עבור לתוכן

זקוק לעצה לגבי מכירת מעבדי פנטיום 3... בכמה אפשר למכור אותם?

Featured Replies

פורסם

מעבד ראשון: 800MHZ PENTIUM EB

מעבד שני:733MHZ PENTIUM

מעבד שלישי: 766MHZ CELERON

בכמה אפשר למכור אותם ביחד?

עכשיו אני שולח את זה לבחור שהתקשר אליי דרך מודעה שפירסמתי על המעבדים והוא רוצה שאשלח לו אותם דרך שירות גוביינא.

לגבי המעבדים אני לא יודע אם הם עובדים או לא ואין לי גם דרך לבדוק אותם. מה שאני כן יודע שכל הפינים שלהם ישרים ונמצאים במקום.

האם זאת אינדקציה מספיק טובה כדי לדעת אם הם באמת תקינים או לא?

אני חייב לציין שאני לא מכיר את הבן אדם והוא נמצא רחוק ממני. האם זה בטוח כל העסק הזה? או שעדיף להימנע?

אני חייב לציין שאת המעבדים לא קניתי אותם אלא מצאתי. ככה שהפסד לא יהיה לי.

באמת תודה לכם אם תגיבו על מה שכתבתי כאן ולא תסגרו. אני מאוד מעריך אותכם :xyxthumbs:

פורסם

לא כול כך ממולץ ......

פורסם

שלושתם יחד לא עולים את ה100 ש"ח

פורסם
  • מחבר

דווקא אני ראיתי שמפרסמים כאלה מעבדים ב120 ש"ח. אפילו ב140 ש"ח. מי שצריך את זה הוא ייקנה את זה. במקום להחליף מערכת שלמה.

וחוץ מזה כמה שהוא ייתן בשבילי יהיה טוב. תכננתי להגיד לו 250 על שלושתם.

אבל מה אתם אומרים זה לא בטוח ככה לשלוח?

פורסם

דווקא אני ראיתי שמפרסמים כאלה מעבדים ב120 ש"ח. אפילו ב140 ש"ח. מי שצריך את זה הוא ייקנה את זה. במקום להחליף מערכת שלמה.

וחוץ מזה כמה שהוא ייתן בשבילי יהיה טוב. תכננתי להגיד לו 250 על שלושתם.

אבל מה אתם אומרים זה לא בטוח ככה לשלוח?

לא הייתי מסתכן שיבוא ויקח !

לא שולחים כלאה דברים זה דבר עדין !

פורסם

יכול להיות שהמעבדים עובדים אבל אצלו הם פתאום "לא יעבדו"...אני קצת מפקפק בעסקאות כאלו...

פורסם

יכול להיות שהמעבדים עובדים אבל אצלו הם פתאום "לא יעבדו"...אני קצת מפקפק בעסקאות כאלו...

גם אני !

פורסם

זה נשמע כמו מיבצע :

שלוש בשקל !

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר לעטוף אותם בחבילה עם ספוג או משהו ככה שלא יקבלו מכה.

לגבי הבן אדם באמת נראלי קצת מפוקפק העניין. הוא אמר לי שהוא עושה עיסקאות גובנייא עם עוד הרבה אנשים ושאל אותי אם יש לי גם זיכרונות SDRAM ישנים.

אמר לי "כמה שיש תביא ותעשה לי מחיר". באמת נראה קצת "שוק חלקים משומשים". :nixweiss:

פורסם

תמיד אפשר לעטוף אותם בחבילה עם ספוג או משהו ככה שלא יקבלו מכה.

לגבי הבן אדם באמת נראלי קצת מפוקפק העניין. הוא אמר לי שהוא עושה עיסקאות גובנייא עם עוד הרבה אנשים ושאל אותי אם יש לי גם זיכרונות SDRAM ישנים.

אמר לי "כמה שיש תביא ותעשה לי מחיר". באמת נראה קצת "שוק חלקים משומשים". :nixweiss:

זה נשמע כמו עקיצה :pissed:

פורסם

ולכן לא שווה להתעסק עם אנשים כאלו...

פורסם

ולכן לא שווה להתעסק עם אנשים כאלו...

צודק מסכים איתך ב100 אחוז ^^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים