עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי ATP3 לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

היי,

לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3.

הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה.

יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה:

1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)?

2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק?

3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה?

4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב?

5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למיניהם) או שההשראה המגנטית תגרום לבעיות?

6. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי באמצעות "זאפ" הוא 365 ש"ח. לעומת זאת, קראתי בפורום על מחירים נמוכים יותר (~300 ש"ח). האם תוכלו להמליץ על חנות בה המחירים זולים יותר?

7. האם יש לדרוש אחריות מסוימת (של יבואן/משווק ספציפי)? האם יש דברים נוספים שעליי לדעת לפני הרכישה?

8. באשר למידות הסאב, בחלק מהמקומות מצוין 21x35x25 ובחלק מהמקומות 35x21x25 (כלומר, לא ברור לי אם 35 ס"מ הוא הנתון עבור העומק או עבור הרוחב), וכן בחלק מהתמונות הסאב נראה צר ובחלקן רחב. פשוט צילמו אותו מהצד?

012C000000048996.jpgatp3small.jpg

אשמח אם תבהירו מה המידה הנכונה, והאם הסאב "עומד" או "שוכב".

הרבה שאלות, אני יודע, אבל אשמח מאוד אם תשיבו להן.

תודה רבה! :hi:

פורסם
  • מחבר

קצת מעליב... :'(

יכול להיות שטעיתי בפורום, או שאף אחד כאן לא מכיר את ATP3?...

אשמח לקבל תשובות גם רק לחלק מהשאלות.

תודה ;)

פורסם

העיצוב שלהם מכוער לפי דעתי.

פורסם

היי,

לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3.

הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה.

יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה:

1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)?

יאפ

2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק?

רוב הסיכויים שלא.

3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה?

זה כבר תלוי בך, תמיד כדי לאזן את הרמקולים אל כרטיס הקול אבל הרמקולים לבד יהיו שיפור ענק על מה שכנראה יש לך.

4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב?

שמים את הסאב מלפניך ליד הקיר. (לא צמוד)

5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למיניהם) או שההשראה המגנטית תגרום לבעיות?

אתה תשמע רעשים בהדלקה ובכיבוי של המחשב, אבל זה לא משנה.

6. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי באמצעות "זאפ" הוא 365 ש"ח. לעומת זאת, קראתי בפורום על מחירים נמוכים יותר (~300 ש"ח). האם תוכלו להמליץ על חנות בה המחירים זולים יותר?

KSP. (360)

7. האם יש לדרוש אחריות מסוימת (של יבואן/משווק ספציפי)? האם יש דברים נוספים שעליי לדעת לפני הרכישה?

נייט.

8. באשר למידות הסאב, בחלק מהמקומות מצוין 21x35x25 ובחלק מהמקומות 35x21x25 (כלומר, לא ברור לי אם 35 ס"מ הוא הנתון עבור העומק או עבור הרוחב), וכן בחלק מהתמונות הסאב נראה צר ובחלקן רחב. פשוט צילמו אותו מהצד?

עומד.

פורסם

אל תיעלב ;D

1.לדעתי כן.

4,5 כנ"ל

6.באיבורי היו מוכנים לתת לי אותם ב350.אם תיתמקח יתכן ותקבל יותר בזול :nixweiss: ב300 לא ראיתי אותם מעולם מאיפה הבאת את זה?

פורסם

רמקולים מעולים, לא תתחרט :yelclap:

תהנה :xyxthumbs:

גם אני לא מצליח להכנס לדף מוצר שלהם מוזר.

פורסם

ראוי לציין שלרמקולים האלה יש מגבלות ולא קטנות למי שמעוניין לשמוע מוסיקה ברמה טובה. מה גם שיש בעיית מגעים בחיבור אחד הרמקולים לסאב. כל הזמן צריך לשחק שם (רכשתי 3 סטים והבעיה חזרה באופן זהה בכל אחד מהם). כנראה שבאמת בטווח המחירים של 400 זה הכי טוב שיש אך מה עם טווח של 700?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים