עבור לתוכן

שאלות על שני משחקי DS

Featured Replies

פורסם

אפשר הסבר פשוט לאיך עושים DRIFT טוב ב MARIO KART DS אני תקוע על משימה אחת כבר המון זמן

בTRUMA CENTER בשלב הראשון שמשחקים לבד בלי עזרה קוראים לו REAL DOCTOR אחרי פעולת ההחיאה על הלב ואחרי שתופרים

את החתכים החיצונים כולל הוצאת הרסיסים, יש שלב של ניתוח על הלב עצמו אבל ה30 שניות לא מספיק לי .

אולי מישהוא יכול להסביר לי בגדול מה סדר הפעולות הנכון שמה , ניסיתי לחטאות קודם,להוציא זכוכיות אבל כל פעם אני לא מספיק (כבר שבוע)

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה למרות שקראתי את כל הWALKTROUGH בקישור הזה פיפסתי איזה אזכור חשוב בTRUMA CENTER ,

על ICON בצורת כוכב שלחיצה עליו יוצרת אפקט BULLET TIME ועכשיו עברתי את הניתוח ה-6 נשחק מחר הלאה.

תודה קרירין ממליץ בחום על המשחק מגניב לאללה.

בMARIO KART אני פשוט לא מצליח לבצע DRIFT (החלקה) כמו שצריך, כנראה הגיל עושה את שלו ברמת הקורדינאציה

וב FAQ ההסברים הם לקונים ומתייחסים לגימרים שכבר שולטים במשחק ,הם מסבירים מתי כדאי לבצע DRIFT

ולא איך לבצע DRIFT טוב.

תודה בכל זאת

פורסם

בפנייה שמאלה - אתה לוחץ (ומחזיק) את החץ שמאלה ואז אתה לוחץ על כפתור הכתף הימני ומחזיק אותו. לאחר שהתחלת דריפט אתה יכול לשחרר את הכפתור שמאלה, ולהשתמש בחצים כדי לכוון את עצמך מעט. אם אתה עוזב את הכפתור כתף אתה יוצא מהדריפט.

אפשר גם לקבל תנופה מהדריפט אבל זה קצת יותר מסובך.

פורסם
  • מחבר

YODA תודה.

כל מה שהיה חסר לי זה לעזוב את החיצים כדי לכוון את הרכב יופי עברתי עוד משימה

אחלה פורום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים