עבור לתוכן

חנות לא מוכנה להחליף את הכרטיס מסך,עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני ממש צריך עזרה.

יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו.

אני אסביר את הבעיה:

יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו.

עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם.

המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין) אמר לי שיש לי בעיה ב-windows וש-70 מעלות לכרטיס בזמן מאמץ זה נורמלי לגמרי (כשהוא שאל אוןתי איך מדדתי את הטמפרטורה של הכרטיס אמרתי לו שהשתמשתי ב-ATI TOOL אז הוא אמר לי שזאת סתם תוכנה).

תעזרו לי הם לא מוכנים להקשיב לי.

או שבאמת אולי בגלל מערכת ההפעלה שלי יש לי ביצועים גרועים (יש לי XP PRO עם SP2 מותקנת בתוכו)

דרך אגב אני מדבר על הסניף של אייבורי בירושלים, בגבעת שאול.

תודה מראש ואני ממש אודה למי שיעזור לי

פורסם

בפעם הבאה על תקנה מ """""IVORY"""""

אין קשר בין הטמפרטורה ל WINDOWS

פורסם

נשמע כמו עוד סיפור לאוסף של "למה לא לקנות מאיבורי"..

פורסם

הלוואי שכל חברי הפורומים יקראו את זה. אנחנו חייבים לעשות משהו נגד הנבלות האלה. מצווה לפרסם שהם רמאים בכל מקום ואתר . צריך להטיל עליהם איזה חרם צרכנים.

כמו כן, תאסוף את כל הטענות שלהם לגבי הוינדוס שלך וכו' והתוכנה למדידת טמפ' ותמציא טענות נגדיות- "החלפתי לוינדוס מקורי, בדקתי עם עוד מספר תוכנות למדידת טמפ' וכלום לא עוזר...."

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תדרוש את האחריות שלך בתור צרכן..

כמה זמן יש לך את הכרטיס?

אם פחות מ14 יום לפי החוק אתה יכול להחזיר אותו

פורסם

לפני שאתה מלכלך (אולי סתם) תנסה דרייברים אחרים ואולי גם פירמוט..

אם זה לא עוזר לך אליהם ודרוש אחריות.. ואם זה לא עוזר .. תביעה.

פורסם

תנסה לפתור את הבעייה קודם, למשל תתקין דרייברים מחדש.

תנסה לתת את הכרטיס לחבר ושיתקין את הדרייברים, תראה אם גם אצל אחרים עם אותו כרטיס יש חרא ביצועים כמו אצלך.

רוב הסיכויים שהכרטיס פשוט קנית אותו מקולקל. גם אני פעם קניתי אצל אייבורי מחשב, ופשוט הייתי חייב להחליף יותר מחצי מחשב אחרי שנה שהוא עבד...

פשוט חרא של מקום לקנות ממנו, וכל יום יש רק יותר ראיות לזה.

אם אתה יכול ואחרי שהחלפת דרייברים ובדקת אצל אחרים, תבע אותם אם אתה יכול.

מישהו חייב לנקום בהם.

וחרם עליהם כפי שהציעו פה הוא רעיון מעולה! גם אני אומר לכל אחד שאני שומע שרוצה לקנות משם להתרחק מהם.

שכולם יעבירו את זה לכל מי שהוא מכיר שרוצה לקנות מחשב חדש!

פורסם

תעדכן אותנו לגבי מה נסגר בסוף בבקשה

פורסם

ד"א, כדאי מאוד שתנסה את Riva Tuner. בגדול התוכנה הזו טובה בהרבה מ ATI TOOLS, במיוחד בכל מה שקשור בבקרה של הכרטיס. ואני חושב שהיא אמינה יותר בכל מה שקשור לכרטיסי Nvidia.

ATI Tools היא אמנם לא "סתם תוכנה", אבל למען האמת היא גם לא כזו מציאה גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים