עבור לתוכן

החליפו לי את האורכית לאלקטל

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .

פורסם

אם אין לך רשת בבית, אין צורך לשדרג.

פורסם

תמיד כדאי לשדרג

התקשורת מהירה ואמינה יותר

אין ניתוקים

פורסם

תגיד audigy למה החליפו את המודם? כי אני מקווה שגם יחליפו לי יש לי הרבה בעיות איתו, זה ממש יעזור לי תודה ;D .

פורסם
  • מחבר

הטכנאי של בזק אמר לי שהיו הרבה תלונות על ניתוקים למרות שאני לא זוכר שהיו לי כאלו וגם הם שידרגו את הציוד במרכזיה.

פורסם

תודה על התשובה ;D .

פורסם

לדעתי לא כדאי לשדרג.

אם אין רשת ביתית, זה סתם להזמין צרות. זה מבטל אחריות אם המודם קנוי, ולא חוקי אם הוא בשכירות. וזה יכול לגרום להריסת המודם. לדעתי, ממש לא כדאי לך.

ובקשר לזה:

תמיד כדאי לשדרג

התקשורת מהירה ואמינה יותר

אין ניתוקים

אני עובד עם מודם לא משודרג כבר הרבה הרבה הרבה זמן, ואף פעם לא היה לי ניתוק, והמהירות מעולה!

פורסם

ממש לא נכון מה שאתה אומר על ביטול האחריות.

גם לי החליפו לי את המודם ושאלתי את הטכנאי לגבי השדרוג

אז הוא אמר לי שאם אני משדרג אז לעשות את זה בתקופת האחריות כדי שחליפו לי אם יקרה משהו.

פורסם

באמת????

זה לא מה ששמעתי פה באתר בקשר לזה...

פורסם

נראה לך לאנשי קצה שלהם, הטכנאים, באמת אכפת?

באו אלי טכנאים שלהם עקב בעיות לפעמים והסברתי להם מה עשיתי ואיך ולא ממש הזיז להם ;D

פורסם

קודם כל אפשר להחזיר מודם משודרג לאחור

שנית עדיין לא שמענו תלונה אחת על מודם משודרג, לבוא ולהגיד שזה מזמין צרות ??

בקשר לטענות של אי חוקיות וביטול אחריות, האם מישהו ראה במו עיניו בעיה כלשהי בנושא ?

פורסם

חיפשתי בפורום הודעות עם המילים "אלקטל, אחריות" ואלה חלק מהדברים שמצאתי:

רק שתדעו לכל אלו ש"מתלהבים" מרעיון המעבר מ PPTP ל PPP.

החיבור דרך פרוטוקול PPP ולא ה PPTP (וי.פי.אן) של נזק, הרבה פחות בטוח.

ולכל אלו "ששידרגו" כבר את המודם שלהם ופוחדים מהפירצות המדוברות והמפורסמות למודמים של חברת אלקטל, הגיע הזמן שתתחילו לחשוש! :D

אמנם קשה לי להגיד כזה דבר, אבל אתם אלו שהסרתם לעצמכם את האחריות על המודם ואתם אלו שעכשיו באמת חשופים לפריצות דרך הרשת של נזק.

אמנם המודם לא ראוטר וזה מעצבן רבים מאיתנו אבל זה מה יש.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=24845;start=0

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=21545;start=0

אין מדריכים כאלו, מכיון שאלקטל משודרג מבטל אחריות, וגובל בחוסר חוקיות (אם המודם לא שלך).

לכן אני קיבלתי את הרושם ששידרוג אלקטל מבטל אחריות. האם אני טועה??

פורסם

נוסטלגי משו... זה עוד מהתקופה שהבהלה מפאק האבטחה באלקטל הצליחה להגיע לכל אחד, כולל אלי.

דבר אחד בטוח, במידה ואיכשהו הצליחתם לדפוק את המודם, הטכנאי שמגיע לא מתחיל לבדוק אותו מהסיבה הפשוטה - אין לו את הידע.

העבודה שלו היא להסתובב עם המסחרית שלו בעיר, להתקין קווים ובין השאר להחליף ללקוחות את המודמים שלהם.

הוא פשוט לוקח את המודם, וזורק אותו ביחד עם כל שאר ערימת המודמים הנמצאת ב"קנגו" שלו.

מה שכן, במידה ופלטת שהפכת את האלקטל לPRO בפני התומך במרכז השירות של WOW, אפשר כבר להתחיל לתהות בנוגע לאחריות.

פורסם

אבל שמעתי שגם אם משדרגים את המודם ומחזירים אותו אח"כ בחזרה ל-Home, לבזק יש אפשרות לראות ששיחקנו עם זה, אם מחזירים להם את המודם.

זה נכון?

ו-Bottom line:

שידרוג מבטל אחריות או לא?

פורסם

על הנייר, כן.

כל משחק שהוא עם התוכנה הפנימית של האלקטל מבטל את האחריות אוטומטית, במידה וזה מגיע לידיעת בזק בצורה זו או אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים