עבור לתוכן

פתיחת Nokia N73

Featured Replies

פורסם

סליחה שאני מגיב לנושא שעבר זמנו, אבל אני הצלחתי ל]תוח מכשיר 6680. הוא גם כן BB5.

• תגובות 44
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי זה הקפצה מטורפת

פורסם

אני לא חושב כך. עד היום אין הרבה שיודעים איך לפרוץ את המכשירים האלו והרוב חושבים שזה לא אפשרי. זה כן.

פורסם

סליחה שאני מגיב לנושא שעבר זמנו, אבל אני הצלחתי ל]תוח מכשיר 6680. הוא גם כן BB5.

איך הצלחת לפתוח?

עוד שבוע ככה יהיה אפשר לפתוח, אבל זה לא יהיה זול

לפרטים 1700706230

פורסם

מה המספר שנתת? למי של מי?

עם כבל DKU5 ועם תוכנה. :yelclap:

פורסם

רגע, הN73 הגיע ממפעילה סלולארית?

צרבת גירסא?

זה נשמע ממש לא הגיוני.

פורסם

לא צרבתי גירסא, אלא השתמשתי עם הכבל והתוכנה לייצירת קוד שפותח. הקוד מוכנס אוטומטית למכשיר כך שאין צורך להכניסו ידנית.

פורסם

אם אני זוכר, כשהייתי קטן והייתי מסתובב בכל הפורומים המפוקפקים שקיימים בארץ (האלה של הילדים בני 6-6וחצי), הייתי רואה המון מדריכים להפיכת סלולארי לSimFree, תריץ חיפוש בWww.google.co.il, אין לך מה להפסיד :xyxthumbs:.

בהצלחה

Aviko

פורסם

זה קצת שונה לפתוח סלולרי רגיל מאשר סלולרי עם מערכת הפעלה סימביאנית

פורסם

זה לא משנה סימביאני או לא.

מה שאבי מדבר עליו זה הקודים האלה של nokiafree שמתחילים ב

#PW+

.

כיום ישנם מכשירים שאפשר לפתוח אותם רק עם טסט פוינט (קיצור מעגל ספציפי במכשיר) או מכשירים בעלי אלגוריתם שונה שככל הידוע לי פתיחה שלהם תתאפשר משבוע הבאה בערך.

כמובן שאפשר לפתוח אצל המפעילות הסלולאריות, אבל זה רק אם הם מתים עליכם ואם תשלמו את כל מחיר המכשיר בתשלום אחד כולל ההחזרים

פורסם

מה זה אומר משבוע הבא? מה קורה שבוע הבא?

פורסם

שבוע הבא, זה קורה!! :errrr:

סתם, אני חושב שפשוט שבוע הבא מגיעה לגו מוביל הקופסא שעושה את זה, ובינתיים אני חושב שאנחנו היחידים בארץ שנעשה את זה

פורסם

ומה זה GO MOBILE בדיוק?

פורסם

חנות... CO IL

פורסם

זה לא משנה סימביאני או לא.

מה שאבי מדבר עליו זה הקודים האלה של nokiafree שמתחילים ב

#PW+

.

כיום ישנם מכשירים שאפשר לפתוח אותם רק עם טסט פוינט (קיצור מעגל ספציפי במכשיר) או מכשירים בעלי אלגוריתם שונה שככל הידוע לי פתיחה שלהם תתאפשר משבוע הבאה בערך.

כמובן שאפשר לפתוח אצל המפעילות הסלולאריות, אבל זה רק אם הם מתים עליכם ואם תשלמו את כל מחיר המכשיר בתשלום אחד כולל ההחזרים

כמו שאמרתי אני שוב אומר, זה לא אותו דבר. #PW לא יעזור אם הסלולרי הוא סימביאן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים