עבור לתוכן

התעללות בבעלי חיים ! פשוט קורע את הלב

Featured Replies

פורסם

שמת לב שהדעות שלך הן בלתי עקביות בעליל?

בדיון על ההומוסקסואלים (שוודאי זכור לך) הבאתי לך מספר מחקרים שונים שמוכיחים כי תופעת ההומוסקסואליות אינה ייחודית לבני אדם והיא תופעה שכיחה בקרב יונקים אחרים.

תגובתך הייתה שאל לבני האדם לחקות את החיות, כי אנחנו יותר מפותחים, אינטיליגנטים וכו' ובכלל נמצאים ברמה אחרת מאשר אותן חיות.

כאן אתה מבסס את הטענה שלך על זה שבני אדם הם כן חיות, וחיות לא אמורות לגדל חיות אחרות.

למה אתה נגד אנשים שמגדלים חתולים (או כלבים, או כל חיה אחרת לצורך העניין)? כי הם רוצים לגרום ליצור אחר (שבמקרה גם נראה חמוד) לחיות טוב יותר ויודעים שבכוחם לעשות כך ?

תאמין לי שחתולי בית מעדיפים לחיות בבית מאשר ברחוב; אחת החתולות שלי גרה איתנו כבר 7 שנים, יוצאת לטייל בחוץ באופן קבוע אבל תמיד חוזרת הביתה אחרי שעה-שעתיים; אם היא הייתה סובלת, היא לא הייתה חוזרת.

הדוגמא של הלטאה היא בלתי רלוונטית לגמרי, למה שמישהו יעקור יצור כלשהו מהסביבה הטבעית שלו? אולי אני גם אסע לאפריקה ואאמץ צבוע או שאולי אני אסע לאוסטרליה ואחפש לי שם כלב דינגו?

חיות בית הן, לרוב, חיות שאינן מסוגלות לשרוד לאורך זמן בסביבה עירונית.

מסכים איתך ב-100% גם לי יש בבית חתולה ואני גר בקומה האחרונה ואני תמיד פותח לה את הדלת של המרפסת והיא הולכת לטייל לה על גגות העיר כמו ספיידרמן ותמיד חוזרת.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעעע איזה אנשים מסריחים יש פה,חושבים רק על התחת שלהם כמה שזה עצוב ומעצבן וגם מגעיל :puke:

פורסם

זה פשוט בלתי אפשרי לקחת ללב ככה כל דבר. הדברים האלה שעושים לבעלי חיים, יש בעולם אולי 100 דברים שונים לגמרי, שהם הרבה יותר גרועים ולא מתקבלים על הדעת. אני בכיף אוכל לחיות עם ה"התעללות" הזאת.

פורסם

איך אני שונא את התירוצים האלה במיוחד את שני אלו, "זוהי שרשרת המזון מה לעשות" ו"גם לחסה יש רגשות" תאמינו לי שאם בני האדם לא היו "טורפי העל" בשרשרת המזון והיה איזה יצור אחר שטורף אותנו והוא היה מעלינו אתם לא הייתם אומרים זוהי שרשרת המזון כי אז זה לא נחשב כלפיכם פר!!! אתם אומרים את זה רק כי אנחנו האחרונים ואומרים לעצמכם "יאללה למי אכפת שלחייה הזאתי נשברים כל העצמות בכלוב מטר על מטר" העיקר שאני נהנה מהבשר שלה...ואתם לא דואגים כי אנחנו האחרונים בשרשרת המזון...ואף אחד לא יכול לטרוף אותנו אז מי שם ז*ן נהיה אגואיסטים מסריחים...ובקשר לחסה יש רגשות,זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בקשר "ללמה לא להיות צמחוני"...

ולמי שאמר שהסרטון בקושי מעלה לי חיוך? סליחה?!?!? זה אמור להצחיק אותך אני לא מבין? נראה אותך מעלה חיוך אם היו מצלמים סרטון שבו מתעללים בבני אדם...

נ.ב.

כנראה שרובכם ילדי שמנת מסביון אז אתם לא מבינים..

פורסם

קראתי 60% מהתרד ויש לי להגיד דבר אחד:

תביאו בשר, והרבה.

דוגרי אני לא יודע כמה אמת יש במה שקראתי פה, על כמה שחיות סובלות, אבל אף אחד לא העלה את זה והתפלאתי, שיש

מאות מיליוני בני-אדם בעולם (אפריקה במיוחד) שסובלים מתת-תזונה, מחלות וסובלים ממש הרבה.

אבל אין זה דרך הטבע, אם לא תטרוף, יטרפו אותך, כיום בני האדם הם בראש שרשרת המזון, ותאמין לי, אני ממש שמח שזה כך.

אני מעדיף לאכול אחרים מאשר שאחרים יוכלו אותי.

אני נגד התעללות בבעלי-חיים זה כן, אבל לאכול אותם אני בעד.

אבל אם היה מישהו שהיה טורף אותנו (כמו בסרטים[גודזילה, זה עם הדרקונים ועוד..]), אז היינו עושים הכל כדי לעלות שוב לשרשרת המזון.

מה לעשות שתרנגולים וכבשים קצת מוגבלים בכושר הטריפה שלהם? קיצר, אני נגד התעללות ובעד קבב כבש, נקנקיות עוף, והמבורגר פרה.

ולחסה אין רגשות, בדוק, אתמול הרבצתי לאחת והיא לא אמרה שום דבר.

פורסם

ניסויים והתעלות וכול מה שקשור לדברים אלו פשוט לא רצויים אני לא הולך לראות את הסרט כי אני לא רוצה לבכות או להרוס לעצמי את החיים על ידי האנשים החסרי לב והנאצ** האלו!!!!!!!

אני אוכל בשר אבל עם יעשו זאת בצורה יותר נכונה ולא ישר להרוג אותה ולהראות לה כמה אנו רעים אז זה היה טיפ טיפה יותר בסדר!

מי יתן והאנשים האלו יקבלו שבץ וימותו (סליחה על ההתנהגות שלי ככה אבל זה מגיע להם!!!!!!!)

פורסם

מסכים איתך !!!

אני גם אוהב בעלי חיים אבל מה לעשות אימא שלי חולת ניקיון !

היא בחיים לא תרשה להכניס שום דבר חוץ מדגים0ודגים לא ממש מעניינים...

הקיצר אם יש לך רעיון כיצד לשכנע אותה

אני אשמח לשמוע

מכירה הרבה הורים כאלה...

יש שתי אפשרויות:

1. במקרה שההורים שלך כן אוהבים חיות, והם סתם חוששים מהאחריות והניקיון...אתה יכול למצוא בעל חיים, להביא אותו הבייתה, ולנסות לשכנע את ההורים שגידול בעל חיים לא מסב נזק רב - כפי שהם חושבים (פרט להוצאות על אוכל, חיסונים, תרופות, ניתוחים וכדומה...)...

אני מכירה הרבה הורים שהתנגדו לגדל בעל חיים כלשהו, אבל כשהילדים שלהם הביאו אחד הבייתה, הם בסופו של דבר הסכימו...

מאז הם מאושרים על ההחלטה שהם עשו, אשר באופן מסויים כן שינתה את חייהם...

2. במקרה שהורים שלך ממש נגד לגדל חיות בבית... אין טעם להיכנס איתם לויכוחים מיותרים, כי הם לא יסכימו בכל מקרה...

מה שנשאר לעשות במקרה כזה זה לחכות עד שתהיה לך דירה משלך, בה תוכל לגדל ולטפח חיית מחמד משלך...

;)

הכל טוב ויפה, אבל אותם 'אוהבי חיות' שמכניסים כלבים וחתולים הביתה ולא מעקרים אותם (ואני מכיר דיי הרבה כאלה) גורמים לחיות רחוב האלה.

מי אמר שלא מעקרים או מסרסים חיות שמכניסים לבית?

שטויות במיץ ! נראה לך נורמאלי שחיה אחת תגדל אחרת ? אני מאמין חלקית בברירה הטבעית, אני ממש נגד התעללות בחיות, גם נגד שימוש בחיות לקרקסים וכל מיני דברים כאלה אבל אני נגד אנשים שחושבים שאם הם לוקחים חתולים הבייתה ונותנים להם חלב 4 פעמים ביום וקצת אוכל הם מרוצים, אולי הם משתגעים בבית שלכם ? אולי הם סובלים ? שאלתם אותם פעם ? אולי תלכו למדבר ותמצאו איזה לטאה ותביאו אותה הבייתה ? זה ממש לא מתקבל, אבל יש בעיה עם חיות כמו חתולים שלא מתאימות לחיות בערים...

שלא תבינו אותי, אני לא נגד חיות מחמד אבל אני חושב שזה ממש לא נקרא להיות איש טוב אם אתה לוקח חיה הבייתה, לא רע ולא טוב, אין לזה פלוסים מיוחדים.

אני חושבת שכבר קיבלת מספיק תגובות של אנשים שלא מסכימים עם דבריך....אך אני אוסיף עוד אחת, ברשותך...

אז למה ההורים שלך מגדלים אותך? אולי הם היו צריכים לחכות עד שתוכל ללכת, ואז לשלוח אותך ליער לגדל שם את עצמך?

נשמע לי דווקא אחלה רעיון... ;D

חוץ מזה אם אתה כבר מכנה בני אדם חיות, וטוען שאדם שמגדל חיה זו פגיעה באיזון שקיים בטבע (שינוי קל בניסוח - אבל אני די בטוחה שלזה התכוונת)... אתה פשוט מסתכל על זה באופן שגוי...

מה עם חיות שונות אשר חיות בצוותא, וקיומה של האחת תלוי בשניה?

למשל היפופוטמים וציפורים מזן מסויים (שבמקרה אני לא זוכרת את שמן - מה?! אני לא יכולה לזכור הכללל!)...

ההיפופותמים נותנים לציפורים לאכול שאריות, ואלה מנקות אותם מחרקים ושאר מזיקים...

תסתכל גם על הקשר בין בני אדם וחיות מחמד ככקשר שתורם לכל אדם מהצדדים....

פורסם

עם כל הכבוד... ההשוואה הזאת היא ממש לא קשורה, זה כמו שאני אגיד, יש לי כינים על הראש אז הן חיות מחמד שלי...

חיות מנצלות אחת את השנייה לטוב ולרע, אני לא יודע אם ביות חיות זה נחשב מעשה טוב, אני גם לא ממש מגנה אותו, הדוגמא שנתת היא לא לגיטימית כי זה לא ביות.

MINIMIZER, בדיוק כמו בת'ראד עם ההומואים עוד פעם אתה כמו אחרים רואים משהו שמנוגד לעמדה שלהם והם קוראים את מה שאני כותב בלי שום הקשר וישר מגנים ומקצינים ואומרים דברים שלא אמרתי, לא התנגדתי לרגע לגידול חיות מחמד, פשוט אמרתי שזה לא נראה נורמאלי שחיה תגדל אחרת אבל אני לא שולל את זה, ולא אמרתי שהחיות סובלות, אמנם יש סיכוי ואולי הסיבה היחידה שהם חוזרות הבייתה כי הם רגילות למנות היומיות שלהם ובלי זה הם אולי לא ישרדו, אל תנסו להבין מוח של חיות כי אתם פשוט לא תצליחו, ככה אני חושב שגם לא צריך להתערב ממש בחיים שלהם, אבל אני חושב שלאמץ חיות שהיו מתות במצב אחר כמו מישהו שאמר פה שהוא עשה את זה (סליחה שחכתי את השם...), אני חושב שהוא עשה מעשה טוב, אבל שוב אולי החיה עוברת עינויים בבית ? אני חושב שלא, אבל יש סיכוי ואני לא שולל אותו.

לגבי העניין עם הבשר, אז עוד פעם - כמו שMOO MOO אמר ואני מסכים איתו ב100%, אסור להתעלל בבעלי חיים, מותר לגדל חיות לצורכי מזון, תחשבו שאם לא היינו אוכלים בשר, כל התרנגולות האלה לא היו חיות בכלל, וחוץ מזה זה נראה לי נורמאלי שבנאדם יאכל חיות, זאת הסיבה גם שאני לא מגנה אכילת כלבים על ידי טיילאנדים (לא בארץ כמובן), שם זה נהוג לאכול אותם (גזעים מסוימים) ופה נהוג ללטף אותם ולחבק אותם (שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאוהב בכלבים...) אם היו שמים את זה בסרט כולם פה היו בוכים, תבינו שלא הכל שחור ולבן, למרות שחלק מהסרט מראה התעללות שאני ממש ממש ממש מגנה וחבל שהאנשים שעשו את זה לא קיבלו מכות רצח ומאסר עולם, חלק אחר מהסרט פשוט מראה את תעשיית הבשר וזה דבר נורמאלי שאני לא מגנה למרות שהוא פשוט לא נראה טוב, תאמינו לי שחצי מהתרבות המערבית נראית זוועה ויש דברים הרבה יותר חמורים לבכות עליהם, זה לא בראש הרשימה.

פורסם

couger.JPG

לפני שנים רבות בלונג איילנד, "ניו יורק", חי הקוגאר, חתול מדהים וחמוד.

biaLogger.jpg

ואז באו בני האדם ! ! ! הרסו את היער ופגעו בחתול. >:(

new%20york%20photos%20072%20web.jpg

בני האדם הרסו את הטבע ובנו גושי בטון ענקיים וזיהמו את הסביבה !

CougarDocX.jpg

הקוגאר ניסה להתגונן ולהילחם על נפשו אך ללא הצלחה ולבסוף מת. :-[ :'(

mojo_greg.jpg

החתולים האחרים לא הצליחו להינצל והאדם בא ולקח אותם אל ביתו ! והחתול לא ראה יותר את היער וביתו נהרס ! :behead: :'(

cats.jpg

וכך חיי החתולים הדרדרו ונהרסו מיום ליום בחברת בני האדם ה"אוהבים".

cats.jpg

לפעמים הם היו יושבים על אדן החלון ותוהים לאן בייתם הלך... למה !?!? ??? :-X :-[

cats-beck3.jpg

סוף.

יופי, בכיתם ? עכשיו תשלחו לאגודת "מיאו חתולה" כסף בטלפון...

טוב, הקטע הזה היה בדיחה, אבל רק שתדעו שזה חצי אמיתי כי באמת זה מה שקרה לחתול הזה, והוא כבר לא נמצא במדינת ניו יורק.

אולי גם עשו את זה לחתולים החמודים בבית שלכם ? לקחו אותם מהחורש, מהמדבר...

אולי בעצם חתולים סובלים בבית ? והם חייבים להישאר שם בשביל לא למות ?

אתם אף פעם לא יכולים לחשוב כמו חיות וחצי מהדברים שאתם בוכים עליהם הם בעצמם הדברים שכל העולם המערבי מבוסס עליהם וחלק מזה זה גם אכילת בשר, נכון התעללות זה דבר מגעיל ואסור לעולם לעשות את זה, אבל לכו תדעו איך חתול מרגיש סגור בבית רוב היום.

נ.ב

היה לי משעמם.

פורסם

אני חושבת שכבר קיבלת מספיק תגובות של אנשים שלא מסכימים עם דבריך....אך אני אוסיף עוד אחת, ברשותך...

אז למה ההורים שלך מגדלים אותך? אולי הם היו צריכים לחכות עד שתוכל ללכת, ואז לשלוח אותך ליער לגדל שם את עצמך?

נשמע לי דווקא אחלה רעיון... ;D

מאוד מסקרן אותי איך הוא היה יוצא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים