עבור לתוכן

התעללות בבעלי חיים ! פשוט קורע את הלב

Featured Replies

פורסם

אבל אתה כן עשית מעשה!

אני לא מצפה מכל אדם להיות כמו אמא שלי - מגדלת בבית מדי פעם אפילו קיפודים פצועים עד שהם מחלימים...

אבל יש כאלה שאף פעם אפילו לא טרחו לנסות...

חוץ מזה - אפשר לקחת בעל חיים צעיר...לטפל בו קצת ואז למצוא לו בית...

אנשים הרבה יותר פתוחים לקבלת בעל חיים נקי בריא ויפה, מאשר לקחת בעל חיים מהרחוב כשהוא לא במיטבו...

אני לקחתי חתולה שילדים התעללו בה , הספיקו לרצוח 2 גורים..

עכשיו היא בוגרת וחמודה וכו..

אני עדיין אוכל סטייקים ולא מתנגד לניסויים בבעלי חיים , אף תמונה מהסרטון לא גרמה לי לחשוב על להזיל דמעה וכו..

אנוכי אני מה לעשות , אבל למה אני לא מסכים? להתעללות שנובעת מתוך התעללות , שאין בה אף אדם מרויח..

הרי מה הילדים הללו עשו? רצחו לחינם... הם הזיקו גם לבעלי החיים וגם לעצמם , הם הרי יגדלו להיות אלימים כלפי אנשים אחרים ...

כשאני אוכל סטייק אני יודע שאני רוצח , אני משתתף ברצח המוני של בעלי חיים שנולדים לתוך תעשיית המזון - אבל לפחות יש בזה תועלת שאני אישית רואה גדולה יותר מסתם הכיף שבהרג...

עריכה : דומה לחתולה שלי , איזה cuty הוא.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דומה לחתולה שלי, איזה cuty הוא.

:D

פורסם

מה שמזכיר לי , שלדעתי תמונות כאלו - אומרות לאנשים כמוני הרבה יותר מאיזה קוף חצוי ל2...

זה לא איך שהם נראים כשתמעללים בהם , זה איך הם נראים כשמטפחים אותם.

פורסם

כואב לכם לראות בעלי חיים סובלים?

אל תלכו רחוק...תסתכלו מהחלון בבית שלכם...

כל הכלבים והחתולים שמשוטטים בחוץ, בקור, בחום, ברעב, במחלות...

כמה אנשים פה בכלל טורחים לגדל בעל חיים כלשהו (דגים לא נחשב)...?

ואני בטוחה שכל מי שיש לו כסף לשבת עם אינטרנט ומחשב - יש לו גם מספיק כסף לדאוג לחיה אומללה חסרת בית...

כל הדברים שנאמרו פה נורא יפים ("קורע לי את הלב", גרם לי לבכות")...

אבל זה רק דיבורים...ורובכם תעברו ליד כלב גוסס - ואפילו לא תבחינו עד כמה הוא חולה...

ואם תבחינו...אז תמלמלו משהו כמו "כמה חבל" ותמשיכו ללכת...

מישהו באמת יזמין וטירינר - או יקח את החיה האומללה לבית? לא נראה... תקנו אותי אם אני טועה....

אם אתם כבר הולכים לשנות משהו בחיים שלכם, אל תלכו ישר לשינוי הרגלי אכילה (כי אצל רוב האנשים זה במילא לא עובד), תתחילו מדבר יותר פשוט ויותר מעשי - תדאגו שהבעלי חיים לידכם לא יסבלו...

שטויות במיץ ! נראה לך נורמאלי שחיה אחת תגדל אחרת ? אני מאמין חלקית בברירה הטבעית, אני ממש נגד התעללות בחיות, גם נגד שימוש בחיות לקרקסים וכל מיני דברים כאלה אבל אני נגד אנשים שחושבים שאם הם לוקחים חתולים הבייתה ונותנים להם חלב 4 פעמים ביום וקצת אוכל הם מרוצים, אולי הם משתגעים בבית שלכם ? אולי הם סובלים ? שאלתם אותם פעם ? אולי תלכו למדבר ותמצאו איזה לטאה ותביאו אותה הבייתה ? זה ממש לא מתקבל, אבל יש בעיה עם חיות כמו חתולים שלא מתאימות לחיות בערים...

שלא תבינו אותי, אני לא נגד חיות מחמד אבל אני חושב שזה ממש לא נקרא להיות איש טוב אם אתה לוקח חיה הבייתה, לא רע ולא טוב, אין לזה פלוסים מיוחדים.

לגבי הסרט, היו תמונות קשות, לגבי התעללות סתמית והרג אני ממש מגנה דברים כאלה, לגבי התרנגולות... מה אתם רוצים שיעשו ? יגדלו אותם בהרי שוויץ שהן אוכלות גרגירים וברקע יש הרים ירוקים ושמים כחולים ? זה ממש יקר לגדל אותן ככה, בסוף כולם מתים ומה גם שאין בארץ מקום לגדל בתנאים האלה, אלא אם כן כולנו נהיה חקלאיים.

לפעמים אני רוצה לחיות לפני 2000 שנה, ללא מודרניזציה ובלי זיהום אוויר ודברים כמו בסרט... אבל, אין מה לעשות, זה העולם שאנחנו בונים לעצמנו, אני חושב שככל שהזמן עובר הטכנולגיה תפחית לאט לאט את הזיהום וההתעללות וגם את גידולי החיות בחוסר ההומניות הזה...

ד"א, NAF מה שעשית זה מעשה טוב כי הם היו מתים ברצח ;/ אבל אני הייתי מעביר אותם למקום אחר ומדווח על הילדים האלה למשטרה, צריך יותר לחנך לא לפגוע בבעלי חיים מאשר לאמץ.

נ.ב

החתולים החמודים שלכם והכלבים, מה אוכלים אתם יודעים ? את התרנגולות בסרט, (נקודה למחשבה)...

פורסם

שטויות במיץ ! נראה לך נורמאלי שחיה אחת תגדל אחרת ? אני מאמין חלקית בברירה הטבעית, אני ממש נגד התעללות בחיות, גם נגד שימוש בחיות לקרקסים וכל מיני דברים כאלה אבל אני נגד אנשים שחושבים שאם הם לוקחים חתולים הבייתה ונותנים להם חלב 4 פעמים ביום וקצת אוכל הם מרוצים, אולי הם משתגעים בבית שלכם ? אולי הם סובלים ? שאלתם אותם פעם ? אולי תלכו למדבר ותמצאו איזה לטאה ותביאו אותה הבייתה ? זה ממש לא מתקבל, אבל יש בעיה עם חיות כמו חתולים שלא מתאימות לחיות בערים...

שלא תבינו אותי, אני לא נגד חיות מחמד אבל אני חושב שזה ממש לא נקרא להיות איש טוב אם אתה לוקח חיה הבייתה, לא רע ולא טוב, אין לזה פלוסים מיוחדים.

לגבי הסרט, היו תמונות קשות, לגבי התעללות סתמית והרג אני ממש מגנה דברים כאלה, לגבי התרנגולות... מה אתם רוצים שיעשו ? יגדלו אותם בהרי שוויץ שהן אוכלות גרגירים וברקע יש הרים ירוקים ושמים כחולים ? זה ממש יקר לגדל אותן ככה, בסוף כולם מתים ומה גם שאין בארץ מקום לגדל בתנאים האלה, אלא אם כן כולנו נהיה חקלאיים.

לפעמים אני רוצה לחיות לפני 2000 שנה, ללא מודרניזציה ובלי זיהום אוויר ודברים כמו בסרט... אבל, אין מה לעשות, זה העולם שאנחנו בונים לעצמנו, אני חושב שככל שהזמן עובר הטכנולגיה תפחית לאט לאט את הזיהום וההתעללות וגם את גידולי החיות בחוסר ההומניות הזה...

ד"א, NAF מה שעשית זה מעשה טוב כי הם היו מתים ברצח ;/ אבל אני הייתי מעביר אותם למקום אחר ומדווח על הילדים האלה למשטרה, צריך יותר לחנך לא לפגוע בבעלי חיים מאשר לאמץ.

נ.ב

החתולים החמודים שלכם והכלבים, מה אוכלים אתם יודעים ? את התרנגולות בסרט, (נקודה למחשבה)...

כפיים!

:jump:

פורסם

ואני בטוחה שכל מי שיש לו כסף לשבת עם אינטרנט ומחשב - יש לו גם מספיק כסף לדאוג לחיה אומללה חסרת בית...

אבל זה רק דיבורים...ורובכם תעברו ליד כלב גוסס - ואפילו לא תבחינו עד כמה הוא חולה...

מישהו באמת יזמין וטירינר - או יקח את החיה האומללה לבית? לא נראה... תקנו אותי אם אני טועה....

אם אתם כבר הולכים לשנות משהו בחיים שלכם, אל תלכו ישר לשינוי הרגלי אכילה (כי אצל רוב האנשים זה במילא לא עובד), תתחילו מדבר יותר פשוט ויותר מעשי - תדאגו שהבעלי חיים לידכם לא יסבלו...

מסכים איתך !!!

אני גם אוהב בעלי חיים אבל מה לעשות אימא שלי חולת ניקיון !

היא בחיים לא תרשה להכניס שום דבר חוץ מדגים0ודגים לא ממש מעניינים...

הקיצר אם יש לך רעיון כיצד לשכנע אותה

אני אשמח לשמוע

פורסם

הסרט הזה סתם פרופגנדה זולה

אנחנו יצורים שאוכלים בשר וכדי ליצר את הבשר הזה יש תמונות שלא נראות יפה בעיניים צדקניות וגם לפני 2000 שנה הם לא נראו אחרת.

מה שהסרט מנסה זה לעורר רגש וכתוצאה מכך לעודד אותנו לתרום כספים לאגודה שמשתמשת בו

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל אותם 'אוהבי חיות' שמכניסים כלבים וחתולים הביתה ולא מעקרים אותם (ואני מכיר דיי הרבה כאלה) גורמים לחיות רחוב האלה.

הם מספיק הגורם כדי שצער בעלי חיים יוציא כסף שאין לו על קמפיין שמעודד עיקור.

אני כמה פעמים דאגתי לבית לחיה (פעם לחתול ביחד עם עוד מישהי, ופעם לכלב עם כמה חברים) ואין לי אפילו יתוש בבית, כי הורים שלי, מה לעשות, לא רוצים.

ולא, לקנות כלב בחנות זה לא להציל אותו מהקור חום רעב ומחלות.

Yak & Yeti, אני מבין שאתה רוצה ללכת לרופא ושיטפלו בך בשיטות של לפני 2000 שנה... אני מציע שתתחיל עם ברית מילה.

פורסם

זה לא הייתי אני שלקחתי את החתולה שעברה התעללות? כי ככה זכור לי... אמנם אין לי בעיה לתת את הקרדיט.

ומי אמר שהמשטרה לא יודעת מכך?

מצד שני מי אמר שאכפת לה מזה..

פורסם

אהה יפי נפש אכן!

אני מודה בזה, אני כעור נפש...לא שם על חיות רחוב ואוכל כל מה שבא:

תמנונים, צדפות, סוסים, צבאים, סרטנים, לובסטרים, שרימפס, פרות, עופות, כבשים, עיזים, אווזים (כבד במיוחד) ושחיטה כשרה...יאממ :)

עריכה:

אימצתי שתי חיות רחוב בחיים שלי

כלב - ג'ף

וחתולה - טולי (היה איזה חבר אחד בכיתה שקראו לו אנאטולי וקראנו לחתולה על שמו, טולי)

שתיהם כבר לא איתי לצערי הרב :(

ומאז אני ממש לא יכול לאמץ עוד חיה :(

פורסם

Yak & Yeti, אני מבין שאתה רוצה ללכת לרופא ושיטפלו בך בשיטות של לפני 2000 שנה... אני מציע שתתחיל עם ברית מילה.

אתה מתכוון שיטות של 5000 שנה.. מעניין עדיין בתוקף!

פורסם

אתם יודעים איך היו מרפאים כאבי ראש לפני 4,000 שנה במיצריים? היו לוקחים מן מקדח ידני ועושים חור בראש בשביל לגרש את כל השדים הרעים ;D

פורסם

ועד הרפואה המודרנית (פניצלין מודרנית) לא היו שום ניתוח (כולל זה)

שהיה לו אחוזי הצלחה דומים- 94%!

אתה מבין שישן זה לא בהכרח פחות טוב

פורסם

שמת לב שהדעות שלך הן בלתי עקביות בעליל?

בדיון על ההומוסקסואלים (שוודאי זכור לך) הבאתי לך מספר מחקרים שונים שמוכיחים כי תופעת ההומוסקסואליות אינה ייחודית לבני אדם והיא תופעה שכיחה בקרב יונקים אחרים.

תגובתך הייתה שאל לבני האדם לחקות את החיות, כי אנחנו יותר מפותחים, אינטיליגנטים וכו' ובכלל נמצאים ברמה אחרת מאשר אותן חיות.

כאן אתה מבסס את הטענה שלך על זה שבני אדם הם כן חיות, וחיות לא אמורות לגדל חיות אחרות.

למה אתה נגד אנשים שמגדלים חתולים (או כלבים, או כל חיה אחרת לצורך העניין)? כי הם רוצים לגרום ליצור אחר (שבמקרה גם נראה חמוד) לחיות טוב יותר ויודעים שבכוחם לעשות כך ?

תאמין לי שחתולי בית מעדיפים לחיות בבית מאשר ברחוב; אחת החתולות שלי גרה איתנו כבר 7 שנים, יוצאת לטייל בחוץ באופן קבוע אבל תמיד חוזרת הביתה אחרי שעה-שעתיים; אם היא הייתה סובלת, היא לא הייתה חוזרת.

הדוגמא של הלטאה היא בלתי רלוונטית לגמרי, למה שמישהו יעקור יצור כלשהו מהסביבה הטבעית שלו? אולי אני גם אסע לאפריקה ואאמץ צבוע או שאולי אני אסע לאוסטרליה ואחפש לי שם כלב דינגו?

חיות בית הן, לרוב, חיות שאינן מסוגלות לשרוד לאורך זמן בסביבה עירונית.

פורסם

קראתי 60% מהתרד ויש לי להגיד דבר אחד:

תביאו בשר, והרבה.

דוגרי אני לא יודע כמה אמת יש במה שקראתי פה, על כמה שחיות סובלות, אבל אף אחד לא העלה את זה והתפלאתי, שיש

מאות מיליוני בני-אדם בעולם (אפריקה במיוחד) שסובלים מתת-תזונה, מחלות וסובלים ממש הרבה.

אבל אין זה דרך הטבע, אם לא תטרוף, יטרפו אותך, כיום בני האדם הם בראש שרשרת המזון, ותאמין לי, אני ממש שמח שזה כך.

אני מעדיף לאכול אחרים מאשר שאחרים יוכלו אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים