פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים איך המסך הנ"ל לסרטין משחקים אינטרנט ומסמכים?האם יש צג עם פאנל שאינו TN ומשתווה אליו וגם לא יותר יקר ממנו?מה ההבדך בין:X95FX95FBX95FS?רואה את השמות בכל מני מקומות.ובכלל, האם שווה לרכוש?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים יש לו פאנל P-MVA ובגלל זה הוא טוב וממליצים עליו והוא גם לא יקראבל SONY קצת יירדו עם המוצרים שלהם ויש כאלה שאומרים שעדיף לקחת יצרנים כמו PHILIPS,SAMSUNG ו LG...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים בשביל 19" רגיל, לא נראה לי שיש פאנל לא TN במחיר הזה. אני מניח שהתוספת של B או S זה צבע המסגרת, שחור או כסוף .
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים יש לו פאנל P-MVA ובגלל זה הוא טוב וממליצים עליו והוא גם לא יקראבל SONY קצת יירדו עם המוצרים שלהם ויש כאלה שאומרים שעדיף לקחת יצרנים כמו PHILIPS,SAMSUNG ו LG...כולם כותבים כאן שיש לו פאנל p-mva אבל אני לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום... מאיפה זה מגיע? יש לך לינקים?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים בפעם המיליון:http://flatpanels.dk/panels.phpSony SDM-X95FB has a 19 inch 8 ms (g2g) P-MVA panel.Sony SDM-X95FS has a 19 inch 8 ms (g2g) P-MVA panel.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.