פורסם 2007 במרץ 418 שנים יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:
פורסם 2007 במרץ 418 שנים בכל תוכנה נורמלית, כבר אמור להיות מזמן פאץ שמסדר אותה עם המגבלה הזו...לגבי האיטיות, תנסה אולי לבטל במאפייני כרטיס הרשת דברים כמו ipv6, qos ואחרים שאתה לא צריך ולראות אם זה משפיע.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר תוכנה נורמלית?אני משתמש ב UTORRENT בהגדרות שם אפשר לשנות MAX HALF CONNECTIONS אבל זה לא באמת עוזר...אם אני משנה ל 100 כמו שהיה לי באקספי והמקסימום של הויסטה הוא 8 הוא לא מאפשר לתוכנה לעבור את ה 8 !!! וזה מה שגורם לאיטיות (הוא מתחבר רק ל 8 אנשים בשניה במקום 100)באקספי גם מאז SP2 הם שינו את זה אבל יש "קראק" שפורץ את המגבלה הזאת
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחובר במקסימום ל 200-300 אנשים בו זמנית, נגיד שבכל רגע נתון אתה מתחבר רק ל 8, זאת אומרת שכדי להגיע למקסימום צריך קצת פחות מ 40 שניות, ביג דיל...את ההגדרה, אכן כדאי לשים על 8.(אני מקווה שאתה מבין את מהות המגבלה)
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר בתאוריה אתה צודק אבל זה לא עובד כך במציאות... גם באקספי אם אני לא משתמש בקראק מרגישים איטיות (ולא רק אחרי 40 שניות, אלה כל הזמן...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.