פורסם 2007 במרץ 518 שנים שלום לכולם!הבעיה היא כזו : פעם בכמה שעות המחשב פתאום נהיה איטי להחריד וכשאני נכנס למנהל יישומים ולחוצץ ביצועים אני רואה שEXPLORER ב- PROCCES לוקח 99עכשיו אם אני עושה סיים יישום ומפעיל אותו ידנית ע"י RUN>EXPLORER וזה שוב תקין עד לפעם הבאה.נ.ב.לא מדובר על INTERNET EXPLORER.דברים ששללתי:1.חום כלשהו ברכיבים.2.וירוס/SPYWARE/ADWAREלפי דעתכם על מה מדובר?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אתה פותח סימניות מרובות?איך זה קשור? - פתיחה של סימניות מרובות גורמת לשאיבת המשאבים שמאט את המחשב.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים פותח הת'רד:תשנה את הכותרת בבקשה, כך שתהיה יותר תיאורית.משהו כמו "EXPLORER.EXE מאט את המערכת" יתאים יותר.תודה.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר נ.ב.לא מדובר על INTERNET EXPLORER.אני יודע מה זה סימניות אך זה לא המקרה פה,EXPLORER זה בעצם ממשק ההתחל שלך ושורת המשימות.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אני אחדד...לא מדובר על כמות יישומים כי אחרת הם היו מופיעים בתור יישום שונה שרץ.ווידאתי את כל הדברים המובנים ,ואין שום תוכנה / יישום שעובד בכלל או ברקע.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים שאני אמרתי סימניות אני התכוונתי ליישומים שפועלים ברקע ונמצאים בשורת המשימות.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר כבר כמה זמן הוינדוס מותקן אצליך?4-5 חודשים (לאחר פירמוט)התחיל בעצם כשבוע לאחר פירמוט.(אם אני לא טועה)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים הפתרון הכי פשוט זה לפרמט שוב עם דיסק אחרנסה לראות מה למיקרוסופט יש לומר בנושא(חפש בwwwmicrosoft.com )
פורסם 2007 במרץ 518 שנים באמת שאין לי כוח עכשיו לחפשכנס לאתר שלהם וחפש שם משהו שקשור בEXPLORERואני חושב שזה לבד יביא אותך ל MSDNאם לא חפש ישר בMSDN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.