עבור לתוכן

האם הRadoen x1950P 256MB מתאים למסך 19''?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהדבר העיקרי בבחירת זיכרון לכ. מסך זה לאיזה מסך הוא מתחבר ובאיזו רזולוציה...

נראה לכם ש256 מגה יספיקו ל19 אינץ' ברזולציה טיפה גבוהה מ1024*768?

פורסם

יספיק בהחלט, השאלה אם אתה רואה לנכון להשקיע בכרטיס כזה - כשבעוד פחות מחודש תוכל לרכוש באותה רמת מחיר (ככל הנראה), כרטיס מסדרת ה 8600.

פורסם

יספיק לאיזה מטרה ?

ברור שהכרטיס יפעיל חלק את רוב המשחקים על 1280X1024 , אבל כך בחשבון שמשחקים חדשים יוצאים כל יום והדברים משתנים תמיד..

בכל מקרה, אני עם כרטיס 7900GT (חלש יותר מה PRO..) ומפעיל עד היום כל משחק שיצא על הגדרות מקסימליות עם FPS טוב ב 1280X1024 ..

פורסם
  • מחבר

יספיק בהחלט, השאלה אם אתה רואה לנכון להשקיע בכרטיס כזה - כשבעוד פחות מחודש תוכל לרכוש באותה רמת מחיר (ככל הנראה), כרטיס מסדרת ה 8600.

רוקפורד, אני לא חושב שזה באמת חודש על שיצא ה8600... ואפחד לא יודע גם כמה הוא יעלה...

ואני אחדד את השאלה, היא לא באה מכיוון הכרטיס אלא מכיוון המסך.. האם מסך 19'' עם זמן תגובה של 8 מילישניות יריץ חלק משחקים או יקרטע? אני יודע שהכרטיס יכול להריץ הכל היום...

פורסם

תלוי במסך שלך..

נתונים על זמני תגובה לצערנו הם לא מדוייקים מכיוון שכל חברה מפרסמת נתונים של תגובה לפי מבחנים שהיא ערכה ולא לפי תקן עולמי קבוע מראש..

ישנם מסכי 8MS שיריצו תנועה מהירה ללא מריחות וישנם כאלו שלא.. תלוי בדגם.

בכל מקרה, לא קיים דבר כזה מסך מקרטע.. קיים מסך שהמעבר בין גוון לגוון אחר של כל פיקסל איטי מידי - מה שיוצר מריחות במצבים בהם ישנה תנועה מהירה..

עדיף לך לשאול ספציפי על מסכי LCD בפורום - מסכי LCD . שם יעזרו לך לדעת עד כמה דגם של מסך מסויים הוא באמת טוב..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים