עבור לתוכן

אחריות על כ. מסך

Featured Replies

פורסם

לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם:

asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700

מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה)

התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE.

וזה לא עזר.

לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו.

עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים)

למישהו יש ניסיון בנושא?

לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.

פורסם

סתם הימור , מה נמצא על הpci הראשון אחרי הagp? (איזה כרטיס יושב שם , אם בכלל)

פורסם
  • מחבר

הימור גרוע, ;D כלום.

פורסם

לפחות ניסיתי.. חח

לגבי החזרה , אני בספק אם יתנו לך להחליף אותו לכרטיס אחר לאחר חודשיים מתאריך הקנייה.

דרייברים הכי חדשים לא תמיד שווה ערך להכי טובים ...

ניסית את הדרייברים הרשמיים של asus במקום אלו של nvidia?

מה לגבי agp? מופעל על X4?

הגדרות Bios? somthing?

לדעתי ההימור הטוב ביותר שלך הוא לנסות לשפר את התוצאה על ידי tweaking של המערכת.. (שהרי 3dmark ידוע בקשר ההדוק שלו לביצועי המעבד והמערכת כולה - לא רק הכרטיס הגרפי. מה לגבי ההגדרות של הtiming של הזכרון? וכו כו..)

פורסם
  • מחבר

חפיף, העיקר הניסיון ;D

בקשר לשאלות שלך, לא יודע איך לבדוק האם AGP מופעל על X4, תן לי כוון בזה.

ניסיתי את הדרייברים של ASUS הם איומים.

איזה הגדרות BIOS אתה רוצה?

פורסם

אם איזה דרייברים אתה עובד? אני ממליץ לך, לנסות לפחות להתקין 40.72 ... ::)

ואתה באמת אמור לקבל תוצאות הרבה יותר גבוהות...

פורסם
  • מחבר

אני עובד אם 41.09, בכל מקרה כבר אמרתי שלא נראה לי שזה בעיה של דרייברים, הדרייבר הזה נחשב מצוין והוא העלה את הציון ב-200 נקודות (מ- 7400 ל-7600), אבל אני עדיין רחוק מאד מ- 8500+

פורסם

כרטיס דפוק זה בטח לא.

אין שום דרך שכרטיד ידפק בצורה כזו שהביצועים שלו יירדו אבל הוא לא יתקע לך את המחשב ולא יהיו artifacts על המסך.

את הדרייבר לצ'יפסט של הלוח שלך התקנת? (SiS)

פורסם

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=943&page=1

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1252

(אני אישית ממליץ לא לעקוב אחר העצה של לשנות את הMipmap לביצועים מירביים)

here you go

כמו כן , כללי מאוד (אבל יחסית מדוייק) :

http://kpush.tripod.com/tweaking/id22.html

כמובן שיש מדריכים הרבה יותר רציניים , אבל זו נקודה לא רעה להתחלה.

פורסם

כרטיס דפוק זה בטח לא.

אין שום דרך שכרטיד ידפק בצורה כזו שהביצועים שלו יירדו אבל הוא לא יתקע לך את המחשב ולא יהיו artifacts על המסך.

את הדרייבר לצ'יפסט של הלוח שלך התקנת? (SiS)

לא מסכים. יתכן שהfirmware שלו דפוק.... וזה מספיק קרוב להגדרה של כרטיס דפוק..

כמו כן , למה אין שום דרך שכרטיס ידפק בצורה שהביצועים שלו ייירדו אבל הוא לא יתקע את המחשב? יתכן שהוא מראש רץ במהירויות יותר נמוכות וכו וכו..

בכל מקרה , רוב הסיכויים שהבעיה במחשב עצמו.

פורסם
  • מחבר

zedprime, הבנתי אותך, רק שתדע שממש הצלחת לבאס אותי יותר שהראת לי GF3 על מערכת לא יותר טובה משלי

מקבל 8277 :-\

אבל אני אשתמש בעצות של המדריך הקטן הזה והעלה תוצאות.

אמירם, התקנתי את הדרייברים של sis agp, אתה יודע מה, קראתי באיזשהו review שהלוח שלי לא ממש להיט אם ddr 333

איך אני בודק את מהירות הזכרון?

חוצמזה, אולי zedprime צודק ובאמת משהו לא בסדר בכ.מסך? אתה חושב שיבדקו גם את הfirmware במעבדה של החנות?

אני פשוט תולה בזה הרבה תקוות... :-\

פורסם

את התדרים של הכרטיס אפשר לבדוק עם powerstripe

אם הביוס של הכרטיס ממש היה דפוק הכרטיס לא היה עובד בכלל.

אם בא לך תעדכן אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב, הורדתי איזה 10 serviceים, העלתי VM ל-512MB, בSYSTEM.INI כתבתי הוראה להשתמש קודם בזכרון אח"כ ב-VM

בביוס העליתי באס ל120 , סה"כ מעבד עובד על 2040, העליתי מתח למעבד ל- 1.8 , והעליתי מהירות זכרון ל-160MH (צריך לשמור על יחס של 3:4) לא?

בקשר לזיכרון, ddr 333 על כמה הוא אמור להיות מוגדר בביוס בדיפולט? כי לא היה אפשרות ל333

שורה תחתונה, קיבלתי 9523 כ- 2000 נק' יותר!

אז כנראה שהכרטיס מסך בסדר גמור ::), לא?

עכשיו נשאר רק לשאול למה אני לא מקבל ציון כזה בנתונים רגילים.

נ.ב

כמה זמן אני יכול להשאר על ההגדרות האלה בביוס? מה יקרה אחרי זמן X?

פורסם

עם OC, בא חום:

תשתמש בתוכנה הבאה כדי לנתר את החום של המעבד: HMonitor

המערכת יציבה ולא עושה בעיות?

ובתוכנה הבאה כדי לבדוק יציהות: Prime95

פורסם

עם OC, בא חום:

תשתמש בתוכנה הבאה כדי לנתר את החום של המעבד: HMonitor

המערכת יציבה ולא עושה בעיות?

ובתוכנה הבאה כדי לבדוק יציהות: Prime95

בהחלט , ואישית הייתי ממליץ לעדכן את הfirmware של הכרטיס - במקרה ולא הייתי כמעט בטוח שהבעיה במחשב עצמו .

(או בהגדרות , או בתאימות - כלומר בעייה מסויימת של הכרטיס אם הלוח אם או שאר הרכיבים במחשב שלך וכו)

כמו כן יש לזכור דבר אחד - תוצאה של 3dmark נמוכה איננה הכל! יש לבדוק את הביצועים במשחקים שאתה משחק - כדי לתת לך תחושה אמיתית של ביצועי הכרטיס בדברים שחשובים לך . (למרות שביצועי 3dmark כן יתנו תחזית טובה לגבי הביצועים של משחקים שמבוססים על אותו מנוע גרפי - Max payne למשל)

מה שאני ממליץ לך לעשות , עוד לפני הoverclocking זה לחפש באינטרנט ובאתר של asus לגבי בעיות של ביצועים הקשורות לכרטיס שלך באופן ספציפי .

ודבר אחרון - יתכן שיש בעיה בכל מה שקשור לזכרון - נסה להריץ אותו ב266 , כלומר בסיכרון למעבד (ללא oc) ותבדוק תוצאות שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים