עבור לתוכן

התאמה בין כרטיס מסך למסך(תקציב מסך עד 1200 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הכרטיס מסך Geforce8800GTS 320MB

ורציתי לדעת אם המסך שאני בונה עליו ינצל את הכרטיס בצורה טובה.

המסך: LG L1752TX

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=139

אם הוא לא ינצל את הכרטיס טוב,רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לכרטיסים בתקציב שרשמתי(עד 1200 ש"ח)

פורסם

לא צריכה להיות בעיה איתו ואתה תקבל FPS מעולים אבל לנצל את הכרטיס במלואו אתה לא תנצל,בישביל זה תצטרך מסך של איזה 20"

פורסם

אני לא מבין את זה, למה לקנות כרטיס מסך כל כך טוב ויקר ולהוסיף לו מסך זול ומסכן ?

תכפיל את התקציב שלך למסך וקח את ה - DELL 200WFP.

מסך זה רכיב שיהיה איתך הרבה יותר זמן מכרטיס מסךף ובו צריכה להיות ההשקעה העיקרית.

פורסם
  • מחבר

החלטתי פשוט להשקיע יותר בחומרה ופחות בציוד ההיקפי כמו המקלדת עכבר וגם ככה לא יפריע לי הרזולוציה אפשר לחשוב אני ישחק על 1600X1200

אבל מבחינה כללית המסך בסדר?

השימוש של המחשב הוא למשחקים סרטים ומוזיקה(זה לא ממש קשור למסך אבל חח..)

פורסם

עם כרטיס כזה אתה יכול לשחק גם על 1920X1200 אם המסך מאפשר.

פורסם

החלטתי פשוט להשקיע יותר בחומרה ופחות בציוד ההיקפי כמו המקלדת עכבר וגם ככה לא יפריע לי הרזולוציה אפשר לחשוב אני ישחק על 1600X1200

אבל מבחינה כללית המסך בסדר?

השימוש של המחשב הוא למשחקים סרטים ומוזיקה(זה לא ממש קשור למסך אבל חח..)

החלטה לא נבונה. בסופו של דבר אלו העיניים שלך שמסתכלות במסך ולא סופרות FPSים.

לא חבל? בדרך כלל מסכעים מחזיקים גם יותר זמן מכרטיסי מסך שמתיישנים מהר אז גם מבחינה כלכלית זה לא שיקול טוב.

תחשוב שוב: לדעתי תהנה הרבה יותר אם תקנה מסך ריכותי וכרטיס מסך בינוני מאשר כרטיס מסך איכותי ומסך בינוני.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל המסך הזה סה"כ מסך טוב, יש לו זמן תגובה של 8MS וגם חיבור DVI, אז מה אני צריך יותר?

פורסם

צבעים איכותיים, זויות צפיה רחבות שלא משנות את הצבעים של המסך עם כל הטיה קלה של הראש, יחס ניגודיות לא דינאמי,

וכמובן רזולוציה שבאמת תנצל את הכרטיס מסך שלך. חבל עכשיו להשקיע במסך נחות אחרי שהשקעת כל כך הרבה במחשב.

כמו לבנות מחשב מאוד חזק עם ספק חלש מידי.

פורסם
  • מחבר

ומה עם הסמסונג 731B?

פורסם

אין מסכי 17 איכותיים.

חוץ מזה, מסך 17 או 19 לא ימצל את הכרטיס מסך.

יש לך סדר עדיפויות עקום מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים