עבור לתוכן

התלבטות בין N73 ל K800I כמה שאלות:

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר אתר לסלולרי שאפשר להוריד דרכו משחקים לפלאפון בחינם?

• תגובות 73
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגידו ב K800I יש אינפרה אדום?

פורסם

אובייקטיבי אה עומר?

אתמול הN73 נתקע לי פעמיים בידיים.

ויש בהחלט יותר משניה במעבר למצלמה לדוגמא , ומהמצלמה לצילום וידאו... תמדוד עם סטופר.

המערכת איטית - אין על זה ויכוח.

משחקים? כל המשחקים הם JAVA - את אותם JARים אני מתקין גם בK800I וגם בN73.

שניהם משתמשים בJ2ME באותה גירסא בדיוק , למעשה לK800I יש עוד כמה ספריות.

אתה יודע מה , אל תאמין לי - תנסה בעצמך!

תוכנות אכן יש יותר לN73... אבל מי ישמע - ממש יש לך שם DATABASE של SQL שאתה עובד איתו כל היום - זה עדיין פלאפון.

בקשר למשעמם אותך - חבל , כי זה דיי מצחיק כשלשניהם יש בערך את אותן יכולות.

בקשר לממשק - יש כמה כפתורים שונים - תעבוד יומיים ואתה תגלה ששכחת והתרגלת לזה וכשתעבור חזרה לנוקיה אתה תיתבלבל קצת.

שניהם פלאפונים מעולים - אבל אף אחד מהם לא יותר טוב מהשני בצורה מוחצת

לשניהם יש יתרונות וחסרונות

ליביו

אובייקטיבי לגמרי, אני הזמנתי לי ולאחי ולאמא שלי את הפאלפונים הנ"ל....

כל התוכנות שהם בסיומת SIS ו SISX עובדות רק בסימביאן...

גם אמא שלי וגם אח שלי דיי מאוכזבים מהמכשיר ואמא שלי כנראה הולכת להחליף אותו לN73 גם,אני מלכתחילה הזמנתי לה את הK800I כי לא רציתי שיתקע לה המכשיר והיא לא תדע איך להתמודד עם זה,ידעתי הכל לפני שקניתי אותו....אולי עשיתי שטות.

דבר אחד שבמיוחד מעצבן אותם זה שאורנג דחפו לכל חור במכשיר את הפורטל OBOX LIVE המאפן הזה שלהם ואני לא יודע איך להסיר את הקישור של הכפתור הימני ושל הדפדפן משמה....אני אשמח אם מישהו יודע איך לסדר את זה.

אני לא אתווכח איתך,המכשיר באמת יותר איטי..לי אישית זה לא מפריע.

האיכות צילום וידאו בK800I פשוט מיותרת,לא רואים כלום.

הממשק, זה דבר לגמרי אישי לכל מי שמשתמש..לא נוח לי בכלל,אפילו לרמה שאני לא מוכל לסבול למשל את הממשק של מוטורולה,שחבר שלי חושב שהוא מעולה. זה לא עניין של הרגל,פשוט לא נוח להשתמש בזה,זה כמו מערכת הפעלה...פשוט לפעמים יש מערכת טובה יותר לגבי רוב המשתמשים.

אבל עדיף שנעזוב את זה כי אין פה בכלל מקום לוויכוח,כל אחד עם מה שנוח לו וזהו.

פורסם

אילו תוכנות?

JAVA? פחח

אין לך יותר מדי מושג מה הולך בשוק התכנות הסלולארי ובטח לא יותר מדי על היכולות של כל דבר אם אתה כותב את זה.

מומלץ לחפש J2ME בוויקיפדיה ומשם יש השוואה לכל מיני שפות תכנות לסלולארי...

תקרא - יש שם השוואות של יכולות , גמישויות וכו.

מומלץ.

ליביו

פורסם

אפליקציות הJAVA מחורבנות למדי.

אין להם גישה לחומרת המכשיר,ואי אפשר להפיק מהם תוכנות נורמליות.

אי אפשר להשוות בין תוכנות SIS לJAR.

כי אם היה אפשר שוק המכשירים החכמים היה מת ממזמן.

שמע אני לא בא להתווכח איתך לגבי מה יותר טוב,מערכת סגורה או פתוחה,כי זה עניין של טעם ונוחות.

אם אתה מוצא את כל מה שאתה מחפש במערכת סגורה,על הכיפאק.

פורסם

אובייקטיבי לגמרי, אני הזמנתי לי ולאחי ולאמא שלי את הפאלפונים הנ"ל....

כל התוכנות שהם בסיומת SIS ו SISX עובדות רק בסימביאן...

גם אמא שלי וגם אח שלי דיי מאוכזבים מהמכשיר ואמא שלי כנראה הולכת להחליף אותו לN73 גם,אני מלכתחילה הזמנתי לה את הK800I כי לא רציתי שיתקע לה המכשיר והיא לא תדע איך להתמודד עם זה,ידעתי הכל לפני שקניתי אותו....אולי עשיתי שטות.

דבר אחד שבמיוחד מעצבן אותם זה שאורנג דחפו לכל חור במכשיר את הפורטל OBOX LIVE המאפן הזה שלהם ואני לא יודע איך להסיר את הקישור של הכפתור הימני ושל הדפדפן משמה....אני אשמח אם מישהו יודע איך לסדר את זה.

אני לא אתווכח איתך,המכשיר באמת יותר איטי..לי אישית זה לא מפריע.

האיכות צילום וידאו בK800I פשוט מיותרת,לא רואים כלום.

הממשק, זה דבר לגמרי אישי לכל מי שמשתמש..לא נוח לי בכלל,אפילו לרמה שאני לא מוכל לסבול למשל את הממשק של מוטורולה,שחבר שלי חושב שהוא מעולה. זה לא עניין של הרגל,פשוט לא נוח להשתמש בזה,זה כמו מערכת הפעלה...פשוט לפעמים יש מערכת טובה יותר לגבי רוב המשתמשים.

אבל עדיף שנעזוב את זה כי אין פה בכלל מקום לוויכוח,כל אחד עם מה שנוח לו וזהו.

האיכות צילום וידאו בK800 סבירה ביותר..אתה הגזמת פה (יש לN73 אותה איכות רק רזולוציה גבוהה יותר)

אפליקציות הJAVA מחורבנות למדי.

אין להם גישה לחומרת המכשיר,ואי אפשר להפיק מהם תוכנות נורמליות.

אי אפשר להשוות בין תוכנות SIS לJAR.

כי אם היה אפשר שוק המכשירים החכמים היה מת ממזמן.

שמע אני לא בא להתווכח איתך לגבי מה יותר טוב,מערכת סגורה או פתוחה,כי זה עניין של טעם ונוחות.

אם אתה מוצא את כל מה שאתה מחפש במערכת סגורה,על הכיפאק.

אפליקציות לא משו אתה צודק,אבל בהחלט יש אפלקציות שימשויות שיתנו לך מה שיש לסימביאן לפעמים.

תאמין לי אין תוכנות שימושיות לצרכן הממוצע בסימביאן. וחלק מהם יש גם בJAR..

פורסם

דווקא לי הסמביאן עושה את החיים הרבה יותר קלים,יש לי את המכשיר נוקיה 6600,כן,בלטה.

אבל אני לא מחליף אותו לסדרת הN מבעית תקציב קלה (שתפתר בקרוב) וגם משום חוסר האפליקציות.

יש לי תוכנה נחמדה ששמה לי את המכשיר על מצב שקט שאני מגיע לבי"ס ועל חזק שאני חוזר הביתה.

או התוכנה שמאפשרת לי לכבות טלוויזיות בעת בילוי בקניון,ולראות את העובד המסכן מנתק כבלים ומחזיר,במקום פשוט לשנות ערוץ :D

או תוכנת הגלישה OPERA שמאפשרת לי לגלוש כמה שאני רוצה באינטרנט ולהוריד הכל,אפילו שאני עובר את ה25M המוקצבים לי בחודש מאורנג'.

או התוכנה המאפשרת לי לראות את המחשב בפלאפון,והפוך.

או נגן הסרטים שמאפשר לי לראות סרטים מבלי להמיר.

או אימולטורי הגייבוי המאפשרים לי לשחק במשחקים ממש טובים בכל מקום שאני רוצה

או המילון העברי אנגלי המאפשר לומר גם מילים בקול במקרה שאינני יודע איך להביע אותם.

אני יכול להמשיך.. :)

אבל אולי משום שאני לא חובב תוכנות JAR.. אבל לא מצאתי תוכנות שנותנות פייט רציני לתוכנות הסמביאן.

אפילו ה"OFFICE" (שקורא רק קבצי .doc) עלוב למדי,לעומת הQuick Office/Office Suite של הסמביאן.

אם תוכל לפרט בבקשה על כמה תוכנות אני אשמח,לחבר של אחותי יש K800,אני אמלא אותו קצת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל מצטרף לבקשה של זה שמעליי..

ועכשיו אני חוזר מסלקום קנינו שתי מכשירים K800I והאמת אני שלם לגמרי עם ההחלטה.

אף פעם לא התעסקתי יותר מדיי עם הפלאפון. ואני לא חושב שגם אם יהיו לי מלא תוכנות אני אתעסק איתו יותר.

ואם למישהו יש אתרים/ תוכנות / כל דבר שימושי בקשר למכשיר הזה מוזמן להגיב פה.

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנת המרת וידאו טובה תעבוד לי עם ה K800I ?

שאפשר גם להוסיף כתוביות בעברית..

פורסם

אמממ תוכנה טובה אתה יכול להשתמש ב Super או ב Total Video Converter.

אם אתה רוצה סרט עם כתוביות, אז בנרו

פורסם
  • מחבר

בכלל לאיזה פורמט אני צריך להמיר..MP4 ?

ואיך אני מוסיף כתוביות בנרו?

פורסם

דווקא לי הסמביאן עושה את החיים הרבה יותר קלים,יש לי את המכשיר נוקיה 6600,כן,בלטה.

אבל אני לא מחליף אותו לסדרת הN מבעית תקציב קלה (שתפתר בקרוב) וגם משום חוסר האפליקציות.

יש לי תוכנה נחמדה ששמה לי את המכשיר על מצב שקט שאני מגיע לבי"ס ועל חזק שאני חוזר הביתה. כל בנאדם שלא עצלן יעשה את זה,זה שלך יש בעיה זה משו אחר ;D

או התוכנה שמאפשרת לי לכבות טלוויזיות בעת בילוי בקניון,ולראות את העובד המסכן מנתק כבלים ומחזיר,במקום פשוט לשנות ערוץ : כן זה מגניב,אבל בשביל התוכנה הזאת אני לא רואה סיבה לעבור לסימביאן+סוני אריקסון הכריזה על כך שבפלאפונים הבאים היא תביא תוכנה כזאת מובנה :)D

או תוכנת הגלישה OPERA שמאפשרת לי לגלוש כמה שאני רוצה באינטרנט ולהוריד הכל,אפילו שאני עובר את ה25M המוקצבים לי בחודש מאורנג'. יש כזה גם בJAR

או התוכנה המאפשרת לי לראות את המחשב בפלאפון,והפוך.

או נגן הסרטים שמאפשר לי לראות סרטים מבלי להמיר. עושים את זה במחשב,

או אימולטורי הגייבוי המאפשרים לי לשחק במשחקים ממש טובים בכל מקום שאני רוצה מגניב אבל לא כזה שימושי

או המילון העברי אנגלי המאפשר לומר גם מילים בקול במקרה שאינני יודע איך להביע אותם. צודק, זה חבל שאין לגאווה למרות שאפשר לעשות כזה

אני יכול להמשיך.. :)

אבל אולי משום שאני לא חובב תוכנות JAR.. אבל לא מצאתי תוכנות שנותנות פייט רציני לתוכנות הסמביאן.

אפילו ה"OFFICE" (שקורא רק קבצי .doc) עלוב למדי,לעומת הQuick Office/Office Suite של הסמביאן.

אם תוכל לפרט בבקשה על כמה תוכנות אני אשמח,לחבר של אחותי יש K800,אני אמלא אותו קצת.

תוכנות לK800 יש,אבל צריך להריץ חיפוש אין לי כוח..אח"כ אולי אני אביא ;)

פורסם

1. עצלן,אני שוכח ואז או שמצלצל לי בבצפר או שמתקשרים אלי אחה"צ ואני לא שומע

2. ברור שבשיל התוכנה הספציפית הזאת לא תעבור

3. אבל כל הקטע שאני יכול להוריד מהאופרה ולראות

5. לא שימושי? משחקים כמו WORMS בפלאפון? זה אחלה שריפת זמן

6. יש גם גירסא לג'אווה אבל לא שמדבר

7. שמתם לב שאין 4?

חע קיצר אין על הסמביאן,אבל אולי זה לא בשבילכם.

אני למשל לא יכול כבר לעבור לפלאפון עם מערכת סגורה

פורסם

כל אחד והדעה שלו.

תוכנות שבאמת שימושיות שיש בסימביאן אפשר לספור על יד אחת..

(ויש גםWorms בJAR, ;D)

לגבי 3: אי אפשר להוריד ולראות גם באופרה שבJAR? פשוט אין לי אינטרנט במכשיר :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים