עבור לתוכן

רשתות ביתיות

Featured Replies

פורסם

למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות.

חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???

פורסם

יש חברה בארץ שמתמקדת ברשת דרך קווי טלפון בייתים, אבל זה 300$ ל-3 מכשירים או משהו כזה.. לא בטוח.

בכל מקרה, למה זה יקר? ככה זה... טכנולוגיות חדשות תמיד יקרות.

פורסם

מה יותר קל ופשוט להעביר כבלי רשת דרך הקיר , תעלות מוכנות ולהנות מרשתת אמינה ואיכותית לשנים?

כל טכנולוגיה שמתלבשת על "תשתית" קיימת, מבוססת בעיקרה על טיפול בשגיאות והנחתת וסינון תדרים/מתחים יקר .

כמו כן רשת המושטתת על כבלים קיימים (למשל טלפון / חשמל) מעבירים בעיקר אותות בקרה.

פורסם
  • מחבר

ובכן הגיוני שהטכנולוגיה תהיה יקרה, אבל לא כאשר מצאתי שבחו"ל כרטיס של 3COM לרשת דרך טלפוניה עולה 10$.

הבעיה היא שבארץ לא מביאים מוצרים כאלה, אבל מי אני שאכריח חנויות לקנות?

עכשיו בקשר להצעה להעביר כבלים בקיר, ברור שזה בסה"כ פתרון קל ולא יקר בסה"כ, אבל להתחיל להעביר כבלים בקירות זה פתרון מכוער שצריך להעביר כבלים בכל הקירות, ואמא שלי לא בדיוק תאהב את זה ;)

פורסם

www.serconet.co.il

חברה של אח שלי ,בקרוב ימכר לציבור כרגע רק בארה"ב .

אצלי מותקן בבית עם 802.11B ,בקרוב התמונות .

אבל שוב היום להעביר רשת בבית בישראל זה אופציה יקרה אבל לקראת אמצע השנה זה כבר לא יהיה יקר כמשרד התקשורת יפתח כבר את ה2.4GHZ לציבור .

פורסם

...

אבל שוב היום להעביר רשת בבית בישראל זה אופציה יקרה אבל לקראת אמצע השנה זה כבר לא יהיה יקר כמשרד התקשורת יפתח כבר את ה2.4GHZ לציבור .

אתה יכול להסביר? מה זאת אומרת?

פורסם

אם כל החוטים של הטלפון בבית שלך מצוין בתוך צינורות, אז זה ממש מצוין, כי אפשר להעביר רשת בצינורות האלה בלי שום קדיחות, שום כלום... הכי נוח ופשוט

פורסם

אתה יכול להסביר? מה זאת אומרת?

כן ,היום כל התקשורת האל חוטית (של מחשבים וגם מתחיל להיות טלפוניה) עובר לתדרים יותר גבוהים (2.4GHZ )

אבל כמובן שאצלנו בארץ .... לא 2.4 שייך לצבא ולכן אסור ליבוא טלונים 2.4 ושן כחולה וכל פרוטוקול תקשורת אל חוטי כזה או אחר בעובד בתחום הזה (יענו כל מה שחדש) .

ברגע שזה יפתח יוכלו להגיע מוצרים חדשים של רשתות לארץ וכך כל המחירים ירדו.

בקשר ללינק שנתתי לך ,התקנה ממש פשוטה (כל שקע 4 חוטים לחבר ) והופ יש רשת בבית.

בכל מקרה לדעתי לא יהיה מצב שבו לעשות רשת בבית (3 - מחשבים) יעלה פחות מ 1000-1500 כמובן שזה תלוי במרחק ובאיכות הרשת

שתרצה.

פורסם

שלום לכלוווווולם אני חדש כאן ו..

לא יכולתי שלא להתעלם מהעזרה והתגובות הרבות!!

פורום פצצתי לדעתי אני הולך להישאר כאן הרבה זמן..

אני לומד פה דברים נחמדים וגם על העניין עם הרשת הביתית

אז אני לא עשיר מי יודע מה כדי לקנות רשת אל חוטית אז לידיעת מי ששאל

על זה תקדח חור בקיר תעביר כבל רשת ותכניס הכל לתעלה!!!!!! ;D ;D ;D

חחח ככה אני עשיתי...

פורום פ33ה!!

פורסם

יש לי טלפון אלחוטי שעובד על 2.4ghz, ולא יצא לי להאזין לצבא....אולי בעתיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים