פורסם 2007 במרץ 518 שנים I am a sinner. I want forgiveness for my sins. I believe Jesus died and rose again. I want to surrender my life to Christ. Jesus, please come into my heart. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אותי מעניין איך הגעת ללינק הזה במחשבה שנייה - - - - לא כל כך מעניין אותי ;D אבל חייב להודות שזה מצחיק
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אבל למה לעזאזל בנצרות יש להם צורת דיבור מפגרת כזאת וכל רגע לורד וזה ודיבורים של מטורפים כמו iam a sinner i need jesus in my heart!! כזה עם ריגושביהדות לפחות זה שונה אבל לא ככה מה זה פה שיעור ספרות?!
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אבל למה לעזאזל בנצרות יש להם צורת דיבור מפגרת כזאת וכל רגע לורד וזה ודיבורים של מטורפים כמו iam a sinner i need jesus in my heart!! כזה עם ריגושביהדות לפחות זה שונה אבל לא ככה מה זה פה שיעור ספרות?!כמו ביהדות יש פסיכים בצבעים שונים, לא כולם מדברים ככה.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים יש מספיק דברים "מעניינים" ביהדות כמו טיש למשל. שבו הרבי אוכל והחסידים מקבלים שאריות מהצלחת שלו. מספיק טוב
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לא דיברתי על הדברים שאנשים בדת עושיםדיברתי על הצורת דיבור המעצבנת של נוצרים בכנסייה ובאירועים דתייםזה משגע לי את השכל שאני שומע את זה בא לי להכניס למישהו משהו בראש
פורסם 2007 במרץ 518 שנים יש מספיק מטורללים יהודים שמדברים דומה בהילולות כאלו ואחרות.כנראה יש לך בעייה עם אנגלית?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לא דיברתי על הדברים שאנשים בדת עושיםדיברתי על הצורת דיבור המעצבנת של נוצרים בכנסייה ובאירועים דתייםזה משגע לי את השכל שאני שומע את זה בא לי להכניס למישהו משהו בראשמאיפה אתה בכלל שאתה יכול להעביר ביקורת על צורת דיבור? חחח (ישראל למתקשים)חוץ מזה מה אכפת לך איך אנשים מדברים בצד השני של העולם?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מה אני אשם? אני פותח טלוויזיה וזה מה שמופיע"OHHHH PRAISE THE LORD!!"אמאלה מה הם רוצים ממני!!
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לפי דעתי אתה פשוט נולד עם זה או לא.יש אנשים שמוכנים לקבל הוראות מ"גבוה".כלומר מעל למוח שלהם.אני מסכים עם ישעיהו ליבוביץ זצ"ל באומרו, האמונה האמיתית היא קיום מצוות מתוך החובה.כלומר אין כל הגיון או מניע אנושי למצווה, רק החובה לאל.ולכן לדעתי אדם הגיוני אינו יכול להיות אדם מאמין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.