פורסם 2003 בינואר 122 שנים יש לי Windows XP Professional......אני רוצה שתמליצו לי על דפדפן מהיר....וטוב....תודה!
פורסם 2003 בינואר 122 שנים IE לא מספק אותך ? ;D יש מוזילה, נצקייפ...אני אישית לא אוהב את כל ה"תחליפים" האלה
פורסם 2003 בינואר 122 שנים Avant BrowserMozillaPhoneixOperaוכו' ... אפשר למצוא אותם ב- www.goop.co.il
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אני לראשונה שהתנסיתי עם המוזילה, זה היה כמו אהבה ממבט ראשון ברגע שתנסה דפדפן עם אפשרות הטאבים (CTRL+T) אתה בחיים לא תרצה לחזור לאקספלורר. לדעתי דפדפן מעולה.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אני לראשונה שהתנסיתי עם המוזילה, זה היה כמו אהבה ממבט ראשון ברגע שתנסה דפדפן עם אפשרות הטאבים (CTRL+T) אתה בחיים לא תרצה לחזור לאקספלורר. לדעתי דפדפן מעולה. יש לנו משהו משותף....
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אני ממליץ לך על ה- Avant Browser אחד מהיתרונות שלו שהעבודה איתו היא בחלון אחד, וככה בחלון הזה יש חוצץ לעוד חלונות נוספים. ועוד כמה תכונות נוספות כמוסינון Pop-Up ועוד...הבסיס שלו הוא בעצם על האקספלורר ככה שחשוב שיהיה לךInternet Explorer 6 SP1 להנאה מלאה.לינק להורדה:http://eu.avantbrowser.com/absetup.exe
פורסם 2003 בינואר 222 שנים לי כרגע יש 5 דפדפנים פעילים במחשב כן דפדפנים זאת המחלה שלי לדעתי אם אתה מחפס דפדפן מהיר מאוד ואמין לך על phoenix קצת פשוט אבל מצוין אם אתה רוצה משהו קצת יותר מורכב לך על mozilla מעולה גם כן קצת יותר איטי אבל עם כל מה שרצה פעם מדפדפן (מייל ניהול קוקיס ניהול סיסמאות חסימת פרסומות........................) שנהם טובים יותר מIE והתמיכה בהם כמעת מוחלטת שווה לנסות יש גם גירסאות עבריות mozilla.co.il אין לך מה להפסיד אני בטוח שלא תצטער
פורסם 2003 בינואר 222 שנים את רוצה תוכנה שנותנת תרגומים לאתרים דרך הדפדפן שימוש בפוקסי של שרתים לטעינת דפים וכן מהירה יותר חלון פעיל אחד(דפר טוב וענק) וכן מיזעור לminitaskהתוכנה הכי גדולה !!!היא ממולצת לאנשים שצריכים טעינה מהירה וטעינת תוכנה וכן גם אופציות שכמעט לא קיימות בשום דפדפן אחר![glow=blue, 9, 500]MyIE !!![/glow]
פורסם 2003 בינואר 222 שנים פיניקס. שום דבר אחר לא מתקרב.typeahead find, טאבים, זום לכל טקסט, השלמת טפסים חכמה יותר מאקספלורר ומוזילה ביחד.קיצורי מקלדת יותר טובים מאוונט ומכל השאר.
פורסם 2003 בינואר 222 שנים לדעתי הקטע שזה מתרגם את העמוד יכול להעולי מאוד זה דבר באמת אחלה למה כי אני גולש באתר חדשות רוסי ואין לי מושג ברוסית ואני משתמש בתוכנה שהיא המתרגמת. ולמשל כאשר אני מוריד מאתר והוא מוריד לי דרך הדפדפן ב 20 K אז אני מחליף את הפרוקסי דרך התוכנה(יש מגוון רחב ברשימה בתוכנה) ואז אני מגיע למהירות המקסימלית. מי שמבין יודע שהיא הטובה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.