פורסם 2007 במרץ 118 שנים היתי רוצה לדעת אם יש פאטץ' שיוריד מהגרפיקה במשחק Hitman Blood Moneyשיחקתי בדמו אבל הוא לא עובד על המחשב שלי הכי טוב, אבל המשחק עצמו יפה ונראה כיף.יביאו לי את המשחק אם אני ירצה, אבל יש סיכוי שקיים פאטץ' כזה למשחק הזה?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אמור לעבוד לך יופי, אני שיחקתי בזה עם המחשב הקודם שלי:1.7GHZ256MBRADEON 9250 אמור לעבוד לך בלי בעיות
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר איך שניכנסתי לדמו הוא קבע לי את הגרפיקה והכל על המקסימום ועבד ממש לאט, העכבר בקושי זז.נכנסתי להגדרות והעברתי הכל למינימום (כולל רזולוציה) ועדיין עבד לאטעריכה:בדקתי את הדרישות מערכת של המשחק:Minimum System RequirementsSystem: Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP or equivalentRAM: 512 MBHard Drive Space: 5000 MBOther: GeForce FX or ATI Radeon 9500 - DVD ROM driveRecommended System RequirementsSystem: Pentium 4 2.4GHz or Athlon XP or equivalentRAM: 1024 MBHard Drive Space: 5000 MBOther: ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 - DVD ROM drive המחשב שלי מתאים לדרישות, אבל הדמו עבד לי ממש לאט.משהו במחשב שלי או בדמו?, ובכלל שווה לי להתקין את המשחק על המחשב שלי (מפרט בצד)
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אתה צריך להתקין את הפאץ' , כי המשחק משתמש במנוע כבד וגם במחשבים חזקים הוןא עבד לאט, תתקין את הפאץ' וזה יעבוד לך חלק...
פורסם 2007 במרץ 218 שנים לדמו אין פאצ' 1.02 (רק 1.01 אם אני לא טועה שעושה עבודה מוגבלת ביותר) כמו למשחק מלא. 1.02 מתקן את בעיית הגרפיקה בצורה משמעותית במשחק המלא בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.