עבור לתוכן

שאלה על המשחק ALAN WAKE

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש לו גרפיקה מדהימה :D

רציתי לדעת איך קוראים למנוע והאם הוא יותר טוב מ UNREAL ENGINE 3 :xyxthumbs:

פורסם

What engine is Alan Wake using?

Its an in-house engine developed by Remedy and incorporates the Havok physics component. The game is being designed with five threads: rendering, audio, streaming, physics and terrain tesselation. One core processor can be dedicated to physical calculations.

What graphical methods will be implemented in the game?

Complete modeling of atmospheric scattering, fully volumetric shadows that are projected through the entire world, full weather modeling, day/night time cycles, ambient occlusion, normal mapping, high dynamic rendering, bloom, depth of field and loads of different pixel-shader effects.

http://www.alanwake.com/forum/showthread.php?t=1055

פורסם

הבאסה בכל המשחקים האלו

שלוקח מאה שנה עד שהם יוצאים

פורסם

המשחק הזה מציג את הפיזיקה הכי מציאותית מאז HL2... המטורפים האלה שיכללו את הHAVOK ועכשיו הם יכולים לעשות פיזיקה של מים ושל חומר כמו גרגירי חול אשר נשפכים כל אחד לחוד... קיצור חפשו קצת סירטונים ברשת ותראו בעצמכם...

פורסם

נאזאר אם אתה מגיב ככה לHAVOK חכה שתראה את הסרטון הבא על Euphoria

פורסם

אחי, זה סרטון על HAVOK, לא על ה-Euphoria

תסתכל על הכותרת שלו ביוטיוב.. P:

אם זה HAVOK ובזה משתמשים ל-Star Wars הבא - 100% קנייה אצלי. [אמרו שכן בסרטון]

Euphoria זה המנוע שרוקסטאר קנו.. חבל שהוא לא יהיה ל-GTA IV [כי יש טריילר בעוד חודש ולא נראלי שתוך חודש (הם קנו אותו לא ממזמן) אפשר פתאום להפליץ משחק במנוע חדש]

עריכה:

טעות שלי.. כתוב HAVOK אבל זה באמת Euphoria...

יש דוגמאות של HAVOK?

פורסם

גם אמרו בסוף את מילת המפתח "ofcourse the game version will be optimized"... בכל מקרה, יש וויכוח שם איזה מנוע זה.

פורסם

זה איפוריה

חסל תגובות טיפשיות

פורסם

מה דרישות המערכת של המשחק?

פורסם
  • מחבר

COOL

פורסם

מה דרישות המערכת של המשחק?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם היית קורא קצת על המשחק היית יודע שהוא יוצא בסוף 2007 או באמצע 2008 בכלל... שלא נדבר דרישות מערכת

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד וזה שכדי להפעיל את המשחק על מקסימום אז צריך לפחות 2 ליבות (אחת למשחק עצמו ועוד אחת לפיזיקה).

אני מעריך שהדרישות יהייו גבוהות מאוד אבל לקראת סוף 2007 כבר כמעט לכולם יהייה מעבד 2 ליבות לפחות ועם כרטיס DX10. אז יש מצב דווקה כשהמשחק יצא הדרישות יהייו לא כל כך מוגזמות כמו שהן נראות לנו כיום.

פורסם

אני חושב שזה יהיה במשחק הראשון שידע להשתמש ב4 ליבות

פורסם

אני חושב שזה CRYSIS.

עכשיו עזבו את ALEN WAKE הזה ותראו עוד משחק שיגיע אלינו ב2007 אבל ידרוש פיזיקס:

http://www.youtube.com/watch?v=gSeW9NejxLo

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים