פורסם 2007 במרץ 518 שנים אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP?אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אני עובד כבר כמה ימים עם ה-32 ומשום מה הכל נראה לי קורה יותר מהר במחשבאפילו הגלישה באינטרנט יותר מהירה.המערכת יציבה וגם יפה.יש לי ציפסט של nvidia והויסטה זיהתה את כל החומרה ולא הייתי צריך להתקין אף דרייבר.בקיצור אני ממליץ.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אני עובד כבר כמה ימים עם ה-32 ומשום מה הכל נראה לי קורה יותר מהר במחשבאפילו הגלישה באינטרנט יותר מהירה.המערכת יציבה וגם יפה.יש לי ציפסט של nvidia והויסטה זיהתה את כל החומרה ולא הייתי צריך להתקין אף דרייבר.בקיצור אני ממליץ.לא אכפת לי מ ה32. אני רוצה לדעת על ה 64! למה אתה סתם מספים בנושא לא שייך?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לפי הכתבה:http://hwzone.co.il/articles/vista/עדיין לא כדאי, אבל יש הבדל מזערי בין XP ל-VISTA במהירות.וכתוב שגרסת 64 ביט יותר יציבה מה-32 ביט.בקיצר תקרא ותחליט.כתבה טובה.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר שוב זה בכלל לא מה ששאלתי! אני יודע מה יש ב VISTA אני רוצה לעבור לויסטה. אני שואל איך היציבות כרגע!
פורסם 2007 במרץ 618 שנים Nahum2, מזל טוב.בגלל שאתה לא יודע להתבטא בצורה מתורבתת, אתה מקבל עכשיו את האזהרה השלישית שלך - והעונש שמגיע איתה.חבל שאתה לא מבין איפה אתה נמצא.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.