עבור לתוכן

Test Drive Unlimited - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג מאיפה אפשר לקנות את המשחק ? ניסיתי בבאג ובעוד כל מיניי חנויות קטנות ופשוט אין ! עד שסוף סוף אני נחמד ורוצה לקנות משו אני לא מוצא :-\

• תגובות 726
  • צפיות 116.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הרגע קניתי את המשחק, הכנסתי את הסיריאל( בעמוד האחרון של חוברת העזרה) וזה אומר שהוא לא טוב... :nixweiss:

עזרה בבקשה!

תודה מראש, עומר.

גם לי זה קרה, תתקשר לאטרי בכפר-סבא, הם יחליפו לך CD-KEY.

פורסם

איך המשחק הזה יחסית לGRID ? מגרד אותו ?

פורסם

תלוי.

הוא בסגנון של ניד פור ספיר פשוט שאי אפשר לשדרג מכוניות, ככה שיהיה קצת קשה להשוות אותו לגריד.

בגרפיקה הוא לא הכי הכי, אבל שהוא יצא הגרפיקה שלו הייתה מעולה, תיראה סיטונים ותחליט, לפי דעתי זה מספיק.

הסאונד מדהים, הרבה יותר מגריד לפי דעתי, ממש טוב !

בחווית ההיגה הוא לא דומה לגריד, החוויה היא שונה, לפי דעתי גריד קצת יותר טוב אבל גם בזה ממש כיף, גם פה אפשר (ועדיף) לנהוג מגוף ראשון.

יש גם נהיגה חופשית שזה ממש כיף.

לפי דעתי אפשר לשרוף עליו הרבה יותר שעות מגריד, וגם שמסיימים אותו ודיי נמאס, תמיד אחרי חודש חודשיים ככה עולה החשק להתקין שוב ולעשות עוד כמה הקפות על האי (העצום ! ).

בסופו של דבר המשחק הוא מעולה הוא פשוט קצת ישן כבר אבל גריד עדיף, אבל אם סיימת את גריד ואתה רוצה עוד, תיראה סירטונים ותחליט.

יש עוד משהו, ביחס לגריד אתה תשים לב שכאילו כל הרכבים שם מתנהגים פחות או יותר אותו דבר, זה כי בגריד כל רכב

הוא פשוט משהו אחר לגמרי, אז זה ייתרון עצום לגריד.

פורסם

תודה איש(:

אני אוריד את הדמו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי 2 עותקים של המשחק TEST DRIVE UNLIMITED, כדי לשחק באינטרנט, ברגע שאני מסיים להתקין את המשחק הוא מבקש CD-KEY כדי להמשיך... אני מקליד את ה CD-KEY שכתוב על החוברת של המשחק והמשחק טוען ש-ה CD-KEY שגוי, ניסיתי גם את ה CD-KEY מהעותק השני שרכשתי, ואותו הבעיה...

מה נסגר ?!

פורסם

אתה בטוח שאתה רושם טוב? (לפעמים צריך לדייק באותיות קטנות וגדולות..)

אם אתה בטוח, אז תפנה לחנות שממנה קנית את המשחקים ותבקש עותקים חדשים.

בהצלחה! :)

פורסם

שלום,

גם לי היה אותו דבר אתה צריך להתקשר לתמיכה של אטארי ישראל

09-8922912

שעות 6 עד 8 א-ה

(המתנה ארוכה אז תתכונן... לי זה היה 45 דקות על הקו!!! :bash:)

אמור אותו דבר כמו שאמרתי בדיון ומקבל CD-KEY חדש תקין. :xyxthumbs:

אני לא יודע ממה זה נובא אבל גם באתר הרישמי של המשחק יש הרבה תלונות על הנושא. :screwy:

המשך יום נעים

ברק .ג.

פורסם

אוקיי... תודה :D ממש התבאסתי... :-\

יש לך מושג אם אני יכול לשים את הסייבים הישנים ממשחק רגיל ( לא משחק רשת ) בפרופיל שמוגדר למשחק רשת ?

פורסם

אין לך ממה להתבאס... קורה שקונים משחק והוא לא תקין ב100%

למשל אני קניתי שבוע שעבר C&C3 וגילתי שהוא לא תומך במערכת הפעלה שלי (2K :kopfpatsch:)

אז קורה (בכל מקרה הגיע הזמן להתקין ויסטה :yelclap:)

בקשר לשמירות לא יודע מה לומר לך אבל הגיוני שכן...

מה השם שלך יהיה במשחק אולי יהיה אפשר לעשות "סיבוב" יחד :silly:

פורסם

יום ראשון שאני אדבר עם התמיכה שלהם ( אם הכל יסתדר ) אז אני יפתח יוזר וישלח לך הודעה פרטית... אוליי נאסוף עוד כמה חבר'ה :P

פורסם

אוקיי, נתנו לי שני סריאלים חדשים, זה מתקין את המשחק ועושה עדכון ל 1.66A, הוא כותב למעלה בירוק במהלך המשחק שהסרבר פועל, אבל אני לא רואה מתחרים על הכביש וזה... אך זה הולך ?! אין לבחור שרתים וזה... אם אני רוצה "לטייל" עם מישהו מסויים... אך עושים ?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך אני מגיע לאי שיש במפה בצד שמאל למטה כזה יש אי אם כבישים עליו איך אני מגיע אליו?

פורסם

תריץ חיפוש ב youtube, אני אישי ראיתי שם כמה סירטונים של gameplay שמראים שם איך להגיע לאי ועוד כמה דברים מגניבים.

פורסם

אין לא מצאיתי שם מישהו יודע איך אני מגיע לאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים