עבור לתוכן

צירוף של מסך wide יחד עם מסך ביחס רגיל ב dual

Featured Replies

פורסם

אלן אלן

למרות שאני רשום פה הרבה זמן זה פוסט ראשון. ברוך הבא לי. ;)

אני עובד על שני מסכים תקופה ארוכה כך שאני כבר לא יכול אחרת. יש לי כרגע מסך 17" דק (1280/1024) ולידו 19 CRT גוסס.

חשבתי שבמקום לקנות שטוח נוסף - לקנות שטוח שהוא גם wide.

כרטיס המסך שלי - GIGABYTE RADEON 9600 PRO. יציאה רגילה + DVI

לפני שאבצע את ההחלטה (אני קשה בקטעים האלו) אני רוצה לברר מספר דברים.

1 - האם יש בעיות בהינתן כרטיס המסך הזה, להניח את 2 המסכים אחד ליד השני ? האם יכול להיות מצב שאני לא מצליח להגיע עם ה wide לרזולוציה הטבעית שלו ?

2 - בהנחה שה wide הולך להיות המסך הראשי - עד כמה זה מציק (אם בכלל) בסרטים לראות גם סרטים בפורמט wide וגם רגילים ? האם בכל הרצה של פורמט שונה מההרצה האחרונה יש לקנפג מחדש את הנגן ? (MV2 אם כי אפשר גם לשדרג לנגנים יותר מתוחכמים אם יש כאלו)

3 - עד כמה משחקים היום מותאמים ל wide ומה קורה במידה והמשחק לא מותאם ?

4 ואחרונה - אני נורא מתלבט בין ה wideים השונים בין רזולוציות. עד כמה אני באמת ארגיש בהבדל בין 1400x1050 ל 1440x990 ל 1440x900 ? אני אגב עובד הרבה על קוד ועל תוכנות גראפיות כך ששטח העבודה זה דבר חשוב לי, אבל גם המחיר. האם שווה לי להרים את המחיר ולעלות ל 1680x1050 ?

תודה מראש

פורסם

לא כדאי ללכת על פחות מ 1680x1050, משום שאפילו בזה אתה מקבל גובה של מסך 17", וכרגע אתה עובד על 19" CRT. כלומר, אתה תקבל שטח צפייה קטן יותר בגובה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני שוקל להגדיל את התקציב ולנסות לטפס לשם.

עוד שאלה שיושבת לי, משחקים. אני די משוכנע שעם הנגן מדיה אני אצליח להקרין את היחס הנכון במידה ואני צופה בסרט עם יחס רגיל, השאלה שלי מה קורה עם משחקים בfull screen? האם משחקים שהיום נראים לי סבבה על מסך ביחס רגיל ימרחו על מסך wide ?

פורסם

הרבה משחקים יודעים לבצע המרה לרחב. ולפעמים יש פאטש שעושה את זה...

פורסם
  • מחבר

תודה לכם. השתכנעתי על מסך 1680x1050.

עוד שאלונת - יש לי כרגע בכרטיס המסך 2 יציאות - DVI ו הרגיל (לא סגור על השם)

אני יכול לקנות מסך עם יציאת DVI ואני יכול להשתמש במתאם שיש לי כרגע

vga-to-dvi.jpg

האם יש משמעות לזה שאני משתמש במתאם או מחבר ישר ?

מה אומר ציבור המלומדים על proview ?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491793

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים