פורסם 2003 בינואר 122 שנים תפתחו את הרמקולים, תסתכלו ותקראו:http://www.anonymous.org.il/free_me.swfפשוט קורע את הלב ! מעלה דמעה
פורסם 2003 בינואר 122 שנים האדם הוא הייצור המגעיל והדוחה ביותר עלי אדמות ובכל האנושות. במקרה שלנו לכנות אדם חיה , זה מחמאה.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר האדם הוא הייצור המגעיל והדוחה ביותר עלי אדמות ובכל האנושות. ממש עצוב, בקושי החזקתי מעמד בעצמי עד הסוף
פורסם 2003 בינואר 122 שנים רוב האנשים אוהבים לאכול מוצרי בשר אבל רוצים לראות את זה בעטיפה יפה ושלא יקשרו את זה לחיה שתרמה את הבשר.פרה הפכה להיות בקרתרנגולת = עוףחזיר=לבןאז אוכלים בקר, עוף ולבן ולא פרה, תרנגולת או רחמנא ליצלן חזיר
פורסם 2003 בינואר 222 שנים תפסיקו להתחסד .. הם חלק ממערך המזון שלנו והם נקראים בקר .. כן ועופות .. כןאני אישית יעדיף לראות אדם מת מחיה מסכנה שמתעללים בה אבל בקר ותרנגולות הם חלק מהמזון שאנו אוכלים ומתקימים ממנו אז אי אפשר להגיד לא לבשר אבל אפשר להגיד לא לתענוגות בשר למיניהם כמו פיתום אווזים אכזרי לכבד אווז טיפשי וכו וכו
פורסם 2003 בינואר 222 שנים "מי ייתן ויגיע יום ויהיה לעונש לכל אותם רשעים אשר התעללו בכל חי אשר על האדמה" - 1/1/2003 .
פורסם 2003 בינואר 222 שנים לדעתי אנחנו לא צריכים להתערב בטבע בכלל לא לציד ולא למאכל, לנו יש את חיות המשק.
פורסם 2003 בינואר 222 שנים נראה לי שמהיום אני אוכל רק דגים (כל דג מוליד מיליארדים אז זה לא נורא כמו לאכול עופות וכו')אז...?אתה חושב שיש אין סוף דגים?יש גם דגים בסכנת הכחדה.
פורסם 2003 בינואר 222 שנים זה בסדר כל עוד לא אוכלים סוסים חזירים קופים וכאלה.בכל זאת איש אינו : :saint: :saint: :saint:
פורסם 2003 בינואר 222 שנים זה בסדר כל עוד לא אוכלים סוסים חזירים קופים וכאלה.מי אוכל דברים כאלה? (הניחוש שלי הוא יאסר...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.