פורסם 2007 ביוני 2918 שנים סליחה שאני מגיב לנושא שעבר זמנו, אבל אני הצלחתי ל]תוח מכשיר 6680. הוא גם כן BB5.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני לא חושב כך. עד היום אין הרבה שיודעים איך לפרוץ את המכשירים האלו והרוב חושבים שזה לא אפשרי. זה כן.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים סליחה שאני מגיב לנושא שעבר זמנו, אבל אני הצלחתי ל]תוח מכשיר 6680. הוא גם כן BB5.איך הצלחת לפתוח?עוד שבוע ככה יהיה אפשר לפתוח, אבל זה לא יהיה זוללפרטים 1700706230
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים לא צרבתי גירסא, אלא השתמשתי עם הכבל והתוכנה לייצירת קוד שפותח. הקוד מוכנס אוטומטית למכשיר כך שאין צורך להכניסו ידנית.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אם אני זוכר, כשהייתי קטן והייתי מסתובב בכל הפורומים המפוקפקים שקיימים בארץ (האלה של הילדים בני 6-6וחצי), הייתי רואה המון מדריכים להפיכת סלולארי לSimFree, תריץ חיפוש בWww.google.co.il, אין לך מה להפסיד . בהצלחה Aviko
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים זה לא משנה סימביאני או לא.מה שאבי מדבר עליו זה הקודים האלה של nokiafree שמתחילים ב #PW+.כיום ישנם מכשירים שאפשר לפתוח אותם רק עם טסט פוינט (קיצור מעגל ספציפי במכשיר) או מכשירים בעלי אלגוריתם שונה שככל הידוע לי פתיחה שלהם תתאפשר משבוע הבאה בערך.כמובן שאפשר לפתוח אצל המפעילות הסלולאריות, אבל זה רק אם הם מתים עליכם ואם תשלמו את כל מחיר המכשיר בתשלום אחד כולל ההחזרים
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים שבוע הבא, זה קורה!! :errrr:סתם, אני חושב שפשוט שבוע הבא מגיעה לגו מוביל הקופסא שעושה את זה, ובינתיים אני חושב שאנחנו היחידים בארץ שנעשה את זה
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים זה לא משנה סימביאני או לא.מה שאבי מדבר עליו זה הקודים האלה של nokiafree שמתחילים ב #PW+.כיום ישנם מכשירים שאפשר לפתוח אותם רק עם טסט פוינט (קיצור מעגל ספציפי במכשיר) או מכשירים בעלי אלגוריתם שונה שככל הידוע לי פתיחה שלהם תתאפשר משבוע הבאה בערך.כמובן שאפשר לפתוח אצל המפעילות הסלולאריות, אבל זה רק אם הם מתים עליכם ואם תשלמו את כל מחיר המכשיר בתשלום אחד כולל ההחזריםכמו שאמרתי אני שוב אומר, זה לא אותו דבר. #PW לא יעזור אם הסלולרי הוא סימביאן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.