פורסם 2007 במרץ 418 שנים אהבתי שהשאלה השנייה "מי הוא ישו בעיניך?"יש רק תשובות טובות - איש טוב, נביא ובן האלוהיםואני עוד חיפשתי את אופציה מס' 4:"משוגע מטורלל שרוצה צומי וגרם לחצי עולם להאמין בשטויות"
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר מצחיק אותי הקטע של."לא נכון נסה שוב"בנאדם עומד להתאבד "מה לא נכון? תמיד אני טועה,אני מטומטם!!" *בום*עריכה-או *פחויק*תלוי איך בא לכם למות.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים שאלון מגוחך!בסוף כשעניתי שאני יהודי, הם מנסים להוכיח שישו הוא האלוהים שלי! LOL פשוט פטטי!
פורסם 2007 במרץ 418 שנים CLICK WHY YOU SAID 'NO'...I Do Not Believe in God.A Christian hurt me.I'm not good enough to know God.Some other time.The gospel's not fair, too many people never hear it.I'm a good person.I'm Jewish. <----------- roflmfaoThere are many paths to God.I tried it and it didn't work out.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לא הבנתי את הקטעכאילו הם רוצים להגיד שמי שלא מאמין באלוהים צריך להתאבד כי אז אין לו משמעות בחיים?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר לא,הם לוקחים אנשים במצב נפשי נוראי ודוחפים להם פרופגנדה דתית,שזה דבר שפל לעשות.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים כן איזה קטע יש שם שאלות שרק התשובה של השטויות הדתיות שלהם תתן לך להמשיך לשאלה הבאה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים זה סתם אנשים פסיכופטיים שמוציאים דברים מהקשרם...אין לשטות הזאת קשר לדת הנוצרית בכלל, זה סתם חבורה של שמרנים חוליי-נפש. ותעשו טובה, אל תתחילו להשמיץ את הנצרות בגלל השטות הזאת...
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לפני שאתה מחפש sueside, אני מציע שתחפש "שיעורי אנגלית"Suicide.ואגב, סיינטולוגיה זה בכלל משהו אחר, אלו חבורת מטורפים שמאמינים שלפני 70 מליון שנה היה זינו קיסר היקום שהחליט לחסל את כולם או משהו, ואז הנשמות שלהם באו לכדור הארץ וזו בעצם רמת ה "ת'טאן" שיש לכל אחד בגוף S:אין לי שמץ מה הולך שם, חפשו בויקיפדיה.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים זה סתם אנשים פסיכופטיים שמוציאים דברים מהקשרם...אין לשטות הזאת קשר לדת הנוצרית בכלל, זה סתם חבורה של שמרנים חוליי-נפש. ותעשו טובה, אל תתחילו להשמיץ את הנצרות בגלל השטות הזאת...צודק - אני חושב שיש מספיק סיבות אחרות להשמיץ את הנצרות (מישהו אמר אינקוויזיציה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.