עבור לתוכן

מתחבט בשאלה האם לשדרג ל GA-965P-DS3P + E4300 אנא חוו את דעותיכם :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז.. הנושא בכותרת, המפרט הנוכחי רשום בצד.

אני לא רוצה השקעה מטורפת (כמו בכל הפעמים עד היום) בשביל לסחוט עוד 100-300 מה"צ. גם אם אשב לי בנחת על 3GHZ בבאס של 333 עם זכרונות 800 לא מיוחדים - אהיה שמח(למרות שזכרונות 667 יספיקו כי הבאס נעצר ב333, אבל אני לא רוצה להגביל את עצמי). אני פשוט מנסה להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג הזה, ועם כל הכבוד לX2 3800 שלי שרץ ב2.6, אני בטוח שה E4300 ב3 ישאיר אותו באבק, מה גם שאוכל להפטר מהבעיות שיש לי עם הצ'יפסט NF4 Ultra וה X-FI .

אני מאמין שאגיע למהירויות גבוהות יותר (אני אשתמש ב CNPS 9500 שלי, או ב TT Big Typhoon או ב גיגהבייט 3D Rocket II שהביצועים שלו זהים ל TT BT.

אני יודע שיש מעבדים שיגיעו גבוה יותר, אך תזכרו שאני לא מחפש להשקיע הרבה מעבר למכירה של הציוד הנוכחי שלי. אם טפו טפו טפו אגיע לבאס 400 עם הE4300 אני אהיה בגן עדן (עם 3.6GHZ).

בדקתי את הפרשי הביצועים בין ה SLI של 2X8 (ב965) וה 2X16 (בלוח הנוכחי) ואין הבדלים קריטיים, במיוחד לאור העובדה שבשני הכרטיסים אצלי יש 512MB והרזולוציה המקסימלית אצלי במסך היא 1280X1024, כך שאין שימוש כמעט ב PCIE להעברת טקסטורות לזיכרון המערכת.

תודה על הדעות מראש!

המתחבט

פורסם

אני לא רואה צורך להחליף מפרט שכזה.

בטח לא שהמעבד עומד על 2.6.

פורסם
  • מחבר

גם אם זה בהשקעה של 400-500 ש"ח ? אני בכל אופן אקבל ביצועים עדיפים בסכום נמוך מאוד יחסית וכך ארענן את המערכת שתחזיק זמן רב יותר (מה גם שהלוח תומך במרובעי ליבה). אני יודע שההבדל לא עצום, אבל גם המחיר לא :smile1:

פורסם

באיזה שימושים תרגיש הבדל?

מה השימושים במחשב בכלל?

פורסם

יש לך מחשב מצוין אני לא רואה שום צורך להחלפתו.

פורסם

גם אם זה בהשקעה של 400-500 ש"ח ? אני בכל אופן אקבל ביצועים עדיפים בסכום נמוך מאוד יחסית וכך ארענן את המערכת שתחזיק זמן רב יותר (מה גם שהלוח תומך במרובעי ליבה). אני יודע שההבדל לא עצום, אבל גם המחיר לא :smile1:

לאור המחיר זה בהחלט נשמע מפתה

אבל מה תעשה עם הכרטיסי מסך שלך?

פורסם
  • מחבר

המחשב ל...... נחש? יש בו מערך של שני 7900GTX .... הוא בעיקר למשחקים. אני אוהב לשחק במקסימום ביצועים עם מקסימום EYE CANDY.

ליאור, ה965P-DS3P תומך SLI , אבל ב X16 ו X4 .. אני לא מוצא שום בנצ' נורמלי שמשווה למערכת כמו שלי של TRUE X16 SLI בשני הערוצים.

זה מתסכל :nixweiss:

אני יודע שבגלל שלכל כרטיס יש 512MB אז לא יהיה שימוש נרחב ב PCIE, אבל אין לי דרך להשוות.

פורסם

יפה.

ברור שהתכוונתי לגרום לך להגיד את זה.

וE6300 או 4300 לא ישפרו לך את הביצועים במשחקים.

בטח לא ברזולוציות שאתה משחק עם כל פילטר אפשרי.

פורסם
  • מחבר

E4300 ב 3.2GHZ ? לא נראה לי שלא אראה הבדל.

ואגב, יש לי האטות, והעומס על המעבד מגיע ל70-85 בשתי הליבות ברגעים אלו.

בכל אופן, המערכת גם תהיה יותר FUTURE PROOF, ושוב, תחשוב שאני צריך להשקיע 400-500 ש"ח.

אם חבר שלי היה קורא את זה הוא היה יורד עלי קשות... "אתה מנסה לשכנע את עצמך ואחרים שאתה צריך את זה" :lol::smile1:

פורסם

תשמע מה שליאור אמר זה נכון.

בתוספת של 500 שקל נשמע מפתה.

השאלה אם יש צורך בזה ואני לא חושב שתראה הבדל גם אם ה4300 יעמוד על 3.2 כמו שאמרתי לך לא ברזולוציות שלך ועם כל הפילטרים.

פורסם
  • מחבר

יותם, את הבאמת מקשה עלי לשכנע את עצמי... :silly:

פורסם

:xyxthumbs:

אני בטוח שתעשה את ההחלטה הנכונה בסוף.

בסופו של דבר אתה מחליט.

פורסם

יותם אתה פיספסת את מה שקורה בין השורות

הוא יודע שהרבה ביצועים לא ייצאו מזה (במשחקים בכל אופן), אבל הוא מאוד רוצה מחשב חזק והמבצע מפתה אותו

Xvertigo

העניין קשה, אבל הייתי מעדיף לקחת לוח 680i, פשוט בגלל שה-DS3 תומך ב-SLI דרך דריברים פרוצים ושאר יצורים

אף אחד לא מבטיח לך שעבור ה-BIOS הבא יפרצו את התוכנות ויאפשרו SLI

פורסם

מצד אחד אתה צודק ליאור המבצע מפתה מאוד ומצד שני אני לא רואה איפה הוא ירגיש תוספת ביצועים בין 3800X2 שעומד על 2.6GHZ לבין E4300 שיעמוד על כל תדר שהוא.

השאלה שהוא צריך לשאול את עצמו היא האם ה-3800X2 מגביל אותי כרגע? האם הוא איטי מידי?

אם התשובה ל2 השאלות האלו היא לא אני לא רואה מקום להחליף.

פורסם
  • מחבר

עליתם עלי...אני פסיכופת :)

בכל אופן, למען הסר בעיות על SLI אני אחכה עוד קצת ואז אשדרג.

לגבי המבצע, זה לא מבצע. אני פשוט הייתי יכול למכור את שלי כמשומש ולקנות חלקים חדשים. המחיר הוא מחיר עלות..אם לא שמתם לב עדיין אני בעל חנות מחשבים בקריות (אמיתית, לא בבית :silly:) .

אבל ששששש ! אני לא מפרסם ואף פעם לא אמרתי שם (וגם לא אגיד למען ההגינות).

תודה לשניכם על התמיכה הנפשית ושמנעתם ממני לבזבז כסף על המחשב, שוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים