עבור לתוכן

עלויות של הקמת רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה?

אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות?

בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם.

ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות...

אשמח לקצת עזרה, תודה!

פורסם

יש לך גם את העלות של הסופיות של הכבל, השקעים עצמם , ועלות העבודה עצמה ... ככה ש 1000 ש"ח לראוטר, 7 שקעים, חיווט, עבודה, ואולי כרטיס אלחוטי אחד לא יקר

בממוצע בשוק גובים 45-60$ לנקודה כולל חיווט ושקע קומפלט,

ראוטר אלחוטי טוב WRT54GL עולה בערך 340-350ש"ח

עליו אתה תצטרך עוד Switch 8port בשביל היציאות הרגילות משהו כמו 150 ש"ח אני חושב

כל כרטיס אלחוטי עולה בסביבות 150-200 ש"ח לכרטיס סבבה

פורסם
  • מחבר

יש לך גם את העלות של הסופיות של הכבל, השקעים עצמם , ועלות העבודה עצמה ... ככה ש 1000 ש"ח לראוטר, 7 שקעים, חיווט, עבודה, ואולי כרטיס אלחוטי אחד לא יקר

בממוצע בשוק גובים 45-60$ לנקודה כולל חיווט ושקע קומפלט,

ראוטר אלחוטי טוב WRT54GL עולה בערך 340-350ש"ח

עליו אתה תצטרך עוד Switch 8port בשביל היציאות הרגילות משהו כמו 150 ש"ח אני חושב

כל כרטיס אלחוטי עולה בסביבות 150-200 ש"ח לכרטיס סבבה

וואו נשמע יקר! ממתי גובים 45-60 דולר לנקודה? החוט מושחל על ידי מישהו אחר, ככה שבעצם רק צריך שקע ולחבר את החוט לשקע... זה באמת עולה כל כך הרבה?

אשמח רגע לשמוע את המחיר של רשת לא אלחוטתית, כי אלחוטית נשמע כעסק מאוד יקר.

כמה עולה נקודה? כמה עולה ראוטר לכבלים רגילים? צריך SWITCH גם לרשת קווית(למה?)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 16:32:01

יש גם אולי אפשרות לקבל לינקים למחירים של ראוטר ושל התקנת נקודות יציאה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים