עבור לתוכן

צריך המלצה על מסך שעולה עד 2500 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך טוב לגיימינג בתקציב של עד 2500 שקל.

אפשר לחרוג קצת.

פורסם

* לגיימינג בלבד אני ממליץ על מסך 22' רחב, בהנחה שאתה משחק לבד ויושב מול המסך בזמן המשחק. לי יש ניסיון עם VIEWSONIC VX2235WM ולשימושים האלה הוא מצויין. אמנם מדובר על מסך מבוסס TN אבל לגיימינג הוא מצויין, מהיר מאוד ובעיקר גדול מאוד ונותן חווית משחק נהדרת.

לגרפיקה ועבודה מרובה עם טקסט הוא ממש לא מומלץ.

הסיבה למגבלות שציינתי הן זויות הצפיה המוגבלות של מסכים אלה.

* לשימוש כללי וגם לגיימינג עדיף ללכת על ה-DELL 2007WFP או ה- NEC 20WGX2 שיקר ממנו ומתאים יותר לגיימינג מה-DELL. שניהם מסכי 20' רחבים בעלי פאנלים עדיפים משמעותית על מסכי ה-22' (IPS) אבל הם גם קטנים מהם משמעותית וזה חסרונם הגדול ביחס לגיימינג. יתרונם הגדול נעוץ בפאנל שבזכותו הם מצויינים גם לכל שימוש אחר מלבד גיימינג.

פורסם

תתפלא,אבל לא כולם חייבים מסך 22 בשביל להנות ממשחקים.

פורסם

דניס - אמרת הכל ולא אמרת כלום ???

לא הבנתי מה ניסית לומר פה? ומי זה "כולם" וממתי אתה מדבר בשמם?

אם יש לך התייחסות/עצה/הערה מועילה - אתה יותר ממוזמן לשתף אותנו בה.

פורסם

אני מתכוון לזה שמסכי 20 רחבים הם מספיק גדולים למשחקים לדעתי ואין צורך להגיד עד כמה שהם קטנים ולכן חווית המשחק איתם נפגעת בכל פוסט שלך.

פורסם

זו דעתך האישית ואני מכבד אותה... אני לא שותף לה.

לדעתי האישית מסכי 20' רחבים הם קטנים מדי (כמו שכבר אמרתי בכמה פוסטים - הם "נמוכים" לטעמי) ואני תמיד משתדל לציין שזו דעתי האישית.

בראיה כללית מסכי 20' עדיפים בהחלט על 22' בגלל הפאנל שלהם שעדיף משמעותית על זה של מסכי 22', אבל ספציפית למקרה של גיימינג בתנאים שציינתי מסכי ה-22' נותנים חווית משחק טובה יותר (ובמחיר זול יותר) וחסרונות ה-TN לא ממש באים לידי ביטוי.

לא יודע מה לגבי "כולם" אבל זו דעתי האישית ולכן זו גם עצתי לשואלים פה.

עריכה:

אהההה... אני חושב שאני מבין מה "הקפיץ" אותך דניס.

... אבל הם גם קטנים מהם משמעותית וזה חסרונם הגדול ביחס לגיימינג.

הכוונה לחסרונם ביחס למסכי 22' ולא כהצהרה שהם לא מתאימים כלל לגיימינג. נראה לי שזה גם ברור לגמרי מהפסקה השניה, אבל אני מבהיר זאת שוב בכל מקרה ;)

פורסם
  • מחבר

הזמן תגובה של ה2007WFP הוא די גדול לעומת מסכים אחרים, לא?

ואני גם רוצה מסך שיתאים לעבודה רגילה במחשב ולא רק לגיימינג.

מה עם הE228WFP?

פורסם

לנתון על הנייר אין משמעות כלל - ה-DELL מעולה למשחקים, אנא עשה חיפוש בפורום ותחכים בעניין.

לגבי ה-22' - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מבוססים על פאנל TN ולכן לכולם אותם יתרונות וחסרונות שציינתי ללא תלות בדגם הספציפי.

אם אתה רוצה לשימושים נוספים מלבד גיימינג - לך על ההמלצה השניה שלי (20' רחבים) ותהנה.

פורסם

אני משתמש ב LG 19 L1970HR והוא פצצה גם בחדות גם בתאורה והכי חשוב במשחקים הכי כבדים קניה שווה.

פורסם

זה מסך 19' מבוסס TN שנחות משמעותית מה-20' שהוצעו כאן בגלל הפאנל, הגודל הפיזי והרזולוציה.

פורסם

אין כמו מראה עיניים.לא סוג פאנל ולא נעליים.

המסך פצצה נקודה.אין מריחות במשחקים,טקסט ברור וחד,צבעים אמיתיים.

אחריות שלוש שנים.

שלושה פיקסלים שרופים החלפה בחדש.

והכי חשוב המחיר הנמוך יחסית.

פורסם

אתה לא ראית מסכים טובים יותר ולכן אתה אומר את זה.

זה ממש לא אחד ממסכי ה - 19 הכי טובים.

פורסם

ראיתי גם ראיתי והרוב היו אכזבה.עוד פעם מה מה שעשה לי הכי טוב בעין זה מה שקניתי.

למזלי הייתה לי הזדמנות לעבוד עם המסך שעות רבות לפני שקניתי ואני מאושר.

השוק מוצף בדגמים והבחירה היא קשה.

אבל לפני כל הנתונים על הניר צריך לשבת מול המסך ולעבוד איתו אפילו מספר דקות.

פורסם

אין כמו מראה עיניים.לא סוג פאנל ולא נעליים.

המסך פצצה נקודה.אין מריחות במשחקים,טקסט ברור וחד,צבעים אמיתיים.

אחריות שלוש שנים.

שלושה פיקסלים שרופים החלפה בחדש.

והכי חשוב המחיר הנמוך יחסית.

זו דוגמה קלאסית למה שאני תמיד אומר - חווית השימוש היא סובייקטיבית לחלוטין, כמעט ללא קשר להבדלים סובייקטיביים.

תמיד יהיו (כמו במקרה הזה) אלה שיהיו מרוצים עד הגג ממסכי TN בינוניים כי "אין עליהם, פצצות לגבות אחי!!!!!!!... עזבו אתכם משטויות של פרופסורים".

מהצד השני תמיד יהיו אלה שגם מסך EIZO ב-8000 ש"ח לא מספק אותם כי הם הגרפיקאים הכי פדנטים ואיסטיניסטים שיש בעולם ו"אין על CRT אחי!!!!!".

שניהם צודקים - ביחס לעצמם כי זו חווית השימוש שלהם. :xyxthumbs:

כמו שיש כאלה שלא מבחינים בין MP3 לבין CD מקורי או אלה שכלל לא יודעים מה זה "מריחות" גם אם הם משחקים עם LCD עם 50MS ואחרים לא יכולים בלי זמני התגובה האפסיים של CRT (כמו חלק מהגיימרים הסופר-כבדים).

פורסם

כל דבר מעולה עד שרואים משהו יותר טוב, לצערי אין באף חנות תצוגה של מסכים בעלי פאנל איכותי ולכן לא משנה כמה מסכים ראית

לפני שקנית את ה 1970HR עדיין מדובר במסך נחות שאינו מתקרב למסכים בעלי פאנל איכותי כגון IPS או VA.

לדעתי החשבון פשוט, אתה מעדיף גודל על פני כל שאר הדברים כולל איכות תצוגה, לך על מסך 22" מומלץ ה CMV כי הוא הכי זול והאיכות

תצוגה שלו למעשה תהיה כמעט זהה לכל מסך 22" אחר.

אם אתה מעוניין במסך איכותי עם איכות תצוגה גבוהה וכמובן תוספות ארגנומיות לך על מסך 20" איכותי, במקרה הזה אין כרגע בארץ אף מסך

שנותן את שפע האופציות והפיצ'רים שיש ב 2007 של דל ולכן לדעתי הוא עדיף על הנק.

לגיימרים הכבדים (כבדים מאוד, פרו גיימר)אני ממליץ להישאר עם CRT, לא בגלל זמן התגובה אלא בגלל קצב הרענון והדרך שבה מסך CRT פועל.

אם אתם רואים מריחות ב 2007 אתם תראו מריחות גם במסך TN עם 4ms או 2ms כי ה"בעיה"* בראש שלכם.

*לא בדיוק בעיה אלא מצב שנקרא Retinal Persistence.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים