פורסם 2008 במאי 2317 שנים אהלן,יש לי שאלה קטנה, איך אני מפעיל מגבים במשחק? הבנתי שזה אפשרי אבל לא מצאתי שום מקש לזה.תודה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים שלום לכולם אני מחפש קודים למשחק Test Drive Unlimited אבל לא קודים שאני צריך לעשות מרוץ מיוחד כדי לקבל כסףאני מחפש קודים שכותבים אותם או טריינר שעובדהורדתי מהאתר megagames והטריינרים שם לא עובדיםאני חייב כעיקרון קוד של כסף כדי לקנות מכוניותואני יודע שיש מרוצים שאני יכול לקבל ברבה כסףפשוט אני רוצה את הקודתודה לכל מי שעוזר
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני לא חושב שיש קודים למשחק הזה..אולי רק טריינריםבקשר למגבים...אין לי מושג!
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים זה מצחיק, יש מגבים ויש לכלוך על החלון אבל אי אפשר להפעיל את המגבים..מישהו אמר פעם שאפשר...אני לא יודע איך \=
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מוזר גם איתותים אני יודע שאפשר להפעיל במשחק הזה אבל אני לא יודע איךעכשיו נכנסתי למשחק וחיפשתי בהגדרות ולא מצאתי כלום!
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אז ככה אתה מסנג'ר אותי בגלל הידע שלי באנגלית?? חחח לא אחי! בגלל הידע שלי באנגלית! :lol:
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים Denis_ barzanger dani2k ronit54 נוספה לכל אחד מכם אזהרה ראשונה על ווארז/בקשת עזרה עם משחק פרוץ. אני מציע שתקראו את חוקי הפורום, ובהקדם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284243.0 כל ההודעות שעוסקות בתוכן לא חוקי נמחקו. אני מבקש לא לדרדר את הדיון שוב.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הרגע קניתי את המשחק, הכנסתי את הסיריאל( בעמוד האחרון של חוברת העזרה) וזה אומר שהוא לא טוב... עזרה בבקשה! תודה מראש, עומר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.