עבור לתוכן

יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות

פורסם

יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות

KVM חביב רק KVM

פורסם
  • מחבר

מה?

פורסם

Keyboard Mouse Video חפש KVM ב ZAP

בכל מקרה, תחבר אחד DVI אחד VGA ותחליף ביניהם.

פורסם

למטר הזאת קיים KVM, סוג של קופסא שמפצלת מסך/מקלדת/עכבר אחד בין מס' מחשבים

לא יודע עם קיים KVM עם DVI, אצלי יש 2 מחשבים שמחוברים ככה, אחד בDVI ןאחד בVGA לאותו המסך, ומחוברים באותה מקלדת ועכבר

המעבר נעשה ע"י לחיצת סט של 2 כפתורים במקלדת(בKVMים מסויימים המעבר בכפתור בKVM עצמו)

כך שאתה עובר ממחשב למחשב ללא צורך לחבר ולנתק כל הזמן חוטים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך

במשך שלי LG1970HR יש גם DVI וגם VGA הקטע שבשביל לראות מה יש במחשב השני אני צריך לנתק ולחבר את האחר

אני יכול לחבר את שניהם במקביל אבל אז אני רואה רק מחשב אחד

אז השאלה שלי היא האם ששני הכבלים(DVI וVGA ) מחוברים יחד יש כפתו שאפשר ללחוץ עליו ואז הוא עובר בין מחשב למחשב?

פורסם

אין לך כפתור SOURCE או בתפריט של המסך אופציה להחליף ?

פורסם

נראה לי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך

במשך שלי LG1970HR יש גם DVI וגם VGA הקטע שבשביל לראות מה יש במחשב השני אני צריך לנתק ולחבר את האחר

אני יכול לחבר את שניהם במקביל אבל אז אני רואה רק מחשב אחד

אז השאלה שלי היא האם ששני הכבלים(DVI וVGA ) מחוברים יחד יש כפתו שאפשר ללחוץ עליו ואז הוא עובר בין מחשב למחשב?

ואני הבנתי את השאלה מצויין והתשובה היא לא

לך תקנה KVM ב150 200 שח וסגור סיפור .

נקודה סוף פסוק ! :s07:

פורסם
  • מחבר

סבבה רציתי להיות בטוח שהסברתי את עצמי נכון :pissed:

פורסם

יש מסכים שכן מאפשרים את זה (כמו אצלי בנק) כנראה שאצלך אי אפשר וצריך ללכת על פתרון של KVM

פורסם

רועיקוש, תן לי להבהיר עוד יותר את הנושא, מכיוון שאני משתמש כבר ב KVM הרבה מאוד זמן.

dsc00025ba4.th.jpg

ככה זה נראה, אתה מחבר מסך+מקלדת+עכבר לשני מחשבים (למחשב עצמו), ולרכזת האפורה אתה מחבר את המסך המקלדת והעכבר

ככה אתה משתמש במקלדת עכבר ומסך בודדים.

(המעבר אצלי ב KVM זה פעמיים Ctrl ואז 1 או 2 - לבחירה של כניסה ב KVM)

ככה נראה החיבור המרכזי - ה KVM שלי הוא של חברת LEVEL ONE

dsc00026qz9.th.jpg

מקווה שיותר ברור

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה

פורסם

גם אני עובד עם KVM כבר שנים וזה פתרון מצויין - ל-CRT.

עם LCD אתה לא רק מפסיד את חיבור ה-DVI אתה גם מפסיד איכות תמונה על ה-KVM.

* אמורה להיות לך אפשרות לבחור מקור אות (DVI או RGB) ע"י לחיצה על כפתור במסך (ב-VIEWSONIC זה כפתור "2" למשל).

* יש תוכנה חינמית בשם SYNERGY שמאפשרת לעבוד עם מקלדת ועכבר אחד עם עד 4 מחשבים (פתרון תוכנה ל-KM בלבד ללא V).

שילוב כזה אמור לחסוך לך את ה-KVM ואת הפגיעה באיכות התמונה.

אם בכל זאת אתה קונה KVM - קנה אחד סופר איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים