פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים איך אני מגיע לאי שיש במפה בצד שמאל למטה כזה יש אי אם כבישים עליו איך אני מגיע אליו? תריץ חיפוש ב youtube, אני אישי ראיתי שם כמה סירטונים של gameplay שמראים שם איך להגיע לאי ועוד כמה דברים מגניבים. אין לא מצאיתי שם מישהו יודע איך אני מגיע לאי? אתה בטוח שחיפשתה ביוטיוב? http://www.youtube.com/results?search_query=tdu+secret+island&search_type=&aq=7&oq=tdu
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אני עובר שם וזה פשוט לא עושה כלום, אני עוצר ליד הסימון הזה ולא קורה שום דבר... :-\
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מה הולך עם שם עם המשטרה, אני כבר חצי שעה מתחבא בשטחיםוהם לא עוזבים אותי......איך אני מעיף אותם ?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים כשאתה בחולות הם לא נעלמים ממךאתה צריך לנהוג ואז לברוח מהם כמה שיותר, תנסה פשוט לא להגיע ל 3 משטרות כי אז זה קשה להוריד אותם. אני בערך 2-2.5 סימנים של משטרותממש מנסה לברוח מהם....
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים איך אתם עוד מסוגלים לשחק במשחק הזה?האם אני היחידי,שבמהלך המשימות הארוכות (מאוד) של הסעת אנשים/רכבים היה מקבל "מכות" בלתי נראות שהיו הורסות לי את הפרפקט ואת הבונוס?אתה נוסע לעצמך בשיא הזהירות,עשר דקות,ופתאום באמצע כביש ריק אתה מקבל "מכה" בלתי נראית שמורידה לך נקודות..גררררררר
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים איך אתם עוד מסוגלים לשחק במשחק הזה?האם אני היחידי,שבמהלך המשימות הארוכות (מאוד) של הסעת אנשים/רכבים היה מקבל "מכות" בלתי נראות שהיו הורסות לי את הפרפקט ואת הבונוס?אתה נוסע לעצמך בשיא הזהירות,עשר דקות,ופתאום באמצע כביש ריק אתה מקבל "מכה" בלתי נראית שמורידה לך נקודות..גרררררררמסכים איתך.זה דכאון, אני לא יכלתי להמשיך לשחק.
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מה על מה אתם מדברים?? לא קרה לי אף פעם...ברצינות שלא, כל פעם שנסעתי חלק רק אם היתי פוגע לפעמים בעמוד עם צד הרכב אז כן
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מה על מה אתם מדברים?? לא קרה לי אף פעם...ברצינות שלא, כל פעם שנסעתי חלק רק אם היתי פוגע לפעמים בעמוד עם צד הרכב אז כןאחרי שאתה מתאמץ במשך 10 דקות לנסוע בלי שתרד לך אגורה מהכסף בסוף כדי לקבל בונוס של 50%.ואז אתה יורד טיפונת מהכביש הכל נדפק.
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים בגלל זה צריך לנהוג פרפקט בכל מקרה שיחקתי עם הגה זה עזר המון ולא נהגתי יותר מדי מהר גם ככה אין לך הגבלה של זמן...אם זה היה מסלול ארוך מדי לא היה איכפת לי כי כסף קל לעשות במשחק. בכל מקרה המשחק הזה לא נמחק מהמחשב שלי...כבר שנה
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים תשמע אם אתה נוסע לאט מידי אז אתה משתגע כי זה מסלולים ארוכים.בנוסף אם יש לך איזה למבורגיני או פרארי, זה דורש ללחוץ עד הסוף(גם אני משחק עם הגה)אני אף פעם לא מוחק משחקים מהמחשב, עד היום לא נתקעתי בלי מקום במחשב.מידי פעם אני נכנס וממשיך אותו קצת.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אני דווקא התכוונתי שבמהלך המסלולים האלה אני לא הייתי מבצע שום טעות ועדיין היה יורד לי הכסף ומונע ממני פרפקט..אם זה היה קורה באשמתי לא הייתי כל כך משתגע מזה..אבל כשזה קרה פעם אחרי פעם מבלי שעשיתי כלום..
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אני משחק במשחק הזה ב ONLINE כבר הרבה זמן... כמעט כל יום... מה שאתה אומר קרה לי בשלב מסויים שצריך להעביר רכב ( ביציאה מהמהרה ההיא ) כניראה באג... להשתדל להעביר את האוטו פרפקט זה סתם מעצבן... יש מרוץ מסויים שאתה יכול עשות 70,000 ב 15 שניות... ( תחזור אליו במשך חצי שעה ואתה עשיר ) חוץ מיזה שיש לי שיטה לעשות 50 מיליון ב 10 דקות :smile1: טסט דרייב זה אחד המשחקים !!
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים להשתדל להעביר את האוטו פרפקט זה סתם מעצבן... נכון,וזה גם מיותר,אבל מה לעשות שהם עושים לך חשק לזה עם המירוצים והמשימות הקלות שבהתחלה,ואז אתה מחליט שבא לך פרפקט בהכל..ואז אתה מתבאס :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.