עבור לתוכן

התעללות בבעלי חיים ! פשוט קורע את הלב

Featured Replies

פורסם

אני מסכים בהחלט שלא צריך לערוך ניסויים _לא הכרחיים_ על בע"ח. ניסויים הכרחיים הם לדעתי ניסויים של תרופות וכל חומר שמיועד לבליעה ועלול להוביל למוות אצל בני אדם.

בקשר לגידול חיות לאכילה, אני מסכים שזה הכרחי. התיאור שניתן פה הוא של גידול עגלי חלב, שהוא גם לדעתי מזעזע וצריך להפסיקו, אבל הגידול של פרות ותרנגולות נעשה בתנאים הומניים.

לגבי השחיטה הכשרה, השחיטה נעשית כך שהפרה לא מרגישה דבר. הסכין חדה מאוד ולכן היא חותכת את העצב הראשי בצוואר, מה שמונע מהפרה להרגיש כאב עד המוות.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מסכים בהחלט שלא צריך לערוך ניסויים _לא הכרחיים_ על בע"ח. ניסויים הכרחיים הם לדעתי ניסויים של תרופות וכל חומר שמיועד לבליעה ועלול להוביל למוות אצל בני אדם.

בקשר לגידול חיות לאכילה, אני מסכים שזה הכרחי. התיאור שניתן פה הוא של גידול עגלי חלב, שהוא גם לדעתי מזעזע וצריך להפסיקו, אבל הגידול של פרות ותרנגולות נעשה בתנאים הומניים.

לגבי השחיטה הכשרה, השחיטה נעשית כך שהפרה לא מרגישה דבר. הסכין חדה מאוד ולכן היא חותכת את העצב הראשי בצוואר, מה שמונע מהפרה להרגיש כאב עד המוות.

כמו שאמרתי מקודם- אוכל כן ! (בפיקוח שהחיות חיות בתנאים "אנושיים")

ניסויים שכרוכים בעינויים ממושכים- לא !!!!

ד"א קראתי שם על ניסוי שנועד לבדוק איזה חומר יהרוג יותר ממחצית בעלי החיים שישתתפו בניסוי (כן כן !! כמה שזה נשמע נורא).

פורסם

לא אמרתי שום דבר בעד או נגד ניסויים בבעלי חיים.

פורסם

מה שאתה אומר בקשר לשחיטה הכשרה זה עיוות של המציאות.

אמנם ברגע השחיטה היא לא מרגישה, אבל לפני זה היא עוברת מסכת עינויים, שהימום יכול רק להפחית את הסבל שלה.

זה שהרבנות לא רוצה להמם כי חז'ל החליטו שזה לא יוציא את כל הדם (מה שהוכח כשקרי)- זה משהו אחר.

פורסם

לא יכולתי להמשיך לצפות בסרט.

זה מזעזע!!! :'(

פורסם

אני לא מצליח לראות את הסרט >:(

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לראות את הסרט >:(

נסה שוב ! זה בפלאש

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קראו את התרד הזה כל מי שלא מבין למה לא צריך לאכול בשר...

פורסם

מסכנים... NOT!

אנחנו חיים על זה אז תפסיק להתבכיין!

בני אדם לא אוכלי עשב! אין לנו שתי כיבות

ואנחנו לא מעלים גירה!

אנחנו טורפים וככאלה אנחנו פועלים לפי הטבע!

פורסם

מסכנים... NOT!

אנחנו חיים על זה אז תפסיק להתבכיין!

בני אדם לא אוכלי עשב! אין לנו שתי כיבות

ואנחנו לא מעלים גירה!

אנחנו טורפים וככאלה אנחנו פועלים לפי הטבע!

למעשה אנו אוכלי כל , ככה שאין באכילת בשר שום דבר הקשור להליכה בדרך הטבע...

מה גם שדרך הטבע לא תמיד הדרך הנכונה...

היופי בבני האדם שיש לנו את היכולת להחליט... ואני החלטתי מזמן - Meat , here I come!

אין כמו איזה סטייק טוב , והסרט בקושי העלה לי חיוך דרך אגב.

פורסם

איזה טי-בון או סינטה עסיסית

בכל מקרה בני אדם לא היו שורדים בלי הרג בעלי חיים

פורסם

כואב לכם לראות בעלי חיים סובלים?

אל תלכו רחוק...תסתכלו מהחלון בבית שלכם...

כל הכלבים והחתולים שמשוטטים בחוץ, בקור, בחום, ברעב, במחלות...

כמה אנשים פה בכלל טורחים לגדל בעל חיים כלשהו (דגים לא נחשב)...?

ואני בטוחה שכל מי שיש לו כסף לשבת עם אינטרנט ומחשב - יש לו גם מספיק כסף לדאוג לחיה אומללה חסרת בית...

כל הדברים שנאמרו פה נורא יפים ("קורע לי את הלב", גרם לי לבכות")...

אבל זה רק דיבורים...ורובכם תעברו ליד כלב גוסס - ואפילו לא תבחינו עד כמה הוא חולה...

ואם תבחינו...אז תמלמלו משהו כמו "כמה חבל" ותמשיכו ללכת...

מישהו באמת יזמין וטירינר - או יקח את החיה האומללה לבית? לא נראה... תקנו אותי אם אני טועה....

אם אתם כבר הולכים לשנות משהו בחיים שלכם, אל תלכו ישר לשינוי הרגלי אכילה (כי אצל רוב האנשים זה במילא לא עובד), תתחילו מדבר יותר פשוט ויותר מעשי - תדאגו שהבעלי חיים לידכם לא יסבלו...

פורסם

אני מסכים ולא מסכים ...

לדוגמא - לפני 3 שנים לקחתי גורה של חתול הביתה (הייתה אולי בגיל 3-4 ימים, זרוקה לבד ליד איזה פח זבל). הלב פשוט לא עמד בזה, נשברתי ואספתי אותה - היום זאת חתולה בוגרת, גדולה ובריאה שמקבלת את מיטב הדברים שבעל חיים יכול לקבל - מקום לישון, אוכל מהטובים בעולם (עולה ים של כסף), טיפולים רפואיים ומה לא.

אך מצד שני - אני לא מעט פעמים עובר ליד גורי חתולים כאלה ואחרים (ויש גם נטושים), אך אני לא הולך לקחת עוד חתול (או כלב, לא משנה) הביתה. פשוט אני מבין שאי אפשר לאמץ את כולם, אז אני מסתפק בזה שלפחות לחתולה אחת עשיתי את החיים להרבה יותר טובים. וזאת לא עדישות - הלב נקרע בכל פעם שאני רואה גור נטוש זרוק ברחוב, אך לקחת עוד אחד הביתה זה לא אופציה ...

פורסם

אבל אתה כן עשית מעשה!

אני לא מצפה מכל אדם להיות כמו אמא שלי - מגדלת בבית מדי פעם אפילו קיפודים פצועים עד שהם מחלימים...

אבל יש כאלה שאף פעם אפילו לא טרחו לנסות...

חוץ מזה - אפשר לקחת בעל חיים צעיר...לטפל בו קצת ואז למצוא לו בית...

אנשים הרבה יותר פתוחים לקבלת בעל חיים נקי בריא ויפה, מאשר לקחת בעל חיים מהרחוב כשהוא לא במיטבו...

פורסם

למי שעדיין מתלבט:

זה החתול שלי מזה 9 שנים... חתול אשפתות ממוצע, שנאסף מהרחוב...

mur2

(שמישהו יעז להגיד שהוא לא חתול יפיפיה :nono:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים