עבור לתוכן

בחירת נתב אלחוטי, עזרה.

Featured Replies

פורסם

כנראה ששאלתי בנושא הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0

יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות.

אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך:

שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief.

בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי.

שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר.

האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימיול? והאם הQoS שלהם באותה רמה?

ואיזה מהמודמים טובים יותר למשתמש הביתי? אני משתמש בADSL, ולא בכבלים אז אל תתחשבו בכך שאולי אחד מהנתנים בעייתים עם הכבלים.

אשמח לתגובות שלכם, ולחנויות שמוכרות את המוצרים האלו במלאי.

תודה, אלעד.

פורסם

היי

קודם כל נתחיל בזה שאת כל המוצרים הנל תוכל לחפש ולמצוא בזאפ. אין צורך שייחפשו בשבילך.

1. אתה צריך מודם עם חיבור רשת (RJ45)

2. בשביל חיבור לאחד מהנתבים האלה אתה צריך או כבל רשת (לכל אחד מהם יש 4 יציאות חוטיות לרשת) או מתאם אלחוטי. מתאם אלחוטי רגיל (11G) גם כן יתאים לנתב ה MIMO אבל לא יפעל במהירות שהנתב מסוגל לה.

3. לשניהם יש אפשרות של QOS ופתיחת פורטים.

4. שני המודמים מתאימים הן לכבלים והן ל ADSL.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי,

תראה תקן אותי רק אם אני טועה. אני משתמש בנתב ובמודם.

המודם כבר נמצא ברשותי והוא ה600E אותו אני מחבר למחשב.

את הנתב אני לא מחבר למחשב אבל אני מחבר למודם עם כבל RJ45.

למחשב הרחוק אני קונה מתאם (שאותו אני צריך שתעזור לי לחפש כי את זה באמת אני לא יודע על מה מדובר ובאיזה מחירים מדובר), וזהו.

אם טעיתי במשהו תקן אותי :]

ובקשר לבחירה שלי, רציתי לדעת אם הMIMO פולט יותר קרינה, זה אומר שהוא יותר מסוכן?

ולך יש העדפה אישית לאחד מהם?

פורסם

אני מסתדר מצוין עם 11G ( ולא MIMO) \ 11N

בקשר לחיבורים - המודם מתחבר לנתב בכבל רשת והמחשבים מתחברים אליו או בצורה אלחוטית ע"י מתאם אלחוטי או ע"י כבל. זה הכל.

באשר למתאמים האלחוטיים - כניסה לזאפ ---> מחשבים ---> כרטיסי רשת נתנה לי הרבה תוצאות מתאימות.

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-NetworkCard

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים