פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים איך אני מעביר את החומר שיש לי על מחשב 1 למחשב השני ?2 המחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי האם אני צריך לעשות אילו שהם הגדרות לפני ?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אם הם לא חסומים בפיירוולתבצע שרינג לדיסקים שאתה רוצה לשתף (לחיצה ימנית עליהם ובחירה בשיתוף על מנת להגדיר)ואז יופיעו לך במיקומי הרשת שלישם פשוט תתייחס אליהם כמו עוד כונן במערכת
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר אפשר לקבל קצת יותר פרטים ? מה זה אומר ?ואיך המחשב אמור לזהות את המחשב השני ?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים שניהם נמצאים באותה רשת - יזהופיירוול יכול לחסום גישה בין מחשבים באותה רשת וצריך לאפשר את זה אצלו (ZONEALARM מאפשר את זה אצלי אוטומטית)אתה נכנס למחשב שליכפתור ימני על ההרד דיסק אותו אתה רוצה לשתף (או תיקיה - תיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס לא ניתנות לשיתוף כך)בוחר באפשרות שיתוף ואבטחהבוחר לאפשר שיתוף (אם מופיע)מסמן וי ליד שיתוף הכונן ברשתמסמן וי ליד אפשר למחשב מרוחק לשנות קבצים אצלינכנס למיקומי הרשת שלי במחשב השני והכונן אמור להופיע לךאיזה עוד פרטים אתה צריך?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר במחשב 1 עשיתי את מה שאמרת ב שני יש לי את הויסטה ואני לא כלכך מוצא את מיקומי הרשת שלי
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תיקרא, זה בעיברית, לא כ"כ קשה.http://www.netcheif.com/Articles/VistaHomeNet/VistaHomeNet.htm
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים במחשב 1 עשיתי את מה שאמרת ב שני יש לי את הויסטה ואני לא כלכך מוצא את מיקומי הרשת שלי אני לא מבין, האם הוא לא היה ברור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.