח במאה אחוז ש GRAW זה אכן המשחק שמגיע, אבל מה שבטוח זה שמגיע משחק ברמה טובה. אני פשוט זוכר שעד לפני חודשיים בערך, פעם אחרונה שבדקתי, GRAW הוא המשחק שהיה מסופק בבאנדל האירופאי)

פורסם

למה אני עם שלי לא קיבלתי משחק ? :(

פורסם

לא יודע, מוזר.

מתי קיבלת את הכרטיס?

עריכה:

אוקיי, בדקתי שוב כאן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338

בסעיף Software Bundled כעת אין שום משחק! פעם אחרונה שבדקתי, לפני כחודש וחצי - חודשיים, היה רשום בנוסף לדרייברים גם את המשחק GRAW עם הערה ליד שיכול להיות שינוי במשחק בהפצות בארה"ב.

כנראה שהייתי צריך להתייחס להערה הזו

* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers.
ביתר חשיבות.

מצטער על ההטעיה, כעת לא מגיע משחק עם הכרטיס של אסוס. :'(

במקרה זה עדיף כנראה ללכת על ה HIS, אבל אולי כדאי לחפש ביקורת רשמית של ה HIS עם בנצ'ים יחסית לאסוס, כדי לראות אם יש הבדלי ביצועים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה..

פורסם

לגבי800GTO כל ספק נורמלי יהיה בסדר...

תודה!

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף לי לקחת:

הכרטיס של ASUS בגרסת 256 מגה או של GECUBE גרסת 512? בדיוק אותו המחיר..

פורסם

אם הקירור של ASUS טוב אז לך עליו תתרקח מהקירור של GECUBE פשוט מאכזב רועש ובקושי מקרר

פורסם
  • מחבר

תודה תשובה מספקת :):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים