עבור לתוכן

האם המעבד נדפק? P4 Northwood 2.8

Featured Replies

פורסם

נסה לנקות את המשחה ולמרוח אותה כמו שצריך.

היית צריכה לעשות את זה קודם.

תנסה לנקות אבק או להחליף את המאוורר שלך אם הוא ישן.

סה"כ תנסה לגעת בזה כמה שפחות.

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סה"כ תנסה לגעת בזה כמה שפחות.

נראה לי שאת השיעור הזה הוא כבר למד ;D

בכל מקרה... איך הסירקולציה במארז? גרילים\מספר מוציאי אוויר\מכניסים\סידור חוטים וכו...?

פורסם
  • מחבר

אמממ נכון לעכשיו הדלת פתוחה, מכל המשחקים שעברו על המחשב הזה ב24 שעות האחרונות...

יש לו מאוורר אחורי מתחת לספק בערך בגובה של המעבד

ומאוורר צידי על הדלת באמצע

האחורי מכניס הצידי מוציא אוויר

הקירור מעבד הוא סטוק בן 3 שנים..

חוטים לא הכי מסודרים, אבל מה שהצלחתי לסדר סידרתי..

עכשיו הטמפ' 46, כשאני כותב פה בפורום ושומע מוזיקה בוינאמפ... נראה לי שאם אני סוגר את המארז היא תעלה...

פורסם

באיזו משחה תרמית השתמשת?

פורסם

עזוב אותך טמפ' עבודה, תפעיל PRIME95 (או אפילו 2 (מתיקיות שונות) כי בטח ההיפר טריידין פועל) ותראה מה הטמפ' מאמץ.

בכל אופן, הסירקולציה המומלצת היא בדרך אחורי מוציא וצידי מכניס, אבל אני בספק עד כמה זה כבר קריטי...

מה עם מאורר בקידמת המארז?

הגריל של המאורר האחורי בכלל נותן לכמות יפה של אוויר לעבור או שהוא חסום מידי?

תקנה חבילה של אזיקונים ותתפרע על החוטים במארז, תצמיד אותם לשילדה כמה שאפשר בכדי שחלל המארז יהיה פנוי.

תשתדל שלא לעשות קבוצות גדולות מידי של חוטים במכה, תצמיד חוטים לחוטים אבל ב"צמות" (בילבי) ולא ב"צמה" (לארה קרופט) :smile1:

פורסם
  • מחבר

משחה של סטאר... משו ב10 שקל פה מהחנות למטה (לא אני קניתי אמרתי לאבא לקנות)

אממ אנ'לא סגור עד כמה החורים פה באמת נותנים לאוויר לעבוד, והמאוורר הצידי הגיע עם המארז ככה שאנ'לא יודע איך לשנות את הכיוון שלו...

אני אעשה את מה שהמלצת ואחזור...

פורסם

זה סך הכל להוציא את המאורר ולהרכיב אותו הפוך, לא כזה סיפור...

בקשר למשחה, מהניסיון שלי STAR מספיקות ומעל ומעבר (KSP הביאו לי שקיות כאלה והם היו מעולות).

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

כעקרון כששמתי את המשחה אז הורדתי את הקודמת מהמעבד ומהגוף קירור עם אלכוהול 95% ומרחתי מחדש בשניהם... מרחתי על כל שטח הפנים של המעבד ועל האזור של הגוף קירור וזהו... לא היה יותר מדי משחה שם...

בקיצור הפעלתי את פריים וזה הגיע לי אחרי 5 דקות של מבחן ל 69 מעלות אז הפסקתי... :/ עכשיו זה "צנח" חזרה ל 55...

פורסם

לא חושב שיש צורך למרוח משחה גם על המעבד וגם על הסינק, השכבה הטרמית צריכה להיות ממש ממש דקה (כמו שכבה אחת של נייר טואלית...)

בכדי שבכל זאת כן תיהיה העברת חום, אך היא תיהיה מהירה ולא תצטרך "לשחות" כמויות גדולות של משחה.

אני אישית מורח עם האצבע, ככה בכל אופן אני מרגיש שליטה כמו שצריך על העובי, לא הכי מתלהב מהשיטות עם כ.אשראי וכו...

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני אנסה לשמן את הציר של המאוורר לפני שאני מוציא את הגוף קירור שוב...

עם מה אפשר לשמן אותו? איזה חומרים שנמצאים בבית?

פורסם

WD40

פורסם
  • מחבר

מה זה?

פורסם

ספריי לשימון (בדר"כ מגיע עם צינורית להתזה ממוקדת - האדום הדקיק בצד שמאל בתמונה)

wd40.JPG

;D

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשקעה והתמונה

אבל שאלתי אם יש משו בבית שאפשר לשמן איתו או שאני צריך לחכות למחר?

פורסם

יש WD40 בהרבה בתים\מכוניות, אם אין לכם (תשאל את ההורים) אז תחכה למחר...

אני לא רואה משהו אחר לשמן איתו ושיש בכל בית במאה אחוז... אולי קוטג' תנובה, אבל אני בספק אם זה ממש יעזור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים