עבור לתוכן

התעללות בבעלי חיים ! פשוט קורע את הלב

Featured Replies

פורסם

imac זה רק ריפלקס של הישראלים אנחנו חייבים להכניס פולטיקה לכל דבר ;D

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה הבעיה של אנשים פה.

אנחנו, בני האדם, טורפים. אנחנו בנויים לאכול בשר, לא עשב - זה מוכח מדעית. אנשים צמחוניים וטבעוניים צריכים כל הזמן לקחת כל מני וויטמינים (בעיקר וויטמין B) כדי לאזן את זה שהם לא אוכלים בשר. הם יותר פגיעים למחלות, מתעייפים בקלות, יש להם חוסר מתמיד בסידן ושאר ברכות. השיניים שלנו לא מיועדות לאכול עשב, הן מיועדות לאכול בשר; בשביל זה יש לנו ניבים. תעבירו את הלשון על השיניים. מרגישים את החודים? היום, אגב, השיניים שלנו הן צל קלוש של מה שהיו פעם. התרגלנו לקבל את הבשר שלנו רך ומבושל/צלוי. כשהיינו צריכים לקרוע אותו מגופה של חיה אחרת היו לנו שיניים הרבה יותר רציניות.

זה טבעי לחלוטין. אריות צדים פרות, אנחנו צדים פרות. מישהו מתלונן על זה שאריה צד פרה? לא, כי ככה הטבע עובד.

בקשר לחזירים, ואפילו לפרות, אין שום סיבה שנרגיש יסורי מצפון על זה שאנחנו אוכלים אותם. החזיר הביתי לא קיים בטבע, אלא רק כאשר בני אדם מגדלים אותו. אנחנו מגדלים חזירים ובקר בשביל לאכול אותם, פשוט כי זה יותר נוח מלרדוף אחריהם עם חניתות (או לאחרונה רובים).

פורסם

אנחנו, בני האדם, טורפים. אנחנו בנויים לאכול בשר, לא עשב - זה מוכח מדעית. אנשים צמחוניים וטבעוניים צריכים כל הזמן לקחת כל מני וויטמינים (בעיקר וויטמין B) כדי לאזן את זה שהם לא אוכלים בשר. הם יותר פגיעים למחלות, מתעייפים בקלות, יש להם חוסר מתמיד בסידן ושאר ברכות. השיניים שלנו לא מיועדות לאכול עשב, הן מיועדות לאכול בשר; בשביל זה יש לנו ניבים. תעבירו את הלשון על השיניים. מרגישים את החודים? היום, אגב, השיניים שלנו הן צל קלוש של מה שהיו פעם. התרגלנו לקבל את הבשר שלנו רך ומבושל/צלוי. כשהיינו צריכים לקרוע אותו מגופה של חיה אחרת היו לנו שיניים הרבה יותר רציניות.

זה טבעי לחלוטין. אריות צדים פרות, אנחנו צדים פרות. מישהו מתלונן על זה שאריה צד פרה? לא, כי ככה הטבע עובד.

בקשר לחזירים, ואפילו לפרות, אין שום סיבה שנרגיש יסורי מצפון על זה שאנחנו אוכלים אותם. החזיר הביתי לא קיים בטבע, אלא רק כאשר בני אדם מגדלים אותו. אנחנו מגדלים חזירים ובקר בשביל לאכול אותם, פשוט כי זה יותר נוח מלרדוף אחריהם עם חניתות (או לאחרונה רובים).

בידיוק רציתי לכתוב פה הודעה כזאת.. אתה צודק בכל מילה.

פורסם

אני לא ממש מתנגד לזה שהורגים חיות אבל אני כן מתנגד כעושים את זה בברוטליות, אני חושב שאנחנו כבר מספיק מפותחים בשביל לעשות את זה כמה שיותר painless, או שבכלל שלא ירגישו את זה. או פשוט לירות להם בראש שזה יהרוג אותם מהר ושלא ממש יסבלו.

אגב סוף סוף אזבתם את מקדונלדס בשקט.

פורסם

אגב סוף סוף אזבתם את מקדונלדס בשקט.

פשוט לא הגענו אליהם עדיין.

סתםםםםםםם!!?? עברנו עכשיו לבורגר קינג ופעם הבאה זה יהיה בורגראנץ'...

פורסם

כולסטרול רע, הפרה המשוגעת?

אגב, יש 'לאכול חיות' ויש לאכול חיות שעברו התעללות (כבד אווז, חיות שעברו שחיטה כשרה)

*הדובר לא צמחוני.

פורסם

אנחנו, בני האדם, טורפים. אנחנו בנויים לאכול בשר, לא עשב - זה מוכח מדעית.

זה שאתה אומר שזה מוכח מדעית, לא אומר כלום, בבקשה - תוכיח.

אנשים צמחוניים וטבעוניים צריכים כל הזמן לקחת כל מני וויטמינים (בעיקר וויטמין B) כדי לאזן את זה שהם לא אוכלים בשר. הם יותר פגיעים למחלות, מתעייפים בקלות, יש להם חוסר מתמיד בסידן ושאר ברכות.

אנשים צמחוניים וטבעוניים מודעים הרבה יותר לתזונתם, ואם הם מקפידים על תזונה נכונה אין הם צריכים לקחת שום ויטמינים או תוספי מזון.

רק שתדע, אכילת בשר גורמת לקילקולי קיבה (אם הבשר לא הוכן כראוי), לסתימת עורקים, כולסטרול גבוהה, התקפי לב ושבץ.

השיניים שלנו לא מיועדות לאכול עשב, הן מיועדות לאכול בשר; בשביל זה יש לנו ניבים. תעבירו את הלשון על השיניים. מרגישים את החודים? היום, אגב, השיניים שלנו הן צל קלוש של מה שהיו פעם. התרגלנו לקבל את הבשר שלנו רך ומבושל/צלוי. כשהיינו צריכים לקרוע אותו מגופה של חיה אחרת היו לנו שיניים הרבה יותר רציניות.

אני לא חושב שאתה יודע על מה אתה מדבר, תקרא בבקשה את המאמר הבא

אנחנו צדים פרות?! אנחנו "מייצרים" פרות:

"...העגל נלקח מאמו ונכלא בתא זעיר, שבו הוא אינו יכול להסתובב, להתמתח, ללקק את עצמו, או לרבוץ בנוחות. כך נמנע ממנו להפעיל את שריריו, ובשרו נשאר רך. בימיו האחרונים תאו כה צר לו, עד שאין הוא מסוגל אפילו לעמוד בנוחות, בתא שורר חום רב, הגורם לעגל הזעה וצימאון תמידיים, אך המגדלים מונעים ממנו מים, כידי לאלצו ללגום כמויות גדולות מתערובת הפיטום הנוזלית. צבעו הבהיר של בשר העגל הוא סימן לאנמיה קשה, הנגרמת על-ידי סילוק הברזל ממזונו. העגלים סובלים גם משלשול כרוני, גזזת, כיבים, הרעלת דם והפרעות בנשימה."

אנחנו הורגים ביסורים יצור חי, אין שום סיבה שנרגיש יסורי מצפון? אתה נורמאלי?

פורסם

אני לא ממש מתנגד לזה שהורגים חיות אבל אני כן מתנגד כעושים את זה בברוטליות, אני חושב שאנחנו כבר מספיק מפותחים בשביל לעשות את זה כמה שיותר painless, או שבכלל שלא ירגישו את זה. או פשוט לירות להם בראש שזה יהרוג אותם מהר ושלא ממש יסבלו.

ההריגה עצמה זה לא הדבר הכי נורא בחייהם הקצרים של בעלי החיים שאנחנו אוכלים, למעשה, ההריגה משחררת אותם מחיים של סבל ויסורים ובשביל החיות זו דווקא ברכה.

כמה דברים שאולי לא ידעתם:

* על התרנגולות שאנחנו אוכלים

* על ההמבורגרים

* דגים

פגיעה בבעלי חיים

פורסם

עשיתם בלאגן, יש הבדל, בין התעללות (שחיות שעברו התעללות, אני לא אוכל) לבין שחיטה כשרה, שכידוע, היא נעשת במינימום כאב לבעל החיים. אני לא בעד התעללות, אבל בחייכם, חוץ מלזעזע כביכול את הסביבה כאן בתמונות, לא השגתם כלום, זה קים אלפי שנים, לא יפסיק עכשיו, ולא אף פעם, אז אתם פשוט טוחנים מים.

פורסם

קראתי את המאמר שהבאת בעיון, וההתנגדות העיקרית שלי לכל הנקודות המובאות בו באשר לאי הדמיון בין טורפים לבני אדם מבוססת כך שאי אפשר להוכיח שהיא טבעית. למה אני מתכוון? מלבד הנתון הראשון והרביעי, כל הנתונים המובאים בהחלט יכולים להיגרם ע"י התפתחותו של האדם וחוסר בצורך להרוג את טרפו בשיניו ולאכול אותו נא. בפשטות, איבדנו את היכולת כי לא השתמשנו בה. במשך כמה שנים לא נאלץ האדם לצוד בשיניו ולעכל בשר נא? 2,003 לפחות? לא הגיוני שבמהלך זמן זה יכול שינוי פיסי כזה או אחר? התנוונו, פשוט כמשמעו.

אנשים צמחוניים וביחוד טבעוניים כן רגישים בצורה מיוחדת לבעיות רבות, כפי שאפשר לראות פה וופה.

סליחה, אם אנחנו מייצרים פרות אנחנו יכולים גם להרוג אותן. אני לא רואה איך הפרתי את האיזון בטבע בכך שהרגתי את מה שיצרתי.

אנחנו הורגים ביסורים יצור חי, אין שום סיבה שנרגיש יסורי מצפון? אתה נורמאלי?

בבל"ת. הלביאה מרגישה יסורי מצפון כשהיא קורעת את השרירים של יצור חי? היא תרגיש יסורי מצפון כשהיא תנשך לך את הצוואר?

לסיכום, זה כנראה הדבר היחידי שאולי ישכנע אותי לא לאכול בשר :P.

אני חושב שאמיר צודק בנקודה אחת: אנחנו טוחנים מים. גם אם אתה צודק, אנשים יראו את הסרט, יבכו ומחר הם ילכו לאכול המבורגר.

פורסם

Text דבר בשם עצמך אני לא אוכל חזירים >:( >:(.

זה לא כשר.

פורסם

כיף לך, אז? זה לא הנושא פה.

פורסם

עשיתם בלאגן, יש הבדל, בין התעללות (שחיות שעברו התעללות, אני לא אוכל) לבין שחיטה כשרה, שכידוע, היא נעשת במינימום כאב לבעל החיים. אני לא בעד התעללות, אבל בחייכם, חוץ מלזעזע כביכול את הסביבה כאן בתמונות, לא השגתם כלום, זה קים אלפי שנים, לא יפסיק עכשיו, ולא אף פעם, אז אתם פשוט טוחנים מים.

השחיטה הכשרה נאסרה בשוויץ מהסיבה של צער בעלי חיים.

ובכלל לחתוך למישהו את הצוואר ולחכות עד שכל הדם יצא, לא כל כך מסתדרת עם מינימום כאב לבעלי החיים.

פורסם

בארץ אסור להמם את החיה משום שיש אמונה טפלה שטוענת שכל הדם לא ייצא.

מחקרים הוכיחו אחרת, אבל, כמו תמיד, חז"ל>מחקרים^אינסוף..

פורסם
  • מחבר

לאכול-אולי יש בזה משהו. אבל לעשות בהם ניסויים ולענות אותם במשך זמן ממושך עינויי תופת ולגרום להם כ"כ סבל ? תכנס לאתר

שממנו נלקחה המצגת ותקרא את הכתבות. איך עושים ניסויים בשפנים סוגרים אותם בתוך מתקן שרק הראש שלהם בחוץ ומכניסים להם

חומרים לתוך העיניים שגורמים לעיורון והחיות לא מצליחות לגרד את העין כי רק הראש שלהן בחוץ ! תחשוב איזה סבל זה ויש שם ציטוטים מאנשים שהיו שם שהחיה בכתה במשך זמן ממושך ולא הפסיקה. שאני קראתי את זה הזדעזתי

ואני יחסית לא בן אדם כ"כ רגיש !.

תקרא את זה : http://www.anonymous.org.il/v-cosmetica.htm

ותבין על מה אני מדבר ! (לקוח מתוך http://www.anonymous.org.il)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים