פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים יש לי עכשיו 1 גיגה זכרון DDR400 ואני שוקל להרחיב ל2 גיגה DDR400האם הלוח אם יתמוך בכזו כמות זכרוןתודה לעונים
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר חחחח חכמולוג אתה מההייתי באתר לפני ששאלתילא באתי לעשות כאן ספאםויש לי אברסטלא ידעתי שאפשר לראות שם בכמה זכרון הלוח יכול לתמוךתפנה אותי בטאבים של התוכנה היכן אפשר למצוא את זה
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים הלוח תומך בעד 4GB ב4 סטיקים של 1GB.אם כי יש לו בעיה בעבודה עם 4GB ולא תמיד מקבלים נפח של 4GB (עפ"י אנשים בפורומים של אסוס).אבל 2*1GB יעבודו לך מעולה, אין מה לדאוג.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר וואלהתודה רבה בנאדםיש לך מושג אם זה יחזיק גם 1.5 גיגהסתם בשביל הידע הכללי לא מתכנן על משהו כזה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים חחחח חכמולוג אתה מה הייתי באתר לפני ששאלתי לא באתי לעשות כאן ספאם ויש לי אברסט לא ידעתי שאפשר לראות שם בכמה זכרון הלוח יכול לתמוך תפנה אותי בטאבים של התוכנה היכן אפשר למצוא את זה חחחחחחחחחח אחי אני מנסה לעזור ... לא מצא חן בעינך , או שבדקת , תגיד תודה ותמשיך הלאה בכל מקרה תסתכל על התמונה שצירפתי מקודם יש שם בדיוק באיזה טאב מופיע התמיכה של הלוח
פורסם 2007 במרץ 118 שנים חחחחחחחחחח אחי אני מנסה לעזור ... לא מצא חן בעינך , או שבדקת , תגיד תודה ותמשיך הלאה בכל מקרה תסתכל על התמונה שצירפתי מקודם יש שם בדיוק באיזה טאב מופיע התמיכה של הלוח ברור לך שהתמונה שנתת רושמת כמה L2 המעבד עצמו תומך (ומכיוון שזה מגיע בתוך המעבד, אי אפשר לשנות את זה), וזה לא קשור למגבלה של כמה זכרון הלוח אם יכול להחזיק.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לא כ"כ היה ברור ... אבל טוב נו שיהיה , בכל מקרה נסיתי לעזור או למצוא דרך יצירתית לעניין לפחות למדתי עד משהו : ) חיחיחי : )
פורסם 2007 במרץ 118 שנים יש לי את הלוח הזה והוא דיי עשה לי בעיות כשרציתי להוסיף לו זיכרון.אל תעבוד עם 3 סטיקים!!!רק בדואל צ'אנל!!!
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר כן אני יודע שזה לא הלוח הכי מוצלח שישעכשיו נשאר רק החלק הטכני של להשיג 4 סטיקים של 512 =|אבל בכל אופןתודה לכל מי שענה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בכיף!אם אתה מחפש סטיקים של 512MB אני קניתי את זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4386הוא דיי מהיר, ועובד אחלה.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם כבר מדברים על הלוח הזה,גם לי יש אותו,ועכשיו יש לי 1GB זכרון ,שהוא בעצם 4 סטיקים של 256MB כל אחד..אני רוצה לקנות שני סטיקים של 1GB כל אחד(2GB דואל צ'אנל),והשאלה שלי היא האם החלפת הסטיקים שיש לי עכשיו בחדשים תיצור בעיה כלשהי?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם כבר מדברים על הלוח הזה,גם לי יש אותו,ועכשיו יש לי 1GB זכרון ,שהוא בעצם 4 סטיקים של 256MB כל אחד..אני רוצה לקנות שני סטיקים של 1GB כל אחד(2GB דואל צ'אנל),והשאלה שלי היא האם החלפת הסטיקים שיש לי עכשיו בחדשים תיצור בעיה כלשהי?לא. פרט לכך שלא תוכל להשתמש ב 2 סטיקים כמובן...
פורסם 2007 במרץ 218 שנים תוכל לעבוד עם 2.5GB2 סטיקים של 256 ו 2 סטיקים של 1GB רק תדאג לסדר אותם כדי שיעבדו בדואל צ'אנל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.