עבור לתוכן

Westside Vs. Eastside

Featured Replies

פורסם

שמע בנאדם... זה לא מקריות!

TuPac is everywhere!!!

• תגובות 80
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגררו את הת'רד הזה לספאם והוא ינעל.

פורסם

תאוריית 7 הימים זה שם של דיסק של טופאק, וזה גם תאוריה שפיתחו מעריציו, ע"י שימוש שכביכול רמזים שטופאק השאיר שהוא מתכנן את המוות שלו.

לי אישית לא ברור איך הגיעו לזה שע"פ התאוריה הוא צריך לחזור אחרי 7 שנים, אשמח אם מישהו יסביר לי.

העניין היותר מוזר הוא שאנשים ממציאים כל מיני הוכחות לזה שטופאק תכנן את מותו ותולים את זה בכל שבדרך לא דרך מופיע שם המספר 7. ההודעה שלי באה לצחוק על כל העניין, מאין צחוק סרקסטי שכזה, שמכל דבר אפשר להגיע למספר 7 בסופו של דבר ולהוכיח שטופאק חי ולכן זאת הסיבה שההוכחות האלה ממש לא אומרות שום דבר.

פורסם

תאוריית 7 הימים זה שם של דיסק של טופאק, וזה גם תאוריה שפיתחו מעריציו, ע"י שימוש שכביכול רמזים שטופאק השאיר שהוא מתכנן את המוות שלו.

לי אישית לא ברור איך הגיעו לזה שע"פ התאוריה הוא צריך לחזור אחרי 7 שנים, אשמח אם מישהו יסביר לי.

העניין היותר מוזר הוא שאנשים ממציאים כל מיני הוכחות לזה שטופאק תכנן את מותו ותולים את זה בכל שבדרך לא דרך מופיע שם המספר 7. ההודעה שלי באה לצחוק על כל העניין, מאין צחוק סרקסטי שכזה, שמכל דבר אפשר להגיע למספר 7 בסופו של דבר ולהוכיח שטופאק חי ולכן זאת הסיבה שההוכחות האלה ממש לא אומרות שום דבר.

תיקון: זה שם הדיסק של Makaveli (זה TuPac... אבל אחרי שהוא שינה את השם פעם ראשונה [שניה אחרי שהוא "מת", הגיע איזה אחד בשם Blac Haze.. אותו קול של טופאק, אותם שירים כמעט ויש אפילו טראק בשם Exit Makaveli, Enter Blac Haze])

פורסם
  • מחבר

ועכשיו לשאלות שלי:

מה מקור הסכסוך בין הEAST לWEST? הם נמצאים במרחק של 4 שעות אחד מהשני איך מתחילים לריב ?

מה מקור הסכסוך האישי של טופאק וביגי ?

WARREN G הוא אח חורג של דרה או של סנופ דוג ?

האם השיר DRE DAY של דר. דרה מוקדש לבאסטה ריימס ?

למה סנופ דוג שר באתו שיר BOW WOW WOW YIPPY YO IPPY YEY ואחר כך מאמץ זמר צעיר, נותן לו אותו שם, ושר את אותו פזמון בו.

ותשמעו את Eminem, DMX, Xzibit, Ja Rule, & 2Pac - Bitch Please III, זה נשמע מאוד אורגינלי ואולי מישהו יפענח.

פורסם

Bow wow wow וכו' זה מן סימן היכר של סנופ, והילד שמו הוא Li'l Bow Wow.

ודרה מתכוון לבאסטה בשירו הדגול דרה דיי.

פורסם

Lil' Bow wow גרוע וממוסחר כל כך שזה מפחיד.. :-\

פורסם
  • מחבר

יש יותר גרועים

LIL ROMEO

אבל אני מזהיר אותך כי אתה תקיא

Li'l Romeo - The Girlies.

Li'l Romeo - Two Way

Lil Romeo- I don't need a Girlfriend

Lil' Romeo, Nick Cannon, & 3LW- Parents Just Don't Understand

פורסם

כל מה שיש לו בשם 'Lil אני לא מתכנן לשמוע עד שאני לא אקבל המלצה חמה מאוד מחברים שמבינים עניין.

פורסם

כל מה שיש לו בשם 'Lil אני לא מתכנן לשמוע עד שאני לא אקבל המלצה חמה מאוד מחברים שמבינים עניין.

Lil' Kim...

היא עושה עבודה יפה..במיוחד הקליפים שלה ;D

פורסם

אגב.. אם מישהו זוכר, בקליפ של Ice Cube & Dr.Dre - Natural Born Killaz שצולם נראה לי בסביבות שנת 1999-2000 רואים בסוף את טופאק בתור אחד הצלפים.

פורסם

אני חושב שהשיר הרבה יותר ישן אבל שיר פצצה!!

אם זה יותר ישן אז זה אולי הגיוני שטופאק מופיע.

פורסם

מה מקור הסכסוך בין הEAST לWEST? הם נמצאים במרחק של 4 שעות אחד מהשני איך מתחילים לריב ?

למה סנופ דוג שר באתו שיר BOW WOW WOW YIPPY YO IPPY YEY ואחר כך מאמץ זמר צעיר, נותן לו אותו שם, ושר את אותו פזמון בו.

ותשמעו את Eminem, DMX, Xzibit, Ja Rule, & 2Pac - Bitch Please III, זה נשמע מאוד אורגינלי ואולי מישהו יפענח.

ראפ זה סוג של מוזיקה, או סוג של אופרת סבון?

פורסם

מוזיקה של גנגסטרים (לפחות פעם... היום קשה למצוא ראפרים שהם גם גנגסטרים אמיתים).

פורסם

ועכשיו לשאלות שלי:

מקור הסכסוך כנראה לא ידוע, תמיד היה איזה "סכסוך" בין האיסת' לווסת' אבל הוא ממש התחמם בתקופת ביגי-טופאק.

הסכסוך בין ביגי לטופאק הוא ההתנקשות הכושלת בטופאק בכניסה לבניין של הסטודיו שבו ביגי וטופאק היו אמורים להקליט ביחד (כן כן, הם פעם עבדו ביחד), טופאק האשים בכך את ביגי ואת פאף דאדי...

וורן ג'י הוא האח החורג של דר. דרה.

באוו וואו ואוו זה אחד מסימני ההיכר של סנופ.

והשיר הוא כנראה רמיקס טוב של איזה די ג'יי טוב... מסתובבים מלא כאלה באינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים