פורסם 2003 בינואר 322 שנים קצר ולעיניין....יש עליה מקשים של הנמכת והגברת ווליום והשתקה...למה לעזעזאל ההגדרה היחידה שלהם היא להראות לי את הווליום על המסך...?!
פורסם 2003 בינואר 322 שנים נסי להוריד ולהתקין את גירסת הדרייברים האחרונה למקלדות של מיקרוסופט, ולאחר מכן, לנסות להגדיר מחדש את הכפתורים ולראות אם זה הסתדר.
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר אל תזלזלו.... :-[ברור שניסיתי.....בגלל זה התעצבנתי עוד יותר....כי זה לא עובד....עדיין הוא לא נותן לשנות אותו....
פורסם 2003 בינואר 322 שנים חלילה וחס מזלזלים... פשוט מכסים את האפשרויות האופיניות לתקריות מסוג זה.נסי להסיר את הדרייברים, לאתחל ולנסות להתקין ולהגדיר מחדש... יותר מזה באמת שלא אמורה להיות בעיה :-\
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר גם את זה ניסיתי...אני די בטוחה שכיסיתי את כל האפשרויות הבסיסיות...למישהו יש את המקלדת וזה כן עובד?
פורסם 2003 בינואר 322 שנים אני בכלל לא מעז להשתמש בדרייברים למקלדת, מי צריך בכלל את הכפתורים הנוספים ?
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר מי צריך בכלל את הכפתורים הנוספים ? אהמממ......אני?.... : אחרת מה אני צריכה דווקא את המקלדת הזו....
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר טוב....זו לא הפואנטה....אז נוציא את זה מהדיון....אני רק מעוניינת לדעת למי יש את המקלת ה^&$%$ ואצלו הכפתורים כן מתפקדים כמשני ווליום....
פורסם 2003 בינואר 322 שנים יש לי רעיון, לא נראה לי שהוא טוב למקלדת יש גם USB וגם PS/2 אז תנסי להעביר בניהם , אולי זה יעזור :P יאיר
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר אבל....אבל...לא אמור להיות שום ההבדל (חוץ מהאלחוטיות)... :-[וזה לא שאצלי הם לא מגיבים.....הם פשוט מאפשרים רק להראות התצוגה על המסך......למה אצלי זה לא עובד? :'(
פורסם 2003 בינואר 522 שנים כי את מקרה מיוחד.. ;Dלא זוכר אם אמרתי לך את זה, אבל יש לי שתי מקלדות עם שליטה על הווליום:Microsfot Natural ProLogitech Cordless Desktop Navigatorבשתיהן זה עובד בלי להתקין שום דרייבר בכלל..הן מחוברות אצלי ב-USB ומערכת ההפעלה היא WinXP Pro, יש מצב שזה הקשר?אולי תנסי לקחת למחשב של טל או משהו לבדוק במקום אחר..
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר מצאתי! מצאתי מצאתי מצאתי!ת'אמת מה שמצאתי לא כזה מעודד.....כי מצאתי את הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.....אחרי פירמוט של המחשב, האופציה של הווליום במקלדת עבדה.....ואחרי התקנת תוכנות למינהן....היא שוב הפסיקה לעבוד....חשבתי מה לעזעזאל יכלה להיות הבעיה....ואחרי כמה שניות זה היכה בי....Aston Shell - הוא לא מאפשר את זה.....מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון קצת יותר מתוחכם מ"אז תורידי את האסטון..."?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.