פורסם 2007 במרץ 318 שנים הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנהזה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול):יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצחאם Y גדול Y, X ניצחאם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקוהינה הקוד:#include <iostream.h>int main(){ int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real score:"; cin>>x; { cout<<"ok"; } } { if(x>y) cout<<"know it"; else cout<<"no"; } return 0;}
פורסם 2007 במרץ 318 שנים #include <iostream.h>int main() { int x,y; cout << "x score:"; cin >> x; cout << "y score:"; cin >> y; if (x > y) { cout << "x won"; } else if (x < y) { cout << "y won"; } else { cout << "cant be in real score:"; cin >> x; if (x == y) { cout << "ok"; } else if (x < y) { cout << "x is bigger"; } else { cout >> "y is bigger"; } } return 0;}
פורסם 2007 במרץ 318 שנים למה אתה צריך לצטט את כל הקוד ממקודם... רואים אותו כבר...וחוץ מזה, מה הבעיה לראות את השגיאה ולתקן... בשורה 22 תהפוך את הכיוון של החצים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.