פורסם 2007 במרץ 418 שנים לN73 תהיה בקרוב תוכנת ניווט חינמית של נוקיה,רק צריך מקלט.יש לו גם מערכת הפעלה פתוחה שמאפשרת התקנת תוכנות.אבל הK800 מהיר יותר,קטן יותר,והמצלמה יותר טובה
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר הייתי עכשיו בסלקוםהם אמרו לי ככה:בקשר לחבילה של האינטרנט אם אני רוצה לאתרים חיצוניים אני צריך לשלם עוד 48 שקל...דיי הרבה לא..ומה זה בכלל יתן לי יותר..נראה לי שאפשר להסתפק בחיבלת גלישה בסיסית 19 ש"חלN73 תהיה בקרוב תוכנת ניווט חינמית של נוקיה,רק צריך מקלט.יש לו גם מערכת הפעלה פתוחה שמאפשרת התקנת תוכנות.אבל הK800 מהיר יותר,קטן יותר,והמצלמה יותר טובהאבל אם לנוקיה תהיה תכונה חינמית זה יותר טוב..אבל סלקום אמרו שיש מחסור במלאי ביורוקום ואולי עוד חודש וחצי יהיה להם את ה N73 ..מישהו יודע אם באורנג יש?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים כן היו לו מלא פאקיםקנה את ה K800 ולא תתחרט, מילה שלי.יש לי את ה K800 ולחבר שלי יש את ה N73.הN73 נתקע על הזמן, עובד לאט (מאוד לאט), ולעומתו ה K800 טס, קטן, והוא פשוט יותר טוב
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר כן אני קונה את ה K800I כנראה..אבל סלקום לא הפסיקו עם ה N73 אבל הם אמרו שכרגע אין במלאי והם לא יכולים לדעת מתי יהיה..אולי עוד חודש אולי עוד חודשיים..
פורסם 2007 במרץ 418 שנים הם אומרים שאין במלאי.אין דבר כזה שלחברה כמו סלקום "לא יהיה מכשיר במלאי".ועוד מכשיר עם כאלה תכונות?!יש לו מלא באגים אז הם הפסיקו את השיווק שלו לקצת זמן, עד שימצאו דרך לתקן את הבעיות בו
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר בשום פנים ואופן אל תקח N73למה לא? אני יודע שהוא איטי אבל יש לך עוד טענות אולי למה לא לקחת אותו?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים האיטיות שלו אולי נשמעת כפרט שולי, אבל היא ממש מפריעה.הוא נתקע הרבה פעמים.יש לו בעיות בכל מיני תוכנות לפעמים (נגן מוסיקה, נגן ווידאו וכו'...)והוא יותר יקר מה K800חוץ מהשם (Nokia) אני לא רואה שום סיבה למה כדאי לקנות אותו ולא את ה K800.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אתם פשוט לא רגילים למערכת הפעלה פתוחה.רוצה לראות מה זה איטי? קח מכשיר סדרה 7OS.המכשיר אומנם מלא באגים עם הגירסאות שאורנג' וסלקום צרבו לו,אבל בגירסאות חדשות כמו ME,הוא ממש אחלה.אם לא בראש שלך מערכת פתוחה והתקנת תוכנות כמו שלט רחוק לטלוויזיה (בעתיד הקרוב) ונגן DVIX,OFFICE ועוד,הוא לא בשבילך.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר הוא אחלה אבל עדיין יותר איטי מה K800I בכלל אני עד עכשיו הייתי עם המוטורולה E398 והוא פשוט איטי ...אני לא יכול לקחת עוד מכשיר איטי.. אולי בעתיד שכהם יהיו יותר מהירים אני אקח סלולרי עם מערכת הפעלה פתוחה..אבל בנתיים מספיק לי סלולרי פשוט מצלמה טובה ,נגן טוב וכמובן שיגיב מהר.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אופיס- הוא יכול להשתמש בתוכנה לעשיית קבצי VNTנגן DIVX,תמיר במחשב זה קל..בשביל השלט רחוק לטויזיה לא שווה לדעתי בשביל איטיות/באגים
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אופיס- הוא יכול להשתמש בתוכנה לעשיית קבצי VNTVNT מוגבל למספר תווים (200+ אם אני לא טועה)וה"חופש" שיש בסימביאן שווה את כל האיטיות שלו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.