פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים איזה שטויות נו באמת.הסתכלתי על הבן אדם הזה בתור אחד הלקוחות שממתינים בתור וזה פשוט עורר בי בחילה.זה כבר לא נראה לך מוגזם?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מה השלב הבא?!לא אומרים יותר ויזה? אומרים כרטיס אשראי ?!לא!!!! לא!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תתארו לכם מצב אתם ניכנסים לסניף סלקום לקנות מכשיר סלולרי באים לאיש השרות ואומרים " תגיד דוגרי באמ'שך איזה פ-ל-א-פ-ו-ן טוב יש,ך להציע לי? אה?" הסתכלתי על הבן אדם הזה בתור אחד הלקוחות שממתינים בתור וזה פשוט עורר בי בחילה. נכון? פשוט בא להקיא מאנשים כאלה, בגללם המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.מה קורה לכם אנשים? נפל בורג?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים נכון? פשוט בא להקיא מאנשים כאלה, בגללם המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. מה קורא לכם אנשים? נפל בורג? אתה מדבר כאילו הבנאדם ההוא היה כול הפורום
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אתה מדבר כאילו הבנאדם ההוא היה כול הפורום 1. לא, זה פשוט נשמע יותר טוב ב"אנשים" ולא באיש אחד 2. איזה עילג אני, כתבתי "קורא" במקום "קורה"
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים בתכלס, למי אין היום שח-רחוק תאי... שלא קורא למכשיר שלו איכשהו האמת שאני קורא לזה פשוט... טלפון...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים והתגובה הזו לא מיותרת? ואתה לא נושם חמצן של אנשים אחרים שבאמת צריכים את זה ?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים הייתי חייב פשוט: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99 "השם הרשמי על פי החוק במדינת ישראל לטלפון הסלולרי הוא רט"ן - רדיו טלפון נייד, אך כמעט ולא נעשה בו שימוש מחוץ לחקיקה ולרגולציה של משרד התקשורת. בישראל נפוץ הכינוי פלאפון עבור מכשיר הטלפון הסלולרי בעקבות שם המותג של חברת פלאפון שהייתה הראשונה ששווקה מכשיר סלולרי בארץ." 1. תשנה גם את זה לפני שאתה מתחיל את מהפכת הפלאפונים 2. תתחיל לקרוא למכשיר הזה רדיו טלפון נייד בבקשה. עוד משהו קטן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%9F תמחק גם את זה שלא יהיו עקבות במקרה.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אם כן, הוחלט פה אחד.שח-רחוק נייד, מהיום רט"ן .מהיום אל תאמר הנייד שלי רוטט אלא, הרטן שלי רוטן.wtf מי האידיוט שחשב על זה.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אני חושב שפותר הת'רד התכוון לעניין הזה בתור בדיחה צינית כדי לראות איזה תגובות זה יעורר... כי אם לא, זאת הייתה הערה די מוזרה...אני אמשיך להשתמש בפלאפון שלי, גם אם הספקית שלי היא סלקום!!!! ושמישהו ינסה לעצור אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.