עבור לתוכן

Test Drive Unlimited - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך אני מגיע לאי שיש במפה בצד שמאל למטה כזה יש אי אם כבישים עליו איך אני מגיע אליו?

תריץ חיפוש ב youtube, אני אישי ראיתי שם כמה סירטונים של gameplay שמראים שם איך להגיע לאי ועוד כמה דברים מגניבים.

אין לא מצאיתי שם מישהו יודע איך אני מגיע לאי?

אתה בטוח שחיפשתה ביוטיוב?

http://www.youtube.com/results?search_query=tdu+secret+island&search_type=&aq=7&oq=tdu

• תגובות 726
  • צפיות 116.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני עובר שם וזה פשוט לא עושה כלום, אני עוצר ליד הסימון הזה ולא קורה שום דבר... :-\

פורסם

אולי צריך לעבור את כל מהשימות במישחק או איזשהי משימה ספציפית.

פורסם

הצלחתי בסוף

צריך לעבור קצת מהר שם (100 קמש בערך)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה הולך עם שם עם המשטרה, אני כבר חצי שעה מתחבא בשטחים

והם לא עוזבים אותי......

איך אני מעיף אותם ?

פורסם

כשאתה בחולות הם לא נעלמים ממך

אתה צריך לנהוג ואז לברוח מהם כמה שיותר, תנסה פשוט לא להגיע ל 3 משטרות כי אז זה קשה להוריד אותם. אני בערך 2-2.5 סימנים של משטרותממש מנסה לברוח מהם....

פורסם

איך אתם עוד מסוגלים לשחק במשחק הזה?

האם אני היחידי,שבמהלך המשימות הארוכות (מאוד) של הסעת אנשים/רכבים היה מקבל "מכות" בלתי נראות שהיו הורסות לי את הפרפקט ואת הבונוס?

אתה נוסע לעצמך בשיא הזהירות,עשר דקות,ופתאום באמצע כביש ריק אתה מקבל "מכה" בלתי נראית שמורידה לך נקודות..גררררררר

פורסם

איך אתם עוד מסוגלים לשחק במשחק הזה?

האם אני היחידי,שבמהלך המשימות הארוכות (מאוד) של הסעת אנשים/רכבים היה מקבל "מכות" בלתי נראות שהיו הורסות לי את הפרפקט ואת הבונוס?

אתה נוסע לעצמך בשיא הזהירות,עשר דקות,ופתאום באמצע כביש ריק אתה מקבל "מכה" בלתי נראית שמורידה לך נקודות..גררררררר

מסכים איתך.

זה דכאון, אני לא יכלתי להמשיך לשחק.

פורסם

מה על מה אתם מדברים?? לא קרה לי אף פעם...

ברצינות שלא, כל פעם שנסעתי חלק רק אם היתי פוגע לפעמים בעמוד עם צד הרכב אז כן

פורסם

מה על מה אתם מדברים?? לא קרה לי אף פעם...

ברצינות שלא, כל פעם שנסעתי חלק רק אם היתי פוגע לפעמים בעמוד עם צד הרכב אז כן

אחרי שאתה מתאמץ במשך 10 דקות לנסוע בלי שתרד לך אגורה מהכסף בסוף כדי לקבל בונוס של 50%.

ואז אתה יורד טיפונת מהכביש הכל נדפק.

פורסם

בגלל זה צריך לנהוג פרפקט :P

בכל מקרה שיחקתי עם הגה זה עזר המון ולא נהגתי יותר מדי מהר גם ככה אין לך הגבלה של זמן...אם זה היה מסלול ארוך מדי לא היה איכפת לי כי כסף קל לעשות במשחק.

בכל מקרה המשחק הזה לא נמחק מהמחשב שלי...כבר שנה

פורסם

תשמע אם אתה נוסע לאט מידי אז אתה משתגע כי זה מסלולים ארוכים.

בנוסף אם יש לך איזה למבורגיני או פרארי, זה דורש ללחוץ עד הסוף(גם אני משחק עם הגה)

אני אף פעם לא מוחק משחקים מהמחשב, עד היום לא נתקעתי בלי מקום במחשב.

מידי פעם אני נכנס וממשיך אותו קצת.

פורסם

אני דווקא התכוונתי שבמהלך המסלולים האלה אני לא הייתי מבצע שום טעות ועדיין היה יורד לי הכסף ומונע ממני פרפקט..אם זה היה קורה באשמתי לא הייתי כל כך משתגע מזה..אבל כשזה קרה פעם אחרי פעם מבלי שעשיתי כלום.. :pissed:

פורסם

אני משחק במשחק הזה ב ONLINE כבר הרבה זמן... כמעט כל יום... מה שאתה אומר קרה לי בשלב מסויים שצריך להעביר רכב ( ביציאה מהמהרה ההיא ) כניראה באג...

להשתדל להעביר את האוטו פרפקט זה סתם מעצבן... יש מרוץ מסויים שאתה יכול עשות 70,000 ב 15 שניות... ( תחזור אליו במשך חצי שעה ואתה עשיר )

חוץ מיזה שיש לי שיטה לעשות 50 מיליון ב 10 דקות :smile1: :smile1:

טסט דרייב זה אחד המשחקים !!

פורסם

להשתדל להעביר את האוטו פרפקט זה סתם מעצבן...

נכון,וזה גם מיותר,אבל מה לעשות שהם עושים לך חשק לזה עם המירוצים והמשימות הקלות שבהתחלה,ואז אתה מחליט שבא לך פרפקט בהכל..ואז אתה מתבאס ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים