עבור לתוכן

מה הפינג שלכם?

Featured Replies

פורסם

שלום.

בעקבות הדיון הזה, החלטתי לפתוח תרא'ד מסודר בנושא.

תנו פינג לip הבא: 209.85.129.104 [שמוביל לכאן] ופרסמו תוצאות עם פירוט על ספקית האינטרנט שלכם.

התוצאות שלי:

מינימום: 178Ms

ממוצע: 185Ms

מקסימום: 193Ms

012 עם Hot כבלים.

1.5\192

פורסם

בזק+בזק בינלאומי

חבילת 5 מגה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זה פינג?

פורסם

אני רק אציין שזה די דבילי לעשות פינג (ששולח הודעה קצרה, ולא בודק דברים אחרים כמו מהירות / נפח קו), במיוחד לאתר אחד (כי יכול להיות שספק מסוים עשה אופטימזציה לשם, כמו שעושים בד"כ כשמתקשרים, ואומרים שאתר לא עובד, ואז הם מסדרים את טבלאות הניתוב אליו), במיוחד לאתר כמו גוגל (שזה אתר פופלרי ומפורסם). (במיוחד אם דפים עולים לכם במהירות מספקת וגם מי עושה בדיקה לאתר אחד).

פינג בודק את הזמן התגובה משליחת הודעה קצרה למחשב יעד, עד שהוא עונה חזרה.

פורסם

בבקשה:

כרגע עם חבילה של 1.5/150 ב012 בADSL.

עריכה:

Omniscience צודק ב100%, אני פשוט דיי משועמם כרגע ולא שמתי לב לאן הכתובת מובילה...

פורסם
  • מחבר

מה זה פינג?

פינג הוא שליחת הודעה לשרת מסוים, שגורמת לאותו השרת לשלוח חזרה הודעה ב"תגובה". ניתן למדוד את כמות הזמן שלוקח להודעה החוזרת להגיע, וע"י כך לקבל מושג על איכות ומהירות חיבור האינטרנט שלך.

אם אתה רוצה לבדוק מה הפינג שלך לשרת מסוים (במקרה הזה גוגל), תכנס לStart, ומשם לRun. בRun תכתוב את הפקודה הבאה:

cmd

יפתח לך חלון שחור, בו תכתוב את הפקודה הבאה:

ping 209.85.129.104

אחרי מספר שניות תראה את התוצאות.

בבקשה:

כרגע עם חבילה של 1.5/150 ב012 בADSL.

עריכה:

Omniscience צודק ב100%, אני פשוט דיי משועמם כרגע ולא שמתי לב לאן הכתובת מובילה...

אז אתה מעדיף כתובת אחרת? איזו, אם מותר לי לשאול?

אגב, הAdsl עדיף על כבלים ככל הנראה.

פורסם

מינימום: 71ms

מקסימום : 97ms

ממוצע: 78ms

בזק + בזק בינלאומי 1.5\192

פורסם
  • מחבר

בעעע.

אני לוקח את התגובה שלי חזרה, Osher.

בכ"מ תמשיכו.

פורסם

בד"כ לספקים יש אופטימיזציות לשרתים מסויימים, לאחרים אין.

אתה לא יכול להסתמך רק על בדיקה מול שרת ספציפי אחד. זה לא משנה אם עכשיו תבדוק את הפינג של כל אחד מאיתנו לדרום אוסטרליה או למקום כלשהו בארץ.

אצל כל ספק לכל כתובת תקבל פינג שונה. מן הסתם שאם תבדוק הרבה מאד שרתים שונים, אז תוכל לעשות סטטיסטיקה לגבי העניין עם הפינגים שעדיין לא הכי קובע, מאחר ואלה בדיקות לאתרים, ואני מניח שמה שאתה מעוניין בו זה פינגים למשחקים. לכן הכי טוב זה לעשות רשימה של שרתי משחק ואז לכתוב קובץ BAT שיריץ פינג לכל שרת ויאכסן את התוצאות בקובץ TXT כלשהו ולעשות סטטיסטיקה מהתוצאות.

בנוסף פינג של 200 לאתר מסויים היום, יכול להפוך ל100 מחר. במקרה ובספק החליטו שמשנים את הדרך שבה אתה מנותב לאותה כתובת, או שיהיה פחות עומס על אפיק מסויים בדרך אל הכתובת.

פורסם

ping 209.85.129.104

מינימום: 64MS

מקסימום: 69MS

ממוצע: 67MS

כבלים + בזק בינלאומי 3MB

פורסם

נטוויז'ן תשתית בזק.

חבילת 2.5 או 2 (לא יודע UPLOAD)

לצערי ברשת עם עוד 3 מחשבים (סה"כ 4, אני הרכז)

פורסם

נטוויז'ן תשתית בזק.

חבילת 2.5 או 2 (לא יודע UPLOAD)

לצערי ברשת עם עוד 3 מחשבים (סה"כ 4, אני הרכז)

גם אני ברשת אבל של 3 מחשבים..

בכל מקרה אני לא מבין איך יוצא לכם פינג כזה גבוה (170+) בעוד שלי יצא ממוצע 67

פורסם

בזק 1.5 מגה

מינימום: 94 מקסימום: 98 ממוצע: 95

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים