פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים איזה בעסההה היפעלתי את האפשרות ושום דבר לא קרה :'( :'( :'(אולי עשיתי משהוא לא בסדר כי זה הגא חדש אתמול קניתי בימיוחד לטסט דרייבראין אולי פאטצ' או משהוא שאני יוכל להפעיל ולשחק :s05: :s05:
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים תראו יש לי בעיה עם המשחק אני עושה פרופיל והכל קונה מכונית בית עד עכשיו הכל היה טוב ויפה...אבל שאני בא להתחיל את התחרות הראשונה אני עושה START ולא קורה כלום הSTART תקוע כזה אבל המשחק עצמו לא תקוע המסך מסתובב.מישהו יודע מה אני אמור לעשות עם זה?עריכה: לא משנה כבר הסתדרתי
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים איזה בעסההה היפעלתי את האפשרות ושום דבר לא קרה :'( :'( :'(אולי עשיתי משהוא לא בסדר כי זה הגא חדש אתמול קניתי בימיוחד לטסט דרייבראין אולי פאטצ' או משהוא שאני יוכל להפעיל ולשחק :s05: :s05:דבר ראשון תעדכן ל 1.66 .ותיבדוק שאתה מגדיר את זה שם כמו שצריך, עוד משו שיכול ליהויות שההגה שלך לא מזוהה על ידי המשחק.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים איך הוא יעבוד על ויסטה ?!@נוו באמת, הוא עובד בויסטה כמו ב אקס פי, למה שיהיה אחרת ?הפאצ' הכי חדש הוא 1.66 ואני אישית לא שמתי לב לשינוי בין הפאטצ'ים, למרות שאם יש בעיות טכניות, עדיף ליהיות בטוח ולהתקין.
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים חבר שלי התקין את המשחק הדרישות שלו עולות על המשחק חוץ מהכרטיס מסך (יש לו ATI RADEON 9250) וכשהו נכנס למשחק זה עושה מסך שחור ויוצאתודה רבה לעוזרים
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מן הסתם, אם הכרטיס מסך שלו לא מופיע בדרישות אז מן הסתם שהמשחק לא תומך בכרטיס כזה.
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים איפה אני יכול לקנות את המשחק למחשב פה לאיזור ראשון לציון. איזור קניון הזהב, בBUG אין להם (אני רוצה לקנות כדי לשחק באון ליין) מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא? תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.