פורסם 2007 במרץ 418 שנים שלום,לאחרונה אני עצבני בגלל משהו, תציעו לי משהו שירגיע לי את העצבים (חוץ מסמים, סיגריה וכו'....)אם זה לאכול או כל דבר אחר
פורסם 2007 במרץ 418 שנים תפוס איזה ערס צעצוע בשכונה ודפוק בו מכות פתרון מעולה! תאכל שוקולד (אני רציני לחלוטין).
פורסם 2007 במרץ 418 שנים סמים וסיגיריות ממש לא מומלץ לפני כמה זמן יצא מחקר שחומוס מרגיע.. תנסה אני אוכל חומוס בכמויות ואני כבר לא עצבני כולכך
פורסם 2007 במרץ 418 שנים דחוף אצבעות לתחת, אבל ישר אחרי..תראה איך מעצבים זה מתחלף לדברים אחרים.. רק אל תיקח את העניין רחוק מדי.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים תעשה ספורט, במיוחד כזה שמאפשר להוציא אגרסיות, איגרוף למשל או אומנות לחימה כלשהי
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר תתאבד כמובן.תהיה קצת רציני, הבעיה שלי שיש חברים/חברות שלא מתייחסים אליי לא כולם אבל אלה אנשים שיש לי הרגשה שהם מנצלים אותי בשביל האינטרסים שלהם: לעזור להם בלימודים להביא להם כסף וכו'.... כשאני עובר ליידם הם לא שמים לב אליי אבל שמישהו אחר עובר הם שמים לב אליו... אני מדבר יותר בקטע של בנות שלא מתייחסותותמיד זה נמצא לי במחשבות ואני לא מרוכז ומתעצבן בקלות...
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אם אתה רוצה על איזה אוכל מרגיע אז בעיקר ירקות פירות העיקר שלא יהיה אוכל חריף או מתובל וכמובן שאם אתה עצבני הייתי ממליץ לך להימנע מאלכוהול ללכת למקום שקט ורגוע ולתת למחשב שמעצבנת אותך לעזוב את הראש שלך
פורסם 2007 במרץ 418 שנים תהיה קצת רציני, הבעיה שלי שיש חברים/חברות שלא מתייחסים אליי לא כולם אבל אלה אנשים שיש לי הרגשה שהם מנצלים אותי בשביל האינטרסים שלהם: לעזור להם בלימודים להביא להם כסף וכו'.... כשאני עובר ליידם הם לא שמים לב אליי אבל שמישהו אחר עובר הם שמים לב אליו... אני מדבר יותר בקטע של בנות שלא מתייחסותותמיד זה נמצא לי במחשבות ואני לא מרוכז ומתעצבן בקלות...גיל ההתבגרות..ברוך הבאה...אני מציא לך להראות לאנשים האלה שמנסים ל"נצל אותך" שאתה לא תיתן להם,תלך עם חברים טובים שלך, תכייף , תלך לפייטבול או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.