עבור לתוכן

משחק המכוניות הטוב ביותר . מהו ?

Featured Replies

פורסם

משחק המכוניות הכי טוב שהיה זה NFS4 זה היה פשוט משחק ענק!!!

מזוויע...

Nfs 3 : Hot Pursuit עדיף.

3 ו 5 הם השחרורים הטובים ביותר אי-פעם, ושמישהו ינסה להשתיק אותי.

פורסם

משחק המירוצים הכי טוב בסדרת ה-NFS היה הראשון! אין לכם מה להגיד בעניין כי זה נכון!

אחחחח... הנוסטלגיה...

פורסם

ב-NFS4 השליטה במכונית הייתה ממש גרועה ולא אמיתית.

אבל אהבתי את הקטע שכל שבוע-שבועיים הוציאו מכוניות חדשות שהיה אפשר להוריד אותן מהאתר ולשחק בהן.

זה היה קטע נחמד, שגרם למשחק להיות פחות משעמם אחרי זמן מסויים. כל הזמן מתווספות מכוניות חדשות.

מה שלא עשו כ"כ ב-NFS5 (היו מכוניות בודדות להורדה. 4 אם אני לא טועה, לעומת כמה עשרות שהיו ב-NFS4), וגם לא ב-NFS6.

אבל בכל זאת, משחקים אחרים מהסדרה היו יותר טובים מ-4.

פורסם

ב5 היית יכול להוריד את ה GT 2, GT 3, 928 GTS, 959.

וד.א, גם ב Nfs 3 היה מבחר עצום של מכוניות ומסלולים להורדה.

פורסם

NFS 6 יש לו את הגרפיקה הכי יפה משחק כיפי (נורא מומלץ לשחק עם הגה) ;D ;D

פורסם

אהבתי מאוד את NFS5

NFS:HP2 היה משחק כיפי, למרות שהביצועים של המכוניות היו מוגזמים מאוד והפיזיקה של המשחק הייתה נוראית

Rallisport Challange, מכמה שראיתי, זה משחק ממש טוב, וממש שונה מNFS. הוא גם קשה מאוד

פורסם

NFS:HP2 sucks.

אני אוהב את NFS:Porche's , המשמחק הכי טוב שלהם עד עכשיו.

גם היה מגניב להיות נהג שליחויות , שקודם מאמנים אותך באיזה מגרש לבן.

ויש גם משחק שאני מחפש ששחכתי איך קוראים לו.. זה מן כזה ג'יפ וכל המפות הם מפות פתוחות , בעיקר מדבר , אתה יכול לירות במכוניות אחרות עם כזה דבר שמותקן על האוטו , יש לך דלק \ צמיגים וכל מיני דברים שאפשר להחליף וצריך לבדוק מידי פעם.

רק אין לי מושג איך קוראים לו , והוא לא ממש חדש.

וגם איך אפשר לשכוח את INSANE, אחלה משחק !

אם הבנתי נכון אתה מדבר על interstate 61 נכון ?

בכל מקרה המשחק הכי טוב בעיניי הוא stunt, המשחק הכי סבבה היו לך את הלופים והקפיצות, וגם גיליתי טריק להפוך את הג'יפ למכונית הכי מהירה ובכך להפוך אותה למכונית הכי טובה !

פורסם

בינתיים מבחינת גרפיקה וראליסטיות, הדבר הכי טוב שנתקלתי בו זה Microsoft rallisport challenge

גרפיקה מושקעת בכל נקודה אפשרית כמעט, מסלולים קשים, תחרות קשה - לא כמו ב NFS6 שאתה משחק נגד המשטרה ממש.., מכוניות יפות חבל"ז, גרפיקה חזקה [כבר אמרתי? ;D]

פשוט משחק מהנה ובהחלט קשה, גרפיקה מפוצצת והכל שמה מושקע עד הדבר הכי קטן.

פורסם

Grand Prix Legends

לא נראה לי שקיים משהו יותר מציאותי מזה.

פורסם

המשחקים הכי טובים לדעתי הם nfs 4 ,5 , יש בהם את מצב הקריירה הטוב והעמוק ביותר , ואת השילוב הטוב ביותר בין arcade ל simulation , לא כמו ב 6 , הפעם הם הגזימו. וכן rally sport הוא באמת משחק מדהים מכל הבחינות , חוץ מדרישות המערכת הגבוהות שלו.

פורסם
בינתיים מבחינת גרפיקה וראליסטיות, הדבר הכי טוב שנתקלתי בו זה Microsoft rallisport challenge

גרפיקה מושקעת בכל נקודה אפשרית כמעט, מסלולים קשים, תחרות קשה - לא כמו ב NFS6 שאתה משחק נגד המשטרה ממש.., מכוניות יפות חבל"ז, גרפיקה חזקה [כבר אמרתי? ]

חבל שהם לא עושים את במערכות הפעלה ... :-\

אני מאוד אהבתי את ה NFS5. באמת ה NFS6 קצת דפוק ... אני עדיין משחק ברשת במשחק 4X4 EVOLOTION אני לא משחק ב 4X4 EVOLOTION 2 כי אני לא מצליח למצוא אותו להורדה ;D... בכל אופן המשחק שאני ממליץ עליו זה ה 4X4 EVOLOTION הוא מאוד מהנה . האפשרויות של ה UPGRADE למכוניות רבות מאוד ! אפשר לעשות UPGRADE לכל חלק וחלק... יש שם בסביבות ה 100 מכוניות (אני לא מגזים) ניתן להוריד מיליונים של מכוניות מהרשת ו... בקיצור משחק אחלה!

אני לא יכול להמליץ על המשחק של MICROSOFT כי לא שיחקתי בו.

פורסם

המשחקים ה - טובים של מכוניות בהחלט ששיחקתי בהם לאחרונה הם ראלי צ"אלנ"ג ומרדף חם ... :)

הם בהחלט מצויינים כשהמשחק של מייקרוסופט מצטיין בדיוק שלו וברמה הגרפית ... מנצל את הכרטיס ממש עד הסוף ... - אבל .. תמיד יש אבל נכון ? הגרפיקת רקע קצת אנמית ... וצלילי המנוע של המכוניות השונות די זהים ...

עכשיו אם אנחנו לוקחים משחק מכוניות הכי טוב מבחינת גרפיקה (בכל הפלטרפורמות) לדעתי המשחק הטוב ביותר מבחינת גרפיקה הוא GT3 לפלייסטיישן 2 ... הגרפיקה שלו פשוט הכי טובה שיש לטעמי ... אף על פי שמבחינת ראליזים הוא לוקה קצת בחסר :)

פורסם

Grand Prix Legends

לא נראה לי שקיים משהו יותר מציאותי מזה.

צודק! :saint:

פורסם

גרפיקה מושקעת בכל נקודה אפשרית כמעט, מסלולים קשים, תחרות קשה - לא כמו ב NFS6 שאתה משחק נגד המשטרה ממש.., מכוניות יפות חבל"ז, גרפיקה חזקה [כבר אמרתי? ]

חבל שהם לא עושים את במערכות הפעלה ... :-\

אני מאוד אהבתי את ה NFS5. באמת ה NFS6 קצת דפוק ... אני עדיין משחק ברשת במשחק 4X4 EVOLOTION אני לא משחק ב 4X4 EVOLOTION 2 כי אני לא מצליח למצוא אותו להורדה ;D... בכל אופן המשחק שאני ממליץ עליו זה ה 4X4 EVOLOTION הוא מאוד מהנה . האפשרויות של ה UPGRADE למכוניות רבות מאוד ! אפשר לעשות UPGRADE לכל חלק וחלק... יש שם בסביבות ה 100 מכוניות (אני לא מגזים) ניתן להוריד מיליונים של מכוניות מהרשת ו... בקיצור משחק אחלה!

אני לא יכול להמליץ על המשחק של MICROSOFT כי לא שיחקתי בו.

למה לא שיחקת בו? ולמה אתה מתכוון?

פורסם

לדעתי המשחק הטוב ביותר הוא Collin Mcrae Rally . הראשון היה הטוב ביותר בזמנו, וכיום השני לקח כל אספקט ושיפר אותו

למקסימום.

ועד שיצא קולין שלוש ל PC (קיים ב PS2) אני אשב ואחכה. (או עד שיום אחד סוף סוף יעבירו את GT3 מהסוני ל PC ... :'( )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים