עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תגידו..זה נדמה לי, או שהאינטרנט פשוט טס עם ויסטה??

Featured Replies

פורסם

שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?

פורסם

ולמה אתה חושב שב XP זה לא ככה ?

פורסם

אני חושב שזה סתם נדמה לך כי ככה זה כשעוברים למערכת חדשה בלי להתקין את כל מה שהיה לך על הXP לכן היא נראית לך מהירה

פורסם

ויסטה נקייה וב-XP יש לך המון זבל

פורסם
  • מחבר

למה אני חושב שזה לא ככה בXP? כי אני פשוט יודע שזה לא ככה. קובץ שהייתי מוריד עם FLASHGET, היה יורד פי כמה יותר מהר מאשר בדרך הרגילה באקספלורר. פה בויסטה כמעט כולם יורדים במקסימום העצום שיש לי(600+), בלי שום פלאשגט

אתם יודעים מה? אני פשוט אבדוק...אוריד קובץ מסוים ומיד אחר כך אוריד אותו דרך אקספי ונראה אם יש הבדל :-)

פורסם

זה כי יש לך יותר מדי זבל במחשב אז הוא מאט לך באקספי

אבל בויסטה אין כלום לכן אין לו בעיות להוריד מהר

פורסם

שמעו כמה המערכת ויסטה לוקחת מהכונן ילד אחד אמר לי ש20 ג'יגה ואני לא מאמין....

פורסם

היא לוקחת 15 ג'יגה כשהיא מתקינה אבל ברגיל אני חושב אולי 10.........

פורסם

יש לי ויסטה אולטימייט והתקנתי אותה על מחיצה ריקה, קיצור תפוס לי במחיצה 9GB וקצת, והתקנתי לשם גם NOD32, גם קודק, גם מסנג'ר LIVE, וגם יש שם בערך 500MB מטמון מהאקספולאר, אז אפשר להגיד שביא לבד לוקחת 8GB.

אנטון.

פורסם

מגנייב אבל מה זה ויסטה "אוטימייט"????ומה ההבדל?

פורסם

מגנייב אבל מה זה ויסטה "אוטימייט"????ומה ההבדל?

זה לא אוטימייט

זה אולטימייט

פורסם

בטעות פספסתי את ה"ל".

סורי..

פורסם

המערכת תופסת מלא מקום בכונן. אם התבכיינתי על המקום ש-XP תפסה עם כל העדכונים אז עכשיו זה כבר מעבר לזה :)

לפי מה שהבנתי Home Basic שוקלת יחסית קצת - איזה 6-7 גיגה - וככל שמספר התכונות עולות, כך ירד המקום הפנוי בכונן... בהרבה. אני חושב שיש הבדל של בין גיגה ל-2 גיגה לפחות בין Home Basic ל-Home Premium. אבל אני לא סגור על זה.

(טיפה offtopic) מה שעשוי להציק, זה שב-Home Basic אין את המראה החדש ההוא, Aero. אני בכלל לא משתמש בזכוכית וכל זה אז זה לא משנה לי, אבל מיקרוסופט בעצם "רומזת" לכם לקנות את מערכת ההפעלה היקרה יותר, ושתופסת יותר מקום. מראה ה-Aero Basic הוא בעצם עונש על כך שקניתם רק את מה שאתם צריכים, ולא בזבזתם עוד יותר כסף על Home Premium או השאר. אני לא צריך Media Center וכל אלה, אז לא אקנה את הגרסה הגבוהה יותר. לי זה לא מזיז, אבל זה עדיין מציק שככה הם מתנהגים.

בכלל, אני הייתי חוזר למראה של 2000 כמו שעשיתי ב-XP, אבל לצערי ויסטה במראה הישן נראית ממש זוועה. אתם לא מאמינים כמה זה נראה נוראי. אני לא אומר שזה מכוער מטבעו, אני דווקא אוהב את המראה של 2000. אני מדבר על זה שאת כל התפריטים החדשים, צורת התצוגה וכו' -- הכל בנוי בצורה ממש ממש מכוערת. וזה לא שאין להם ברירה אלא להציג את הכל ככה. הרבה כפתורי חצים כאלה מנופחים מדי ובולטים, החלונות בסייר של windows כואבים לעיניים בגלל שיטת הניווט החדשה עם הכפתורים ההם למעלה, וכו'. גם אם אין לכם ויסטה והתקנתם IE7, נסו להציג את המערכת בסגנון WINDOWS 2000 ותראו שזה לא נעים לעיניים. טוב, בויסטה זה עוד יותר גרוע.

התרחקתי קצת מהנושא :) אופס.

בכל מקרה, אני לא חושב שהאינטרנט מהיר יותר בויסטה כי (כמו שאמרו לפני) היא פשוט חדשה עוד וכשאין זבל במחשב הכל רץ. אם יש לך XP זמין, לך אל http://www.speedtest.net ותבדוק אם המד מראה את מהירות החיבור שאליו נרשמת (768, 1.5, 2.5, וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.