פורסם 2003 בינואר 322 שנים יש לי מחשב עם לוח אם 8rda+ epox מעבד amd2000 ולאחר שעה + של עבודה המחשב לא מבצע RESTART לא דרך WINXP ולא מכפתורמה שקורה הוא שהוא יוצא מווינדוס מכבה את המסך אבל לא נדלק מחדש וגם לא ממש כבויומכפתור RESET אותו הדבר רק דילוג על יציאה מווינדוסחברה אם משהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון כלשהו אודה לא מאד על כל עצהיש לי כרטיס מסך GEFORCE4 440 MXזה לא קורה ב20 דקות הראשות לאחר זמן ממושך שהוא היה כבויתודה חיים :-[
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מה זה לא נדלק מחדש? אתה עושה לו ריסט דרך הכפתור במארז, והמחשב ממשיך לעבוד אבל לא משמיע את הצפצוף כשהוא עולה?
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר הוא מכבה את הכל כולל מסךאבל המחשב עדיין עובד יש רעש של מאווררים והוא לא נדלק בחזרה גם לא עם הכפתור של RESET רק ע"י כיבוי והדלקה מחדש
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר מה זה לא נדלק מחדש? אתה עושה לו ריסט דרך הכפתור במארז, והמחשב ממשיך לעבוד אבל לא משמיע את הצפצוף כשהוא עולה?בדיוק!!! הכל שחור הנורה של ההרד-דיסק לא נדלקת רק כיבוי והדלקה מחדש עוזרים.
פורסם 2003 בינואר 322 שנים תבדוק בעיה בספק הכוח, או לוח אם.אולי תנסה לעדכן ביוס, שמעתי על המון בעיות עם הלוח הזה וגרסאות הביוס שלו.
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר לכל מי שמעוניין לדעת הבעיה היתה בספק תודה לכל מי שהגיב מה שבטוח עדיין כואב לי הראש מהבעיה הזאת תודה!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.