פורסם 2007 במרץ 218 שנים הוא ניתקע אצלי לא ממש אבל אפשר לראות את זה שזה לא חלק. לפי דעתי זה או מעבד או כ.מסך רציתי לדעת אם יש הגדרות מסויימות שאני יכול לבטל כדי שהמישחק יעבוד יותר מהר?מפרט:CPU 2.41.5GB RAMRADEON 9600 256MB
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר מה זאת אומרת להפתח צבא?איזה מעבד יש לך?והדבר הכי חשוב דרישות המינימום למעבד הן 1.8, אז....איך זה יכול להיות????
פורסם 2007 במרץ 218 שנים חרטה בלבן כל הדרישות במשחק הזה,הוא קורע למחשב את הצורה גם מעל הדרישות המומלצות,כפול ליבה חובה..יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500+ ...היית יכול להסתכל במפרט..
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אין שום דבר שאני יכול לעשות כדי שהמישחק לא יתקע, כמו להוריד איכות של גרפיקה או משהוא דומה לזה?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים על איזו רזולוציה אתה שם את המשחק בכלל?איך אתם רוצים שהמשחק לא יקרע למעבד שלכם את החריץ אם אתם שמים רזולוציות מטורפות של 1600*1024 ולא יודע איזה
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר דבר ראשון לא קיימת כזאת רזולוציהדבר שני לפי בדיקה שעשיי זה לא משנה איזה רזולוציה אתה שם המישחק עובד אותו הדבר
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מעבר ליכולות גראפיות, המשחק הזה צורך המון כוח חישוב של המעבד עצמו, כי כל מה שקורה במשחק הוא מעין סימולציה (אפילו פגיעה של כל כדור, פגז או טיל שנורה).המעבד שלך פשוט לא מספיק חזק.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר אני רוצה לוודא שהבנתי נכון, בשביל המישחק הזה הדבר כימעט הכי חשוב זה מעבד חזק.איאפשר לעשות כלום בהגדרות של המישחק כדי שהוא יעבוד יותר מהר (חלק).הבנתי נכון?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים העמבד והכרטיס מסך שלך לא מספיק חזקים בשביל המשחק הזהגם אם תשחק עם האופציות הכי נמוכות זה יעבוד איטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.